Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer dosyası açılıyor
Alt 05.12.2012, 13:03   #11
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Transfer dosyası açılıyor

Bence yapılması gereken en önemli transfer ,başarılı olabilecek yeni bir teknik adam ve ekibi transferidir.Hangi futbolcu alınırsa alınsın takım yanlış taktikle,sürekli defans yaparak oynadığı müddetçe başarılı olamayacaktır.
Kayseri maçında hucum oynadığımız zaman mevcut futbolcularımızın ne kadar başarılı olduklarını gördük....Yeni futbolculara ihtiyaç yok Yeni teknik adama ihtiyaç var.Hucum futbolunu seven teknik adama ihtiyaç var.
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ahmet ali'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 13:16   #12
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

transferin bitmesine 2 gün kala yine transfer yaparız biz alışkınız cünkü
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı cılgınsivas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 13:39   #13
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
cılgınsivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
transferin bitmesine 2 gün kala yine transfer yaparız biz alışkınız cünkü
bende bundan korkuyorum
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 14:34   #14
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca hata yaptık diyorsa üstünede fazla düşmenin anlamı yok ölümüz bile şampiyonluğa oynayabiliecek kapasitede yalnızca akhisar ve ibb maçını kazansak şuan zirvedeydik ilkyarıda lidere yakın biyerde bitirirsek 2.yarı kaliteli topçular alınırsa vede tutarsa ben enazından avrupaya gideceğimize inanıyorum benim taraftar olarak eksik gördüğüm mevkiler stopere deneyimli hızlı topla iyioynayabilen savaşçı biri sağbeke uğura alternatif kanatları kulanabilen sağbek önlibereyo ademi kadiri mehmet nası yedek bırakacak fernandesvari biri forvetede hızlı güçlü gol vuruşları iyi forvet eğer buluna biliyorsa borjanı yedek bırakacak çok kaliteli tecrübeli kaleci sağ tarafta oynayabilecek hızlı golcü birsağ açık alınabilirse sakın gülmeyin şampiyon olabiliriz bekleyip göreceğiz inşallah hayırlıolur hele şu 3 maçı kazanalımda
Muammer bey,sen yeni bir takım istiyon.7-8 transfer saydın.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.12.2012, 14:41   #15
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konuda en az Rıza Hoca kadar yönetimde suçlu. Transfer olayında İstediği bütçeyi ayırmayan, sezon başı forvet lazım, transferi acele sonlandırmamız gerek diye haykıran Hocaya gerekli yardımı göstermeyen yönetime karşı en ufak bir serzenişte bulunmamış. Kısıtlı bütçe ile yine çok iyi oyuncuları Hoca takıma kazandırdı, Dünya'nın en iyi hocalarının bile sıklıkla yaptığı gibi hatalı transferleri de var.
Aynen katılıyorum Hiç bir hoca kendi kuyusunu kazmaz ama malisef kolayını kaçıp hemen hocayı suçluyoruz. Yönetim şimdiye kadar Yerli oyunculardan hangisine bonservis parası verdi aldılar.(Abdulkadir hariç) Bana göre en büyük suç yönetimin sonra hocanın
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2012, 14:54   #16
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muammer bey,sen yeni bir takım istiyon.7-8 transfer saydın.
yok abim zaten rıza hoca enaz 4 oyuncu alacağız dedi stoper ortasaha forvet ve sağ bek diye bende belki fazladan sağ açık ve kaleci demişimdir bence o mevkilerede adamlazım borjandan umudumu kestim anca idare ettiriyor sağ tarafımız işlemiyor orayada adam lazım olduğuna inanıyorum takımı daıtmak işimize gelmez yeni alınacak adamlar tutmazsa ozaman ayvayı yeriz o hatrımda daıtmadan takımı üstüne takviye lazım demek istedim
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 15:00   #17
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok abim zaten rıza hoca enaz 4 oyuncu alacağız dedi stoper ortasaha forvet ve sağ bek diye bende belki fazladan sağ açık ve kaleci demişimdir bence o mevkilerede adamlazım borjandan umudumu kestim anca idare ettiriyor sağ tarafımız işlemiyor orayada adam lazım olduğuna inanıyorum takımı daıtmak işimize gelmez yeni alınacak adamlar tutmazsa ozaman ayvayı yeriz o hatrımda daıtmadan takımı üstüne takviye lazım demek istedim
Abi bence dediğimiz transferler yapılırsa yabancı konusunda sıkıntı yaşamassak Borjan elimizdeki en iyi kaleci konumunda şuan bence bu sezon idare eder çünkü devre arasında kaleci transferi en zor transferlerden biri iyi bir kaleci bulmak hele bizim teknik ekibe kaldıysa...
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cenk5821'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 15:02   #18
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Bana göre en az 4-5 banko oynayacak oyuncular alınması lazım defans hattına 2 tane bir orta sahaya top dağatacak isim lazım forvete hattınada iki tane oyuncu almamız lazım Forvete yapılacak tranferin hangi isimler derseniz günlerdir söylediğim avusturalya ligin oynayan IBINİ İSEİ ismi çok genç ve suratli olduğu için Eneramoyla çok can yakar bu oyuncu ne yapılıp edilip takımımıza kazandırılmalı daha 20 yaşında hem geleceğe dönük hemde bu sene adından söz ettirir kefilim buna bir diğer isim ise Zenke veya Vittek olabilir alternatif çok önemli ikiside kaliteli isimler inşallah bunlardan ikisini takımımıza kazandırılmalı...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bahbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.12.2012, 15:45   #19
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Naçizane 2 sezon takip ettiğim ve çok beğendiğim bir oyuncuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu aralar form grafiği çok iyi giden bir oyuncu MUĞDAT ÇELİK....

Aslen Diyarbakırlı bir futbolcu ve futbola Gençlerbirliği altyapısında başlamış... Avnı Okumuş hocanın talebesidir. İlk seyrettiğim zaman heyecanlanmıştım. O zamanlar Kastamonuspor bir nevi Gençlerbirliğinin pilot takımı gibiydi. Futbol stili ortasahaya yönelik forvet oyuncusu. Kısa boylu ve pırpır tabir ettiğimiz stilde. Ermanın pozisyonunu düşünün aynı öyle... O zamanlar daha çocuk yaşta bir görünümü vardı ve biraz çelimsizdi. Toplam Kastamonuspor forması altında 3 maçını seyrettim. Daha sonra Çankırıspora transfer oldu. orda da 2 maçını seyrettim (Tokatspor ve galiba Hacettepe maçıydı)... O maçlarda da beni çok etkilemişti. 1990 doğumlu ve gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Şu anda Nazillide oynuyor ve bir videoda seyrettim biraz toparlamış ve güçlenmiş gördüm... Bu oyuncunun takip edilmesi ve alınması beni ziyadesi ile memnun eder. Şu anda 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yaklaşık 8-10 sene bize faydalı olabilecek meziyetlere sahip... Eğer tesadüfen bu bölgelerde yaşayan arkadaşlar varsa seyredip bana hakvereceklerdir.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2012, 16:22   #20
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

sağ kanata transfer şart
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açılıyor, dosyası, transfer