Şu an saçımda bir dirhem saç kalmadı... Yahu arkadaş bu kadarmı insana kuvvetli topa güçsüz bir insan olur. Bu kadarmı bir futbolcunun oyun zekası sıfır olur, hayretlere düştüm. Eneramo bu maçta az zeki olsa idi şu kontraların alayı gol olurdu. Eskişehirsporu tebrik etmek lazım. Çok pozitif bir takım. Oyunun her alanını çok güzel parselleyip oynuyorlar. Bizim ise Navratil Rajnoch ikilisinin başarısı, Ziya ve özellikle ihtiyar delikanlı Mehmet Nasın çabaları görülmeye değerdi. Erman ve Grosickide düşüş devam ediyor. Grosicki bir nebze kıpırdansada özellikle Erman dibe vurmaya başladı. İkinci yarı Pedrielin girmesi ile biraz ataklarımız olgunlaşsada Eneramonun bomboş götürdüğü pozisyonda Pedrielin hatalı topsuz koşusu beni çileden çıkardı. Adam çok çalışıyor ama bal yok mübarekde. Bir anda forvette bitiyor bir anda defansa yetişiyor. Mükemmel pres yapıyor ama gol yollarında FOSSS...
''MEHMET NAS'' Allah Doğadan razı olsun iyiki kasığı çekti de İhtiyar delikanlı oyuna girdi. Gayet de güzel 90 dakika çıkardı. Faul yapıyor zerre itiraz yok. Faul yiyor veryansın etmiyor. Adam gibi adam, saha içinde beyefendi. Çok seri düşünüyor çok seri oynamak istiyor. Ama tek sıkıntısı yaşı ve fiziği. Olsun bunada şükür. Allah zeval vermesin...
Oyun olarak kötü ama skor olarak ''YÜZ''ümüzü güldüren takımımızı tebrik ediyorum.
Neyseki şeytanın bacağını kırdık, kırmayı bırak kütürdettik bile...