Zaten Sivassporlu olduğun şüpheli tutma defollllll.
ben burdaki bütün sivassporlulardan daha cok sivassporluyumdur kardesim rahat ol sen.....egerki benim takimim para karsiligi mac satiyorsa o formanin o amblemin hakkini vermiyorsa babam bile olsa aff etmem, kendiniz diyorsunuz alnimizin akiyla geldik bugünlere kadar diye trabzonsporu sevmiyorum ben ama onlarda alinlarinin akiyla oynadilar eger bizim yüzümüzden sampiyonlugu kaybettilerse nerde sivassporluk ?? soruyorum sana.......
TEK KORKUM tff ibret olsun diye birilerinin kafasını kopartmaya kalkışmasıdır ACİL KARAR verecekmiş ayın 15 .de fb nin kellesi giderse bizim kellede gider kimse kurtaramaz lanet olsun sevmediğim 2 takımın şampiyonluk çekişmesinde kabak bizim başımızda patlıyacak korkarım eğer davadan temiz çıkamazsak işimiz gercekten çok zor soruşturma geriye dönük çalışmıyor yoksa bu ligde hiç bir takım kalmazdı.: mad:
yillardir tiksinti veren bir lig, herkes parayonak olmustu, taca giden toptan iskillenir oldu millet...arti türkiye ligi izlenmez...sorusturmanin sonu ne olursa olsun...cünkü güvensiz bir toplum, süpheci bir zihniyet ancak paranoyayi iyice artirir...bizim milletin de adam olacagi yok...
Dogrusu ınsanlar öyle bı hale geldıkı kıyasıya yarıstıgımız bı takım galıp geldıgınde hemen karsı takım maçı sattı şike var şu var bu var hale geldi eger ligimiz bu olayları bastırana kadar dogru yönetilmezse bu olaylar hep böyle patlak verır o takım şike yaptı bu takım şike yaptı kulupler bu para aldı böyle devam eder bu işi bu üç takımın üstüne yıkılırsa liği bölünür bu takımlara karsı cephe alınır taraftar ısyan eder bazı seylerın önune gecılemez
Eğer Enerbahçe düşerse Lig TV nin muazzam bir gelir kaybedeceği gerçek. Ancak böyle kirli bir ligi takip edip Lig Tvye abone olacakların sayısının büyük ölçüde düşeceğini tahmin ediyorum. Ayrıca iddaa gelirleri de azalacaktır. Futbol her halükarda kaybetmiştir. Fener veya başka bir takım düşse de düşmese de futbol eskisi gibi olmayacak. Dolayısıyla neşteri zamanında vurmak lazım. Her zaman söylediğim gibi sadece Sivas açısından bir sorun çıkmamasını diliyoruz.