Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ünsal'dan genel kurul önerisi..
Alt 07.07.2011, 17:35   #1
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ünsal'dan genel kurul önerisi..

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gidin o 58sekiz tevarih ve kimsenin yüzünü bile görmek istemedigi yönetim disina zar zor atilmis ünsal genel kurulu toplayin ünsal baskan olsun sizde yaverleri.
Ben Ünsal başkan olsun demiyorum. Okuduğunu anla. Okuduğunu anlayamıyorsan okuma.

Mecnun Otyakmaz en iyi ihtimalle 4-5 ay yok. Belki daha da uzun süre olmayacak. Şu anda mahkeme sürecinde. Suçlu veya suçsuz diye yorum yapamayız. Ama eğer Mecnun Başkan görevine bu haliyle devam edebilir diyorsan görüşüne saygı duyuyorum.

Unutmaki Sivasspor kimsenin tekelinde değil. Kimse kimsenin Sivas sevgisini ölçemez. Sen nasıl görüşünü paylaşıyorsan seninle aynı düşünceye sahip olmayanların da paylaşmalarına birşey diyemezsin. Bu düşüncelerini paylaşanların da seninle aynı amaç için paylaştığını aklının bir kenarına yazmalısın. Burda kimse takımın kötülüğünü istemez. Ama her görüşe de saygı duyulmalıdır.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2011, 17:51   #2
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Ünsal başkan olsun demiyorum. Okuduğunu anla. Okuduğunu anlayamıyorsan okuma.

Mecnun Otyakmaz en iyi ihtimalle 4-5 ay yok. Belki daha da uzun süre olmayacak. Şu anda mahkeme sürecinde. Suçlu veya suçsuz diye yorum yapamayız. Ama eğer Mecnun Başkan görevine bu haliyle devam edebilir diyorsan görüşüne saygı duyuyorum.

Unutmaki Sivasspor kimsenin tekelinde değil. Kimse kimsenin Sivas sevgisini ölçemez. Sen nasıl görüşünü paylaşıyorsan seninle aynı düşünceye sahip olmayanların da paylaşmalarına birşey diyemezsin. Bu düşüncelerini paylaşanların da seninle aynı amaç için paylaştığını aklının bir kenarına yazmalısın. Burda kimse takımın kötülüğünü istemez. Ama her görüşe de saygı duyulmalıdır.
senin ne dedini artik burada bilmeyen kalmadi sen birtek SivasSpor sucludur Mecnun otyakmaz suludur baska sulu yok diyorsun ben sana nediyim. sana daha önce detaylariyla yazdim ginemi yazayim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 17:55   #3
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
senin ne dedini artik burada bilmeyen kalmadi sen birtek SivasSpor sucludur Mecnun otyakmaz suludur baska sulu yok diyorsun ben sana nediyim. sana daha önce detaylariyla yazdim ginemi yazayim.
Yav kardeşim okumuyon mu yoksa anlamıyon mu ? Allah aşkına mesajımı bir kez daha oku kime suçlu demişim ben. Eğer okuyup da anlamıyorsan gerçekten çok üzücü bir durum. Ama okuduğunu sanmıyorum.
Alt 07.07.2011, 19:27   #4
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

madde bir: senin söylediğinle fikret ünsal'ın söyledikleri arasında fark var. adam mecnun başkan'la ters düştü, şimdi hazır başkanı kodese tıkmışlarken meydanı boş buldu, hırlamaya başladı.

madde iki: senin önerin daha makul ancak, bu öneri de yiğidoların(!) ne kadar da satıcı olduklarının en bariz göstergesi. tutuklandı diye hemen devirelim değil mi? vay ki ne vay! bu kulübe verdiğin emeklere yazık mecnun başkanım! bu adamlar bu emeklere değmezmiş....
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 19:45   #5
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
madde bir: senin söylediğinle fikret ünsal'ın söyledikleri arasında fark var. adam mecnun başkan'la ters düştü, şimdi hazır başkanı kodese tıkmışlarken meydanı boş buldu, hırlamaya başladı.

madde iki: senin önerin daha makul ancak, bu öneri de yiğidoların(!) ne kadar da satıcı olduklarının en bariz göstergesi. tutuklandı diye hemen devirelim değil mi? vay ki ne vay! bu kulübe verdiğin emeklere yazık mecnun başkanım! bu adamlar bu emeklere değmezmiş....
Benim önerim mi satıcılık ? Kulüp başkansız mı kalsın diyorsun yani Mecnun Başkan çıkana kadar ?

Ben de temenni ederimki Mecnun Başkan suçsuz bulunsun ve serbest bırakılsın. Ama öyle bir ihtimal olsa bile onun serbest bırakılacağı tarih belli değil. Bence olağanüstü bir kongre ile yeni bir yönetim belirlensin. Eğer ilerde Mecnun Otyakmaz çıkarsa o zamanki şartlar içinde değerlendirilir.
Alt 07.07.2011, 17:45   #6
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
gidin o 58sekiz tevarih ve kimsenin yüzünü bile görmek istemedigi yönetim disina zar zor atilmis ünsal genel kurulu toplayin ünsal baskan olsun sizde yaverleri.
Sende Mecnun Baskan ile iceri gir o zaman?Ya bu nasil düşüncedir arkadasim?Kimse düsüncesini acıklayamayacakmi?Bu kadarmi düstük?
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 19:24   #7
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

leş kargalığı yapma ünsalllllll!!!!!! ne oldu üstüne çökecek enkaz mı buldun? defol git!!!!! defolllllllllllll
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2011, 17:56   #8
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet artık yamyamlar ortaya çıkar fırsattan ganimet çıkarmaya çalışıyorlar.sen kim oluyorsunda hemen genel kurul istiyorsun ünsal .aç kaldın herhalde.biz sonuna kadar başkanın ardındayız .
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muratugur58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.07.2011, 21:49   #9
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu fikret üsalın yaptığının her şeyden önce insanlıkla fazla alakası yok. Aynen şuna benziyor. Adam evladını büyütmüş,beslemiş,el içine çıkarmış,ama ölünce o evladı daha mezarlıkta miras hesabı yapıyor.
fikretin yaptığıda bu. terbiyesizlık var,ihanet var,vefasızlık var.varda var..

aslında arkadaşlar bu adam reklamın iyisi kötüsü olmaz dteyip bize reklamını yaptırıyor.
nereden bu düşünceye vardım biliyormusunuz. Bir kaç yıl önce kendi gazetesinde "fikret ünsalı kaybettik" diye haber yaptırdı,sonrada altına "nisan 1" şakası yazdırdı,yani onun çin reklamın iyisi kötüsü yok,bilmem karekterini ortaya koyabildim ki?
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2011, 15:22   #10
MMK
Yiğido

106 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 MMK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Fikret Bey takımı düşürmüş bile.
MMK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
genel, kurul, ünsaldan, önerisi