Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Müsabaka Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspormuz Kazanır 102 45,54%
Berabere Biter 68 30,36%
Bursaspor Kazanır 54 24,11%
Katılımcı sayısı: 224. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Bursaspor maç tahminleri
Alt 22.09.2011, 23:41   #11
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Bursaspor maç tahminleri

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar tadinizi kacirmak gibi olmasin ama bursaspor cok fena oynuyor angaragucu gibi degiller bu mac bizleri aldatmasin

bu maca hemen hemen ayni kadroyla ayni oyun sablonuyla oynamaliyiz riza hoca insallah tekrar eski ve krbk macindaki gibi oynatmaz takimi yoksa kesin yeniliriz bursa affetmez

ama ayni futbol ile oynarsak kendi evimizde 1 puan alsak bursaspora karsi O puani oper anlima koyarim cok sevinirim bizim takim toparlamis iyice derim

ama 3 puan alirsak ciplak vatandas gibi sokakta kosarim oyle sevinirim yani cunku biz camia olarak oyle ozlemissiz ki eski gunleri
halil kardeş yenelim bursayı hepimiz çıplak vatandaşız istasyonda
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.09.2011, 23:41   #12
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yani hakkaten çok zor maç ya.yani şu ana kadar yaptığımız maçların zorluk derecesinin bir hayli üstünde zor bi maç diye düşünüyorum.herşey hocada bitiyo.yine bugünkü gibi korakor oynatırsa,mahkum oynatmazsa en az 1 puan alırız diyorum
Alt 22.09.2011, 23:44   #13
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor her maçta söylediğimiz gibi defansın arkasına atılan uzun toplara acil önlem almalıdır..Lakin Rıza hoca defansı önde kurmayı sewiyor..Bursasporda hızlı adamlar mevcut ..Defanstan bek olarak Basser ve Vederson adeta açık gibi ileriye çıkıp hücuma zenginlik katıyorlar...Yeni gelen forwetler formunu tuttu gibi..Kendi takımım olduğu için söylemiyorum İdman Yurdu Hocası Nurullah Sağlamda aynısını söylemişti ..Ligin en hazır ve en futbol oynamak isteyen ekibine karşı oynayacağız...Sivasspor gerekli önlemleri alıp iç sahada oynuyorum diye sürekli saldırmaz aklıselim futbolunu sahaya yansıtırsa puan ve puanlar çıkartabilir bu maçtan...Bizim kalbimiz Bursaspordan yana elbet doğal olarak...Ama kim yenerse sevinecek kim yenilirsede üzülmeyeceğim...
ya ben seviyorum bu çocuğu ya eyvallah kardeş.bizimde gönlümüz SİVASımızdan yana ama şu laflardan sonra yenilsekte üzülmem.İNŞALLAH hakedenin kazanacağı,hakemin tesirinin yok denecek kadar az olacağı bir maç olur
Alt 22.09.2011, 23:45   #14
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

bursayı bugünkü maçta analiz ettiğim kadarıyla kaleciden seken 2.topları kovalayan bi görüntü çizdiler.
yani atiillaya çoooook iş düşüyo.aynı zamandaçok orta yapıyorlar ceza alanı içine.bu ortaları navratil ve akçayla uzaklaştırıp kaleden uzak tutmamız lazım..

en kilit oyuncuları ibrahim ÖZTÜRK .savunmada şapkadan tavşan çıkarıyor ve asla pes etmiyor.serdar aziz de etkili bir oyuncu hava toplarında kontrol etmeliyiz ve onlara 5 den fazla köşe vuruşu vermemeliyiz.

ömer erdoğan ın forma giyeceğini tahmin ediyorum.beraberlik fena sonuç olmaz ama yenersek çıplak vatandaşız sokakda.
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.09.2011, 23:53   #15
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bursayı bugünkü maçta analiz ettiğim kadarıyla kaleciden seken 2.topları kovalayan bi görüntü çizdiler.
yani atiillaya çoooook iş düşüyo.aynı zamandaçok orta yapıyorlar ceza alanı içine.bu ortaları navratil ve akçayla uzaklaştırıp kaleden uzak tutmamız lazım..

en kilit oyuncuları ibrahim ÖZTÜRK .savunmada şapkadan tavşan çıkarıyor ve asla pes etmiyor.serdar aziz de etkili bir oyuncu hava toplarında kontrol etmeliyiz ve onlara 5 den fazla köşe vuruşu vermemeliyiz.

