Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor yönetiminden isyan var
Alt 18.12.2011, 23:07   #11
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor yönetiminden isyan var

neyı bekledınız bu zaman kadar,illa sahaya gırelım adam mı keselim,
Alt 18.12.2011, 23:08   #12
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Benim de size isyanım var sayın yönetim şimdiye kadar aklınız neredeydi niye isyan etmediniz tamam Sadri ŞENER gibi onurunuzu bırakıp ayaklara düşmeyin, ama hakkımızı da koruyun bir zahmet. Karabük maçı 3 puan , BJK maçı 3 puan , TS maçı 2 puan niçin sormadınız bunların hesabını. Şimdi sizden ricam öyl bir bağırın ki o zavallı aciz perişan sünepe TFF başkanının kulakları çınlasın
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı yigidoss'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.12.2011, 23:29   #13
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben Sivasspor yönetimi yerinde olsam 16 maclik periodda kasitli olarak yenilen hakkimizi FIFA,ve CAS,a sikayet eder hakkimi ararim bu bir hakem hatasi degildir bu resmen kasitli olarak bir kulübün ve insanlarin emegini calmaktir bunun adi emek hirsizligidir.

Ve ayni zamanda MHK lig baslamadan sifir tölerans slogani ile yola cikiyordu
bizim bir kac macimiz haric bütün maclarda net ve tarafli bariz hata degil kasitli harakatlar olmustur.
Bir Allahain kulu cikipta Sivasspordan ne istiyorsunuz demediler bunun icinde Sivasspor yönetimide dahil.

Ancak bir mac varki GS-G.Antep Macinda bizde hep olan bariz hakem hatalari olmustur GS´in Hakki yenilmis yanilis kirmizi kartlar verilmis falan filan
Esas benim sorunum bundan sonra MHK Baskani cikiyor kanal kanal geziyor GS macinda hakem hatalari olmustur diyor ve verilen kirmizi kart cezalari en askeri düzeye indiriliyor ve hakem,e mac verilmiyor ceza olarak.

1 Sivasspor yunanistan takimimidir?
2 Sivasspor ermenistan´dan hakemmi istemesi gerekiyor?
3 Sivasspor´a yapilanlar baska bir takima yapilsa yinede böyle sessiz kalinirmiydi?
4 MHK ve TFF Neden bütün takimlara esit mesafede degil?
5 Geriye kalan tek birsey var HHK ve TFF ismini degistirmeli?
Alt 18.12.2011, 23:32   #14
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

burda lort lort atmayalim yurekli adam takimini seven varsa arasin medenice sikayet etsin ben her hakkimiz yenildiginde kimseye catmadim aradim kizdim buyrun nr yigitleri gorelim bakalim kac kisi arayacak su 93 binlik sitede kac babayigit var 0212 362 24 80 bu mhknin nrsi dahiliye nrsi 2489 haydi bakalim agalar burda attiginizi orayada aynen iletin !!!!bu msji oncedende atmistim ama kimse dikkate almadi laf cok icraat yok boyle gelmis boyle gider !!!!
Alt 18.12.2011, 23:38   #15
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1105 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burda lort lort atmayalim yurekli adam takimini seven varsa arasin medenice sikayet etsin ben her hakkimiz yenildiginde kimseye catmadim aradim kizdim buyrun nr yigitleri gorelim bakalim kac kisi arayacak su 93 binlik sitede kac babayigit var 0212 362 24 80 bu mhknin nrsi dahiliye nrsi 2489 haydi bakalim agalar burda attiginizi orayada aynen iletin !!!!bu msji oncedende atmistim ama kimse dikkate almadi laf cok icraat yok boyle gelmis boyle gider !!!!
sen yapmışssın çok güzel ama hemen diğerlerini niye suçluyorsuın bilip bilmeden? burada şikayetini yazmak da bir tepkidir, sonuçta bütün Türkiyeye açık bir site, elbette birileri görüyordur...Ayrıca senin dediklerini hem telf. hem de mail yoluya daha önce defalarca bizler de yaptık...Hemen herkesi şöyle atıp tutuyorsunuz diye suçlama, yaptığın güzel ve yapılması gereken davranışı bireyselleştirip başkalrını siz anca konuşursunuız şeklinde itham etme istersen...
Alt 19.12.2011, 00:34   #16
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Millet boş yere hakemlerle uğraşıyoruz sanacak ama öyle değil işte. Düşürülmeye çalışıyoruz bu kadar basit her şeyin cevabı. Ben inanıyorum ki bu takımın maçlarını hakemler adil yönetseydi ya liderdik yada ikinci. Aksini iddaa eden varsa güler geçerim. Ligin en iyi top oynayan 2 3 takımından biriyiz.
Aynen katılıyorum 16 haftada karabük, eskişehir, beşiktaş, galatasaray, manisa, gaziantep ve ibb bu maçlarda bence kasıtlı hakem hataları var ve bizi düşürmeye çalışıyorlar bence sessizce bunu izlemeye devam etmeyelim sesimizi en kuvvetli bir şekilde bütün şehir basın başta olmak üzere herkez her taraftar tepkisini göstermeli haklı tepkimizi herkeze duyurmalıyız
Alt 19.12.2011, 04:59   #17
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Neyi Dusunelim Susalim mi bakalim mi oyle yok haci bakmiyalim bunlar bizden dayak istiyo yikalim kiralim bunlarin kafasini Yeter LAN !!!!! Sus Sus Nereye kadar Y E T E R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2011, 07:44   #18
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

sen yapmışssın çok güzel ama hemen diğerlerini niye suçluyorsuın bilip bilmeden? burada şikayetini yazmak da bir tepkidir, sonuçta bütün Türkiyeye açık bir site, elbette birileri görüyordur...Ayrıca senin dediklerini hem telf. hem de mail yoluya daha önce defalarca bizler de yaptık...Hemen herkesi şöyle atıp tutuyorsunuz diye suçlama, yaptığın güzel ve yapılması gereken davranışı bireyselleştirip başkalrını siz anca konuşursunuız şeklinde itham etme istersen...
Sana hak veriyorum ben benim gibiler bir adim onde hic luzumu geregi yok aslinda herkes nasil yapiyorsa bende oyle olmaliyim bundan sonra ilgilendirmiyor burda yazarim burda kalir sesimiz ancak burda doner durur kimsede gormez
Ben o nryi yazmadan once msjlara baktim cok atesliler bende dedimki enerji patlamalirini nr verim arasinlar patlasinlar aa bi baktimki bir allah kulu yok anladim ki luzumu yok anladim ki sadece ses var icraat hic yok
Alt 19.12.2011, 10:16   #19
Sivasspor 3G
Acemi Yiğido

Sivasspor 3G - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 Sivasspor 3G FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sesimizi yükseltmede geç bile kaldık. Trabzon olsun fener olsun her gün resmi siteleri aracılığıyla neler yayınlıyor biz lig bitiyor sesimizi yeni çıkarıyoruz geç kaldık masaya yumruğumuzu çok önce vurmalıydık
Sivasspor 3G isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2011, 11:21   #20
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ABİLERİM KARDEŞLERİM YETKİLİLER LÜTFEN SESİMİZİ DUYURALIM LÜTFEN YALWARIYORUM. YÖNETİCİLER BU HAFTA BİZLERE YARDIMCI OLSUNLAR SİYAH KARTON SİYAH KONFETİ TEMİN ETSİNLER BİZLER DE TARAFTAR OLARAK ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPALIM..
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ünisivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
isyan, sivasspor, var, yönetiminden