defans alın defans defans defans.birde madem rasmussen gitti iyi bir golcü de lazım.kaleciyi zaten söylemiyorum.3 tane adam gibi adam alska yeterde artar bile bize.diğer işe yaramayan yabancılarda listedeki kulüp bulması istenenlerden rada belki kaalbilir ama diğerleri kesinlikle gönderilmeli.
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Çok doğru ve yerinde kararlar. Takıma hiçbir katkısı olmayan yan gelip yatan futbolcuların gönderilmesini çok doğru buluyorum. Herkes Rada niye gitti diyor fakat Rada hocamızın çok umut beklediği bir isimdi fakat bir türlü istenilen seviyeye gelmedi. Rasmusen'de geldiği zamanda ki çıkışı bir türlü yaklayamdı Mahmut Boz ise takımdan kendi ayrılmak istedi. Diallo ise biliyorsunuz müzmin sakat oldu çıktı. Sandro ve Keita ise durumları malum. Yattıkları yerden para kazanıyorlardı. Çok ama çok doğru işler yapılıyor.
bence yerinde bir karar.. biran önce kulup bulurlarsa o futbolcularda gitsin biran önce ama sanmıyorum yattıkları yerde tıkır tıkır paralarını alıyorlar başka yerde bu paraları vermezler onun içinde gitmezler lanet olsun sözleşmeleri bitene kadar bekleyecekler...
Morten Nicolas Rasmussen, Mahmut Boz ve Mamadou Diallo ile yollar ayrıldı.Ayrıca kaleci Milan Borjan, Tomas Rada, Sandro Mendonça ve Souleymane Keita'dan da kendilerine kulüp bulmaları istendi.
Bu arada kırmızı-beyazlı ekibin ikinci yarı hazırlıklarına 25 Aralık'ta Antalya Sueno Otel'de toplanarak başlayacağı ve 5 günlük kampın ardından 30 Aralık'ta Sivas'a dönerek çalışmalarına kendi tesislerinde sürdüreceği öğrenildi.
keita geldiği dönemde güzel maçlar cıkardı şans verilmesi lazım
rada da aynı
bunların mevkiide oynayanlar iyi maçlar çıkarınca oynatmadı bunları
bu oyunculara şans verilip diğer oyuncular dinlendirilmeli biraz yoksa yorgun çıkılan maçlarda çabuk oyundan düşerler
borjan meselesi ise bence yanlış karar
cok eleştiriyorum onu ancak takımda kalmalı yedek kaleci olarak
sonuçta o da milli kaleci
hatalı cıkışlar yapıyor bunlar tecrübesizliğinden oluyor
gidecekse de kiralık olarak gitsin
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Tam yerinde karar,borjan saglam kaleci degil ,tam bir saatli bomba,digerleride sivasspor kalitesinde futbolcu degiler,riza hoca isini bilir,riza hocaya tam destek.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eroltas58'a Teşekkür Ediyor...