Naçizane 2 sezon takip ettiğim ve çok beğendiğim bir oyuncuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu aralar form grafiği çok iyi giden bir oyuncu MUĞDAT ÇELİK....
Aslen Diyarbakırlı bir futbolcu ve futbola Gençlerbirliği altyapısında başlamış... Avnı Okumuş hocanın talebesidir. İlk seyrettiğim zaman heyecanlanmıştım. O zamanlar Kastamonuspor bir nevi Gençlerbirliğinin pilot takımı gibiydi. Futbol stili ortasahaya yönelik forvet oyuncusu. Kısa boylu ve pırpır tabir ettiğimiz stilde. Ermanın pozisyonunu düşünün aynı öyle... O zamanlar daha çocuk yaşta bir görünümü vardı ve biraz çelimsizdi. Toplam Kastamonuspor forması altında 3 maçını seyrettim. Daha sonra Çankırıspora transfer oldu. orda da 2 maçını seyrettim (Tokatspor ve galiba Hacettepe maçıydı)... O maçlarda da beni çok etkilemişti. 1990 doğumlu ve gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Şu anda Nazillide oynuyor ve bir videoda seyrettim biraz toparlamış ve güçlenmiş gördüm... Bu oyuncunun takip edilmesi ve alınması beni ziyadesi ile memnun eder. Şu anda 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yaklaşık 8-10 sene bize faydalı olabilecek meziyetlere sahip... Eğer tesadüfen bu bölgelerde yaşayan arkadaşlar varsa seyredip bana hakvereceklerdir.