Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: MİY Maçı Değerlendirelim
Alt 11.01.2012, 23:35   #11
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MİY Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : Nihat'ın Performansı çok iyiydi bu moralle kesinlikle Ankaragücü maçında ilk 11 de yer almalı..Birde Pedriel dikkatimi cekti gün geçtikce kendini geliştiriyor.Uğurun asist yapan Eneramoya güzel bir pas verdi,sonra yine eneramoya müthiş bir asist yaptı önceden bu hareketleri yapamıyordu eneramo kadar güçlü olsa süper olur.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : MİY çok gol kaçırdı daha doğrusu Nihat çıkardı.Bizde atamaya atarlar kuralını uyguladık ve Cihan Özkara daha önce ligte kullandığı 1-2 frikikte kendini belli etmişti frikikte iyi olduğunu sonunda kaleye girdi top Cihanı C.Ronaldoya benzetiyorum Şut stili,Hız ve Fiziğiyle

Maçın en iyisi kimdi : Nihat,Eneramo,Kıvanç,Uğur

Maçın en kötüsü kimdi : Grosicki oyunda kaldığı sürede hiç bişey yapmadı.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : 3-1 olana kdar hayretle izledim gayet iyi bir yönetim gösterdi galiba hiç beklemiyodu 3-1 i sonra yüzünü gösterdi..

Maçın Kader Anı : 90+ da MİY'in direkten dönen topu

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Çok yerinde değişikler yaptı özellikle Eneramo kenardan gelip çok faydalı oldu..
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2012, 23:35   #12
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1133 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bugün bir üst tura gectiysek,bunu resmen kaleci Nihat´a borcluyuz.Oyun basladiginda ürkekti.Mersin ilk gölü atinca eyvah simdi morali bozulup tamamen demolorize olacak demeye kalmadan,Sivasspor beraberlik golünü attiktan sonra kalede öylesine devlestiki ,sanirsin 10 yildan beri kalemizi koruyor.Sivasspor taraftari onu benimsiyecektir.Böylesine genc ve kendine güveni olan bir kaleciyi herkes kalede görmek ister.Nihat´i bugün ilk defa görme imkani buldum ,bence süper bir transfer.Bu cocugu Ofspor´da kesfedip Sivasspor´a kazandiran kisilere binlerce tesekkürler.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.01.2012, 23:38   #13
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

iyi oynadik ama biraz rakibin beceriksizligi biraz nihat in kurtarislari vede hocamizin akilli hamleleriyle galip geldik rakibin yorulmasindan sonra cerny erman ve eneramo yu oyuna sokmasi galibiyeti getirdi
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karahisarli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2012, 00:22   #14
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

beklemediğim bir sonuç oldu desem yalan olmaz
Uğurun kalecimizin beklenenin üzerinde olan performansları bizi bu noktaya getirdi
Diğerleri zaten iyi oynuyordu
Avrupaya bu yoldan gitmek en kolayı
Finale çıksak bile muhtemelen avrupada oluruz aynı ciddiyetle devam etmeliyiz
Bize bu sevinci yaşatan ve bu sevince takımı canlı destekleyerek ortak olan herkese teşekkürler
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2012, 01:40   #15
sivas_5201
Acemi Yiğido

sivas_5201 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_5201 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Nihat, Nihat, Nihat.....
sivas_5201 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivas_5201'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2012, 01:51   #16
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ilkyari sivassporu taniyamadim,sasirdim hatta korktum cok kotu yenilecegiz diye. Ama ikinci yari sivasspor gercek ruhuna dondu,demekki riza hoca soyunma odasinda hatalari gorup taktigi degistirdi.Nihat olmasa cok farkli yenilirdik,bir nihat bir enaramo yetti. Bize gurur verdigi icin sivassporuma tesekkur ediyorum.
Alt 12.01.2012, 01:54   #17
şuayip bütün
Acemi Yiğido

31 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 şuayip bütün COK SEVILEN BIR KISIşuayip bütün COK SEVILEN BIR KISIşuayip bütün COK SEVILEN BIR KISIşuayip bütün COK SEVILEN BIR KISI

takımın en iysi nihattı akıl almaz kurttarışlar yaptı ustunde durulmalı ankara gücü macında şans verilmeli bence .
şuayip bütün isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şuayip bütün'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2012, 03:14   #18
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

