hem adama şans vermiyor hemde takimda tutuyor bu nasil olcak bir türlü anlayamadim ama ikinci yari kesin gider ihşallah süperligden bi taima giderde ordada büyük bi başari yakalar rıza hocada ozaman anlar kıymetini yoksa adam çürüyecek külübede
faty bi kaç hafta içinde 11 deki yerini alacaktır ama keita dan emin değilim ilk 18 e 1-2 kez aldı ama maçlar rahat olmadığı için almadı oyuna ilk 18 e aldığı bi maçta maçı erken koparırsak görmek amacıyla alabilir oyuna..
haydi hepsini anladik tamam (bu arada keitaya aciyorum sans verilmeli ve faty çok kaliteli bir pyuncu fransa liginden tanirim)ama fotograftaki kim faty ve keita degil bu kesin
konu acılmasa ben ketanın gonderıldıgını dusunuyor hıc aklıma bıle getırmıyordum aklımda bos yere duran sandro vardı dıye gecerken keita gibi birinin hem klupte olması hemde hıc oynamaması cok dusundurucu yahu rıza hocanın vardır bır bıldıgı ıns ben hıcmı hıc anlamıyorum bazen cok barız gorunen bu tur hataların kaynagında baska sebeblermı vardır banamı oyle gelıyor keita kadirin yanında olması gereken bırısı neyse vardır bır bıldıgı hocanın yoksa nıye oynatmasın hadı hayırlısı
Belki de akif arkadaşımızın dediği doğrudur ama keita disiplinsiz bir futbolcuya benzemiyor. yedekliği sorun etmiyor gerektiği zaman elinden geleni ortaya koyuyor (geçen seneler için) ayrıca külübede de olsa takımın başarısını sahipleniyor.
en sevdiğim özelliği ise top tutmuyor oyunu çabuklaştırıyor.
RIZA HOCA İYİSİNİ BİLİR AMA ÜZÜLÜYORUM KEİTA YA KEŞKE OYNASA OYNATMIYORSANDA VER BAŞKA TAKIMA FUTBOL HAYATI BİTECEK BİRDE DÖVDÜLER ADAMI BU MEHMET YILDIZ VE ÇETESİ YAZIKTIR GÜNAHTIR YA ONUN SAYESİNDE EN ÇOK ONUN ÇABASIYLA LİGDEN DÜŞMEDİK CANLA BAŞLA KOŞTU MÜCADELE ETMİŞTİ İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRER TEKRAR SAHALARA DÖNER
keitanın bi sorunu vardır kesin disiplinsizligi veya form düşüklügü giibi rıza hoca işini bilir. faty ise hem navratile fazla ısınamaması ve sakatlıktan dolayı bu aralar formayı kaptırmış gozukuyor ama her an 11 de baslıyabilir.