[b]RIZA HOCA son noktayı koyduk diyorda medyada hergün yedek hoca olarak anılıyor santos gerets yok derse olmazsa yine rıza hocaya dönecekler bjk nin bu borçla o hocaları getireceğine inanmıyorum ortama en uygun hoca rıza hoca 1 2 yıl bütçeyi kısıp borçları yapılandıracaklar öyle kovuldummu delboske gibi bjk nin donunu alacak hocada değil rıza hoca sen bjknin çocuğusun al şu 100 bin € hakkını helal derler yollarlar enküçük başarısızlıkta

rıza hocanın son cümlelerine gerçekten üzüldüm sivassporda yapacaklarımı yaptım diyor geldiğinde takım zordaydı doğru ligde bıraktı hakkını inkar etmem ertesi sezon takımı sil baştan yaptı hedef ilk 8 di onuda tutturdu rıza hoca gibi birinin hedefi böyle küçük olmamalı bu takım en kazma hocanın elinde olsa kupayıda alırdık avrupayada giderdik yaptığı transferlerden 2 3 tanesi anca tuttu navratil grosecki eneramo başka varsa yazın kaleciler bizi gol manyağı etti

gidemediği için üzgün olan hocanın heyecanını hırsını bu takıma vereceğine olan inancım azaldı gönülsüz aş ya karın ağrıtır ya baş burda sadece rıza hoca hatalı değil bjk ninde suçu çok istiyorsan adam gibi konuş anlaş yoksa istemiyoruz siz işinize bakın demeleri lazımdı