yaaa şakamıı bu yaaaa allah aşkına birisi dur desin şu yönetime yaa hele şu son bikaç aydır maçlarda kemal çağlayanın yalaka yalak hareketlerinde vardı bişey sankii kulübün sahibi gibii....yalamadığııı kimse yokkk.....çok kişiliksiz bi adamm...allaah korusun diyorm..ne diimm abdullah yiğit olsunn yaa en azından ne konuştuğunu biliyor....allahıımm kabus gibi yaaww maçlardaa sinir oluyorm yalaka hareketlerine çapsızın bide başımıza yönetici olursa seyreyle cümbüşü.....
Aman aman neler duyuyorum, buradan sayın başkana sesleniyorum sakın böyle bir hata yapılmasın. Bu fikretide aratır. Aptullah yiğit lurmu olmazmı bilemem ama Kemal Çağlayan gelmesinde kim gelirse gelsin
Abdullah yiğitten daha iyisi bulunamaz bence hem Sivasspor'u çok seviyor hem de bu göreve iş olarak bakacak biri değil gönülden yapacağına eminim. Abdullah Yiğit ten başkasını aramaya gerek bile yok.
abdullah yigit bencede çok uygun çok yerinde bir aday olur.k çaglayanı fazla tanımadıgım için yorum yapamam ama a yigiti tanıyorum gerçek bir sivasspor hastası gerçek bir sivas hastası kardeşimiz bu görevi layıkı ile yapar.