Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Durum çok vahim arkadaşlar.. İnşallah duyduklarım yanlıştır, geniş kapsamlı düşünülür ve sadece şahıslar spordan men cezası alırlar. Eğer dar çerçevede sadece son 2 yıl ele alınırsa (ki öyle görünüyor) sadece 3 takımı kurban edecekler.
Geniş kapsamlı düşünülürse işin içerisine pekçok takım karışacağından olay uzayacağı için ligler devam edecek. Durum çok kötü, hayırlısı olur inşallah. Öncelikle Sivasspor'umuz için tabi ki.
.
|
Abi bir nebze size katılmıyorum. Durumların hoş olmadığı aşikar. Ama Valimizin bu soruşturmaya duhul edilmesi bizim açımızdan iyi bir gelişme. Çünkü bu para olayı çanta taşınması gibi naif durumlar Otel çıkışında cereyan etmişti. Hal böyle iken Otel içerisinde bulunan kişiler Valimiz Ertuğrul Özkök ve diğer seçkin kişilerdi. Ertuğrul Özkök'ün bu soruşturmada ifadesinin alınacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu olayı gayet güzel kaleme almış ve bu para ve çanta olaylarını açığa kavuşturmuştu. Ama genelleme yaparsak yinede görüntümüz kötü diyebiliriz. Ama BOUN kardeşiminde dediği gibi çok kara bir tablo çizmek de doğru değil nihayetinde önümüzü görebileceğiz. Ayrıca şike sezon sonu değil Play-off başlangıcında sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu anda takımımızın havası mükemmel. İnşallah kapsamlı bir durum gerçekleşirde herkes rahatlar ve her camiaya bir ders olur.