90 Dakika çok kötü futbol oynadık. Buna rağmen turu 3-1'lik skorla geçmemiz ve genç bir kaleci kazanmamız bizim takım için maçın en güzel olaylarıydı. Maalesef takımımızın bazı yedek oyuncuları çok vasat ve takıma önemli katkı vereceklerinide pek sanmıyorum. Bu yoğun maç trafiğinde, bu kadar iyi ilerlememizden dolayı Hocamızı ve genelde forma giyen oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maçın iki yıldızı vardı bence; Birincisi: Kaleci Nihat Şahin, daha ilk resmi maçına çıkmasına rağmen, özgüveni ve konsantrasyonu müthişti. Koca ilk yarıda şu ana kadar oynamış iki kalecimizinde böyle iyi oynadığı bir maç izlemedim. İnşallah böyle devam eder.
Maçın bizim adımıza diğer yıldızı ise, Eneramo idi; Oyuna girdiği andan itibaren, ileride daha çok topla oynamamızı sağladı, 2.golde müthiş bir orta yaptı. Son golümüzdede defansın arkasına yaptığı koşu ve attığı golle turu geçmemizde başrolü oynayan oyuncularımızdan biri olmayı başardı.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2012, 03:53   #19
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

güzel bir galibiyet futbolun kuralinin isledigi atamayana atarlar macin baslarinda mersin cok iyi oynadi iyi pozisyonlara girdiler ama mac skoru 1-3.

anladigimiz kadariyla riza hoca kupayi hic önemsememis olursa olur olmazsa fazla zorlamaya gelmez düsüncesiyle bir takim cikartmisti cünki bizim rakibimiz bank asya veya baska lig takimi degil ligin baya güclü takimlarindan mersindi ama ne varsa baktiki riza hoca bu mersinde bisey yok 3 oyuncu degisikligiyle turu araladi

mactaki isimleri aslinda extra degerlendirmemiz gerekirse kaleci Nihat macın tartısmasız kahramanı vede turu getiren oyuncuydu.

birde beni bu macta sevindiren her firsatda pedriel vede ugur kavuga kin kusanlarin bu macta bir kez daha boylarinin ölcüsünü almasiydi pedriel galibiyeti getiren gollerdeki öldürücü paslariyla basroldeydi hele birde bunlari pedrile macin uzatma dakikalarinda o agir sahada yaptiki kendisi ve sivasspor icin cok büyük bir gelisme cünki pedriel baska maclarda 60-70 dk anca iyi performans gösterebiyordu eneramoyu katmiyorum cünki eneramo ayri bi oyuncu.

sandro vede rada pek verimli oldugunu söylenemez ama bu mac trafiginde kendilerini hazirlamalari gerekiyor.

rajnoch kalitesi her gecen gün gösteriyor kart görmesi talihsizlikti.

kaan ise standart bir görev adami gibi görevini gene yapti zaten eskisehir macindada hic acemilik cekmemisti

birde grosicki bu macta pek etkili degildi riza hocam onu bu hafta ankaragücü macinda dinlendirsen hic fena olmaz oynanan mac temposu ona agir gelmis olabilir.cünki kamile cok cok ihtiyacimiz olacagi maclar olacak
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2012, 08:12   #20
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

maçın 60. Dakikasına kadar aklıma 2 yıl önceki sivas geldi acemi ve beceriksizliklerle dolu bir takım sonraki bölüm bu sezonki başarılı sivasspor kaan ilk yarı endukayi çok kaçırdı basit çalımlar yedi ikinci yarı süperdi rıza hoca devre arası ne dediyse artık uğur hep zamanki benim çok beğendiğim uğurdu kivanc savaşçı kimliği ile büyüledi rada orta şekerliydi kamil yine sahada yoktu erman moralsiz di penaltıyı sanki bilerek atmadı çünkü hakanı protesto ediyorlardı sanki onun durumuna acıdı nihata ayrı bir yer açmak lazım dünkü maçta harikaydı fakat bunu abartmamak lazım atillada antep maçında penaltı çıkardı sonraki maçta 6 yedi unutmayalım bu maçta harikaydı kalede başkası olsa 10 tane yemiştik çok iyi kaleci sivasa hayırlı olsun

Etiketler
değerlendirelim, maçı, mİy