ÖNCELİKLE bu sıralamanın hangi şartlarda oluştuğunu irdelemek lazım 3 yıl önceki bülent uygunun macera arayıp takımın temel taşıyıcılarını satıp enkaza bıraktığı takım o yıl düşmeyi hakeden takımdı bu gerçek oyıl tüm yiğidoların büyük çoğunluğu küme düşme korkusunu yakından hissetttik rakiplerimizin hataları ankara sporun küme düşürülmesi sivassporun şansı olmuştur buyılı atlatalım gelecek sezon daha iyi olacağız denilerek kurulan takımda ligi kör topal götürüyordu 1 maç iyi diğer maç kötü oynuyorduk istikrarımız yoktu yine hakem hataları yine basit goller yeme hastalığımız vardı pozisyon bulma sıkıntımız had safhadaydı iyi oynuyor gibi görünsekde sonuca gidemiyorduk ligin dibine demir atmıştık mesut bakkalla yolumuzu ayırmak zorunda kaldık RIZA ÇALIMBAY hocamız adeta ateşten gömlek giyerek takımın başına geçti takımda gözle görülür düzelme farkedildi ya son dak golü yada hakem hatalarından istediğimiz sonuçları alamasakda oynadığımız futbol bizi ligde kalma konusunda ümitlendiriyordu rakiplerimizide gördüğümüz için bu takımın ligde kalacağına dair düşünceler daha ağırdı rıza hocanın yaptığı ara transferlerin çoğu tuttu ve takıma büyük katkı sağladı ve ligde kaldık bu yıla gelince taraftarlarımızın büyük çoğunluğu yine küme düşmeme mücadelesi yapacağımıza inandı ben ve benim gibi düşünen bazı taraftarlarda bu takımın en az ilk 10 mücadelesi yapacağına eğer kaliteli transfer yapılırsa ilk 4 mücadelesi yapacağına inandık sezona girerken şanssızlık yakamızı bırakmadı önce haketmediğimiz şike operasyonunda adımız önde geçti istediğimiz transferleri yapamadık bu yetmedi sezona mehmet nas pedriel hayrettin faty diallo rada kadir in sakatlığıyla başladık kalede ve defansda istikrar sağlayamadık tüm bunlar yetmez gibi hakem hataları gereğinden fazla aleyhimizde oldu ligin en çok aleyhine penaltı verilen takımı sivasspor aklımda kalan hakem hatalarıyla puan kaybettiğimiz maçlar çok oldu kaleci ve defans hataları rıza hocanın tercihleri filanda eklenince 24 puan aldık ligin en iyi oynayan 3 5 takımından biriyiz tüm bu şartlarda bu puanda iyidir 34 puanımızda olabilirdi ozaman başka hedefleri konuşuyor olurduk ben yinede eğer kaliteli kaleci ortasaha forvet sağve sol bek alırsak ligin zirvesinde ilk 4içinde ligi bitireceğimize inanıyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
İNANANLAR ASLA KAYBETMEK !!!! BİZDE İNANDIK HEDEF PLAY OFF BU KADAR ZORLUĞA RAĞMEN SİVAS ASLA YIKILMAZ
Sevgili arkadaslar sizlerden ricam biraz sabir zira yönetim bu isin daha iyisini yapmak icinhelbette gayret gösteriyordur bizim onlara güvenimiz tamdir söyleki biz futbolculari haftada bir oyun esnasinda göre biliyoruz yönetimse heran onlarla basbasa onun icin elestirirken biraz insafli olalim lütfen
Adam gibi adam RIZA hoca sayesinde ki 2 senedir sisirme top oynuyorduk simdi en organize takimlardan birisiyiz diyebiliriz iyiki bizmedin RIZA hocammmm
karabük maçından kesinlikle alacağımız üç puan bizi avrupa ligi ne gidecek takımı belirlemek için playofa götürecektir son 3 yılın en iyisi olmak için bunu başarmalıyız rıza hoca ve oyunculara yiğidolar olarak güvenimiz tam
takımı hocayı oyuncuları eleştirenler biraz da halimize şükretmeyi bilseler..
allah allah saka gibi ya takimi ve hocayi en çok elestirenlerdendin ilginç bir yorum neyse ...