Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bir sezonda 4 kaleci ile oynadık bir Tomiç, Karcemarskas bulamadık. Ne yapacaksın buda bizim kaderimiz. Bükemediğin bileği öpeceksin arkadaş. O kadar olumsuzluklara rağmen adamlar bizi iyi etüt etmiş. Adeta Otobüsün içinde bizi çalışmışlar. Yalnız bizim Pedrielden bir iş çıkmaz. Kamile hiç çalışılmadı. Adam 2 top sürdü ikiside tehlikeli oldu. Saha zemini en çok bizi etkiledi. Hakem ise vasatın altında idi. Sahaya kartopları yağdı ceza yakındır. Bu cezayı ise maalesef takımımız kaldıramaz.
İşin Özeti takım halinde kötüydük. Bir çalışan O genç dediğimiz tecrübesiz dediğimiz Kaanı gördüm. Kalecimiz ise muhteşem ötesi goller yedi. Oda maçın yıldızları arasındaydı.
Artık gerçekci olalım derken ben bunları anlatmak istemiştim. Hedefimiz ilk dört değil. İlk 8 i korumaktır bundan sonra. Önümüzdeki Trabzon maçına iyi hazırlanıp beraberlik alırsak bir umudumuz olabilir. Mağlubiyette ise ilk 8 için olanca gücümüzü göstermemiz lazım.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|