Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sürpriz Gelişme
Alt 15.11.2011, 16:49   #11
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sürpriz Gelişme

4 ay kadar bi süre geçti sanırım şike sorusturmasında ve madem bişiler biliyordu neden gidip soylemedi. şimdimi aklına gelmiş ? ben anlamıyorum valla allah sonumuzu hayır etsin.
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 17:00   #12
yigidomann
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidomann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar,sizler bir Sivassporlu olarak baskanimizin böyle islerle bir alakasi olmadigina inanmiyorsaniz,sizlere teessüflerimi bildiririm...Sayin Mecnun odyakmaz delikanli biridir ve böyle kancikliklara girmez.Türkiye mahkemesi degil ,dünya mahkemesi aleyhine karar cikarsalar beni inandiramazlar.....
yigidomann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 17:02   #13
CANIM SİVASIM
Yeni Yiğido

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CANIM SİVASIM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidomann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar,sizler bir Sivassporlu olarak baskanimizin böyle islerle bir alakasi olmadigina inanmiyorsaniz,sizlere teessüflerimi bildiririm...Sayin Mecnun odyakmaz delikanli biridir ve böyle kancikliklara girmez.Türkiye mahkemesi degil ,dünya mahkemesi aleyhine karar cikarsalar beni inandiramazlar.....
aynan mühürümüde imzamda atıyorum kardeş
CANIM SİVASIM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 17:47   #14
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1472 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Durum çok vahim arkadaşlar.. İnşallah duyduklarım yanlıştır, geniş kapsamlı düşünülür ve sadece şahıslar spordan men cezası alırlar. Eğer dar çerçevede sadece son 2 yıl ele alınırsa (ki öyle görünüyor) sadece 3 takımı kurban edecekler.

Geniş kapsamlı düşünülürse işin içerisine pekçok takım karışacağından olay uzayacağı için ligler devam edecek. Durum çok kötü, hayırlısı olur inşallah. Öncelikle Sivasspor'umuz için tabi ki.

.
Abi bir nebze size katılmıyorum. Durumların hoş olmadığı aşikar. Ama Valimizin bu soruşturmaya duhul edilmesi bizim açımızdan iyi bir gelişme. Çünkü bu para olayı çanta taşınması gibi naif durumlar Otel çıkışında cereyan etmişti. Hal böyle iken Otel içerisinde bulunan kişiler Valimiz Ertuğrul Özkök ve diğer seçkin kişilerdi. Ertuğrul Özkök'ün bu soruşturmada ifadesinin alınacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu olayı gayet güzel kaleme almış ve bu para ve çanta olaylarını açığa kavuşturmuştu. Ama genelleme yaparsak yinede görüntümüz kötü diyebiliriz. Ama BOUN kardeşiminde dediği gibi çok kara bir tablo çizmek de doğru değil nihayetinde önümüzü görebileceğiz. Ayrıca şike sezon sonu değil Play-off başlangıcında sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu anda takımımızın havası mükemmel. İnşallah kapsamlı bir durum gerçekleşirde herkes rahatlar ve her camiaya bir ders olur.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.11.2011, 18:16   #15
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasın valisi,paşası ve belediye başkanı nerden bilecekler şike olup olmadığını.hem kimse telaş etmesin bunlar zaten sivasspor taraftarı olan kişiler sivas aleyhine tek kelime konuşacaklarını sanmıyorum...biz makemede haklı çıkacağız büyük ihtimalle...çıkarsak tazminat açma hakkımızda olacak...hani juventus gibi 400 milyon avro olmaz da en az 25-40 milyon dolar arası olur...ama şu korcanın durumu beni ümitsizliğe sürüklüyor...hayırlısı.
kardeş Korcan'ın durumu önemli değil. Eğer sadece onda sıç bulunursa şahsi olduğu için sadece o ceza alır. Ama başkan yada şu eski yönetici ceza alırsa işte o zaman sorun olur.
Alt 15.11.2011, 18:20   #16
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

tamamdir gecmis olsun yirttik vali gittiyse oraya o is biter dusmedik dusmeyiz emin olun
Alt 15.11.2011, 18:34   #17
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor küme düşmeyecek bir kişinin yaptığını tüm takım çekemez bu adalet değildir zaten bir ceza verilecekse kişilere verilmeli öylede olacak zaten hem mecnun başkanında suçsuz olduğuna inanıyorum...
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 19:20   #18
t.kilicer
Yiğido

t.kilicer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 t.kilicer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hayırlısı inşallah
t.kilicer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 19:37   #19
mustafa58aa
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 mustafa58aa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valimiz belediyebaşkanımız ve garnizonkomutanımıza çok teşekkürediyoruz
mustafa58aa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 19:39   #20
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

allahim sen yardimcimiz ol sen yanimizda ol

Etiketler
gelişme, sürpriz