Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido sözcüsüz
Alt 18.09.2012, 17:09   #11
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

157 Mesajına 207 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 Ricardo Pedriel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğido sözcüsüz

kıllarını kıpırdatmıyorlar
belki şike soruşturması yüzünden yan çizilmiştir diyecem ama başkan vs. geldiler ama sonuç
artık bir an önce almalılar
Ricardo Pedriel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2012, 17:24   #12
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yine çok şey istemeye başladınız, dilimde tüy bitti kendi evindeki maçlarda kendi amblemini maç biletine düzgün basamayan kulüpten basın sözcüsü istiyorsunuz. yav biraz kanaatkar olun yav

muhasebesi iyi yönetiliyormuş. ee anladık muhasebe iyi de ama herşey de muhasebe değil marka değeri diye bişey var. sanırım bizimkilerin haberi yok, ya da o konu anlatılırken derten kaçmışlardı.

Sizlere Mustafa Küçük'ten "Nerdesin nerde nerde." türküsünü armağan ediyorum.

Fiko seni arar olduk nerdesiiiin nerde nerde.
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2012, 18:58   #13
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Abdullah Yiğit'in getirilme ihtimali bence zayıf, yıllardır yönetim aleyhinde hiç eleştiride bulunmadı, her zaman en kolayı seçerek taraftara suç buldu. Bülent Uygun zamanı hocayı hiç eleştirmezken Hoca gittikden sonra başladı yaygara yapmaya, Muhsin Etruğral'a daha göreve gelir gelmez takıma alışamadan verdi veriştirdi. Her zman doğrulara yazsa eğriyi doğruyu net söyleseydi ben olmasını isterdim ancak şimdi hiç istemiyorum.

Bu benim şahsi fikrim alıntı yapıp sen apdullah abiyi tanımıyorsun etmiyorsun diye alıntı yapıp edebiyat kimse yapmasın kendi fikrim bu.
Alt 18.09.2012, 19:17   #14
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

gerek transfer sezonlarında gerek futbolcuların sakatlık yada özel durumlarında gerek sivasspora yapılan haksızlıklara cevap verecek taraftarı bilgilendirecek basın sözcüsü yada kulüp yetkilisi eksikliği hissediliyor umarım yönetim bunun çaresine bakar
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2012, 20:11   #15
FORZA 58 SİVAS
Acemi Yiğido

FORZA 58 SİVAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 FORZA 58 SİVAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tek ve gerçek aday tabiki abdullah yiğittir veya nail sertakandır başkan bu iş ibitirmeli
FORZA 58 SİVAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2012, 20:33   #16
sero58
YASAKLI ÜYE

sero58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sero58 COK SEVILEN BIR KISIsero58 COK SEVILEN BIR KISIsero58 COK SEVILEN BIR KISIsero58 COK SEVILEN BIR KISI

BASIN DANIŞMANINI TARFATARDAN SEÇSİNLER DAHA FAYDALI OLUR...
TAKIMLA ALAKASI OLMAYAN AYDA YILDA BİR SİVAS MACI İZLEYEN BİRİ OLMASIN.
sero58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2012, 21:29   #17
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetimimizde büyük bir başı boşluk var. Bilgi paylaşımında da büyük sıkıntı yaşanıyor. Örneğin sakat oyuncuların durumu, kim neden sakatlandı ne zaman düzelecek belli değil, Satılan oyuncular ne kadar bonservis bedeli ile satıldı veya satıldımı, alınan oyuncuların yıllık ücreti ne kadar. Sivassporumuzun yıllık gelir ve gideri ne kadar, gelir giderin ne kadarını karşılıyor. Maçtan sonra ki genel durum veya hakem hatalarını kim dile getirecek, store ne zaman faaliyete geçecek vs.... Bu konular hakkında bilgilendirme yapacak maalesef kimse yok. Bu durumda olan tek takımda sanırım SİVASSPOR.
böyle konuları dile getirdiğin çok teşekkür ederim .Bu konuları bile dile getirmek sanki sivassporda suç olarak adlediliyor herhalde gizli kapılar ardında bir şeyler yapılıyor ama ne taraftara nede sivas halkına açıklamaya gerek bile duymuyorlar bu nasıl yönetim ben çözemedim federasyon bile basın sözcüsü yok diye ceza verebilir.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2012, 23:25   #18
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Birileri çıksın bir şeyler söylesin diye diye koca bir yıl geçti. Tekrar göreve gelmesi etik o0lmasada Sayın Ünsalı arar olduk. Hiç değilse ''kardeşim takımda falanca adam sakatlandı 2 hafta yok'' veya '' Falanca adamı istedik alamadık'' deyip taraftarı bilgilendirecek bir tane adam bulamadık. Demekki zor bir durum. İşin latifesine kaçarsak KPSS ile Devlet Planlama Teşkilatına bildirsek de bir adam alsak. Mülakatıda Yönetim kurulu yapsa Dediğim gibi bu işin latifesi.

Çoğu zaman dillendiriyoruz. Taze kan diye. Bize genç, dinamik Sivassporu seven bu ağırlığı kaldırabilecek, tüm Süper lig takımlarının hüviyetlerini üç aşağı beş yukarı bilen özellikle diksiyonu mükemmele yakın bir kişi gerekiyor. Bana göre ne Sayın Sertakan ne Abdullah Bey nede Fikret Ünsal lazım değil. Artık bazı tebalar tarafında kutup niteliğindeki isimlerdir bu zat-ı muhteremler. İçimizde de bu kişiler mevcuttur. Gayet iyi yapabilecek. Bu kişilerde çeşitli istişareler yoluyla çözümlenebilir. Neden olmasın bir Salim58 yapabilir Rallim58 yapabilir. Hem futbol bilgileri hemde diksiyonları iyi

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2012, 00:30   #19
ivancrayz
Yiğido

ivancrayz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

96 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 ivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDI

Valla bence Kadiri' Profesyönelikten alıp sözcü yapalım ama konuşmayıda beceremiyor ya :( en azından verdiğimiz paranın o şekilde hakkını verir.
Alt 19.09.2012, 00:36   #20
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

başkandan başka yonetımde olan adamı tanımıyorum ..nasıl bı yonetım anlamadım
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sözcüsüz, yiğido