ömer erdoğan ın forma giyeceğini tahmin ediyorum.beraberlik fena sonuç olmaz ama yenersek çıplak vatandaşız sokakda.
Kilit isim bence her maçımızda olduğu gibi gerçekten şapkadan tawşan çıkaran Battalla olacaktır..Bir karış boyuyla akla gelmeyecek şeyler yapıyor..Benim unuttuğum weya atladığım herhangi bir şey yoksa Ömer Erdoğan oynamayacaktır...
Alt 22.09.2011, 23:58   #16
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1323 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Kilit isim bence her maçımızda olduğu gibi gerçekten şapkadan tawşan çıkaran Battalla olacaktır..Bir karış boyuyla akla gelmeyecek şeyler yapıyor..Benim unuttuğum weya atladığım herhangi bir şey yoksa Ömer Erdoğan oynamayacaktır...
sizin takimda en begendiklerim ve galiba takimin sevgilileri

battalla,serdar aziz ve ozan ipek bu oyuncular super adamlar 3 buyukleri gec avrupada istedigi takimda oynarlae

hele serdar aziz ve ozan ipek nasil olurda milli takima secilmez onu oguz cetine soralim

en cok bunlardan cekiniyorum ben
Alt 23.09.2011, 00:05   #17
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizin takimda en begendiklerim ve galiba takimin sevgilileri

battalla,serdar aziz ve ozan ipek bu oyuncular super adamlar 3 buyukleri gec avrupada istedigi takimda oynarlae

hele serdar aziz ve ozan ipek nasil olurda milli takima secilmez onu oguz cetine soralim

en cok bunlardan cekiniyorum ben
Bursasporda oynadığı için seçilmezler..Sivasspordada oynasa Ankaragücündede oynasa seçilmezler..Mustafa Sarp Bursaspordayken neler yapıyordu ismini anan olşmadı adam gs ye transfer oldu tam 1 hafta sonra milli takıma seçildi..Ozan ipek ve vedersonla sol kanadı oldukça güçlendi...Sü kanatta Basser varki adam hakikatten bu kanada renk getirdi..Bangura cezalı olacak sanırım Ama Turgay Battala Ozan İpek gol bölgelerinde oldukça tehlikeli olacak diye düşünüyorum..Üstüne basarak söylüyorum Battala ve vederson uzun toplarla Ozanı ve turgayı kaçırmaya çalışacaktır Kendi kanaatimce Sivassporun en zayıf yönü bu..Turgay hava toplarına hakim bir futbolcu..Ceza sahasına çok orta seyredeceğiz bu maçta bence....
Alt 23.09.2011, 00:10   #18
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1323 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Bursasporda oynadığı için seçilmezler..Sivasspordada oynasa Ankaragücündede oynasa seçilmezler..Mustafa Sarp Bursaspordayken neler yapıyordu ismini anan olşmadı adam gs ye transfer oldu tam 1 hafta sonra milli takıma seçildi..Ozan ipek ve vedersonla sol kanadı oldukça güçlendi...Sü kanatta Basser varki adam hakikatten bu kanada renk getirdi..Bangura cezalı olacak sanırım Ama Turgay Battala Ozan İpek gol bölgelerinde oldukça tehlikeli olacak diye düşünüyorum..Üstüne basarak söylüyorum Battala ve vederson uzun toplarla Ozanı ve turgayı kaçırmaya çalışacaktır Kendi kanaatimce Sivassporun en zayıf yönü bu..Turgay hava toplarına hakim bir futbolcu..Ceza sahasına çok orta seyredeceğiz bu maçta bence....
zaten kaybetsek sasirmam ki cok zor mac su an en diri anadolu kulubusunuz
Alt 23.09.2011, 00:12   #19
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

Alıntı:
bursa iyii ekip avrupada anderclet maçında biiz üzdüler ama 4 eylül de ki maç kolay olmayacak .
o takımdan rastgele 1 oyuncu al desler ibrahim öztürkü alırım takımıma...

sizin 11 i yazar mısın kardeş yedeklerle birlikte.
Alt 23.09.2011, 00:15   #20
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

inş. alırız bu maçı....almamamız için hiçbir sebep yok....

Etiketler
bursaspor, maÇ, sivasspor, tahminleri