Bence sitemli mesaj yerine bu hafta oynayacağımız Galatasaray maçında güzel oynayarak, gol atarak ANLAMLI MESAJ verirsen daha ETKİLİ OLUR. Bu maçta senden güzel bir futbol bekliyoruz. Bırak onlar pişman olsunlar. Senin kaliten belli, milli takıma çağrılmak büyük gurur ama senin yıldızın zaten parlıyor dert etme !.
Sivas seni çok seviyor Messi !...
.
Erman, sözleriyle değil golleriyle mesaj göndermeliydi.
Kesinlikle Erman gibi bir kisilik´den böyle bir Mesaj bekleyemeyiz... Fanatik Gazetesinin uydurdugu bir haber´dir yine bu, Sivas taraftarlarinin tepkisini gördü bu haberi uydurdu.
Ermanimiz futbolunu birakdigi yerden devam ettirip bizi cinconca karsi galibiyete götürecek!
Kesinlikle Erman gibi bir kisilik´den böyle bir Mesaj bekleyemeyiz... Fanatik Gazetesinin uydurdugu bir haber´dir yine bu, Sivas taraftarlarinin tepkisini gördü bu haberi uydurdu.
Ermanimiz futbolunu birakdigi yerden devam ettirip bizi cinconca karsi galibiyete götürecek!
cok gereksiz bir konu ve haber...
Bu haberi başka kaynaklarda vermiş ama, Fanatik Gazetesi'nin haberine göre demişler.
YA ben bu milli takıma gelen hocaları anlamıyorum.
Bir futbolcunun milli takım ilk 11 inde oynaması için büyük diye tabir ettikleri takımlarda mı oynaması lazım.
Erman çok haklı ben de destekliyorum
messi türk milli takimini coktan haketmisti ama abdullah hoca neden cagirmadi anlamak zor.polonya ve cek cumhuriyeti milli bizim milli takimimizdan derece olarak cok üstün olmalarina ragmen hocalari bizdeki oynayan oyuncularin performansinda ziyade takimin performansindan dolayi oyunculari milli takima cagirdigini bilinmesi gerekir.