Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.11.2005, 12:19   #11
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Artik söylemeyecegim diyorum ama son kez söyleyecegim. Dernekler birlessin en azindan aralarindaki diyaloglari gelistirsinler. Bizde maddi ve manevi arkalarinda olalim. Çünkü hepsi Sivasspor için varlar ve hepsi sivasspor için eza, cefa çekiyorlar. Hepsini seviyoruz. Karabükten sevgiler.
ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 12:34   #12
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

GERCEKLERİ YAZACAK OLURSAK, BUNLARIN HAKKI ÖDENMEZ.DÜŞÜ NE BİLİYORMUSUNUZ SİVASDAN GELMİŞLER,ANKARADA BIZLERI KARŞİLIYORLAR.HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKI GARDAŞİMİN DEDIGİBİ BUNLARIN COGU ÖGRENCI BURALARA NASIL GELDIKLERİNİ COK İYİ BİLENLERDENIM.. ANKARAYA MADDİ YÖNDEN SIKINTILAR İÇİNDE GELDIKLERİ DOGRU.AMA SİVASSPOR İÇİN CANLARINI VERECEK KADARDA CÖMERT İNSANLAR.90 DAKIKA HIÇ DURMADAN BAGIRAN TAKIMİ COŞTURAN GENE BUNLARDI.HEPSININ ÖNUNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM..
HADI ARKADAŞLAR SIRA BİZDE
Alt 21.11.2005, 13:12   #13
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1318 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Dün oynanan Sivasspor&Ankaraspor maçına gelen tüm Yiğidolara öncelikle teşekkür ediyoruz..Özellikle Sivastan İstanbuldan ve Kocaeliden gelen yiğidolarada ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz...Sevgili Hakkı abim böyle güzel ve örnek bir topic açtığın için sana teşekkür ediyorum...Aslında bu konu ile alakalı önceden çok tartışmalar olmuştu ama bu son Ankara maçıda bu işin herhalde son noktası oldu...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne kadar sıkıntılı olsada hiçbir deplamanda takımını yalnız bırakmadığı gibi Ankaradaki maçtada takımını yalnız bırakmadı...Ve bu dernek var olduğu sürecede her deplasmanda takımının yanında olacaktır...Bu dernek Hakkı abiminde bahsettiği gibi çok zor şartlar altında ayakta duruyor...Hem maddi imkansızlıklar hemde manevi yetersizlikler ile boğuşuyoruz...Aslında burada söylemek istemezdik ama son gittiğimiz Ankara maçı için seyehat ettiğimiz otobüsümüze halen belli bir miktar para borcumuz kaldı...Ama maddi imkansızlıklar ne kadar kısıtlıda olsa biz elimizden gelen her türlü fedakarlıgı gösterip takımımızın yanında olmak için deplasmanda tribündeki yerimizi alıp takıma destek oluyoruz...Konu açılmış iken eğer destek olmak isteyen arkadaşlar var ise bizim halen devam etmekte olan KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ var...Bu kampanyaya maddi olarak destek olunursa seviniriz...

Dün özellikte bizi Ankarada karşılayan ve bize misafirperverlik gösteren sitemizin değerli üyesi sevgili abimiz RIFAT GÜLER'e(rguler)teşekürlerimizi bir borç biliriz...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DENEĞİ TRİBÜN TEMSİLCİSİ
SERHAN KABURCUK
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 13:19   #14
GuNaY
Gast

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Dün oynanan Sivasspor&Ankaraspor maçına gelen tüm Yiğidolara öncelikle teşekkür ediyoruz..Özellikle Sivastan İstanbuldan ve Kocaeliden gelen yiğidolarada ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz...Sevgili Hakkı abim böyle güzel ve örnek bir topic açtığın için sana teşekkür ediyorum...Aslında bu konu ile alakalı önceden çok tartışmalar olmuştu ama bu son Ankara maçıda bu işin herhalde son noktası oldu...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne kadar sıkıntılı olsada hiçbir deplamanda takımını yalnız bırakmadığı gibi Ankaradaki maçtada takımını yalnız bırakmadı...Ve bu dernek var olduğu sürecede her deplasmanda takımının yanında olacaktır...Bu dernek Hakkı abiminde bahsettiği gibi çok zor şartlar altında ayakta duruyor...Hem maddi imkansızlıklar hemde manevi yetersizlikler ile boğuşuyoruz...Aslında burada söylemek istemezdik ama son gittiğimiz Ankara maçı için seyehat ettiğimiz otobüsümüze halen belli bir miktar para borcumuz kaldı...Ama maddi imkansızlıklar ne kadar kısıtlıda olsa biz elimizden gelen her türlü fedakarlıgı gösterip takımımızın yanında olmak için deplasmanda tribündeki yerimizi alıp takıma destek oluyoruz...Konu açılmış iken eğer destek olmak isteyen arkadaşlar var ise bizim halen devam etmekte olan KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ var...Bu kampanyaya maddi olarak destek olunursa seviniriz...

Dün özellikte bizi Ankarada karşılayan ve bize misafirperverlik gösteren sitemizin değerli üyesi sevgili abimiz RIFAT GÜLER'e(rguler)teşekürlerimizi bir borç biliriz...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DENEĞİ TRİBÜN TEMSİLCİSİ
SERHAN KABURCUK
Helal olsun 1967 derneğine.... Sivasspor'un yanısıra sizinlede gurur duyuyoruz...
Alt 21.11.2005, 13:25   #15
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1318 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
Helal olsun 1967 derneğine.... Sivasspor'un yanısıra sizinlede gurur duyuyoruz...
Eyvallah Osman Günay kardeşim...Bizde sizleri seviyoruz...
Alt 21.11.2005, 13:29   #16
GuNaY
Gast

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah Osman Günay kardeşim...Bizde sizleri seviyoruz...
Gelememiş olsamda hatta diğer maçlara gidemiyor olsamda inanın sizinle beraber kendimi orda hissediyorum... Allah sizlerden razı olsun..
Maç anında tel açıp 1 dk olsun sizi dinlemek yetiyor bana
Alt 21.11.2005, 13:32   #17
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
Gelememiş olsamda hatta diğer maçlara gidemiyor olsamda inanın sizinle beraber kendimi orda hissediyorum... Allah sizlerden razı olsun..
Maç anında tel açıp 1 dk olsun sizi dinlemek yetiyor bana
Eyvallah Allah sendende razı olsun...Dün yine telefonla bizlere bağlanıp o çoşkuyu sende yaşadın...Senin kalbin bizimle olsun yeterde artar bile...
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA BİLE AZ
Alt 21.11.2005, 16:53   #18
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA BİLE AZ

ne yazacağımı bilemiyorumki işte hakkı abi biz buyuz artık bizi tanı sivasspor yönetimi biraz daha ilgi gösterirseniz sevinirim tanımadığımız insanlar bize ilgi gösteriyorlar birazda siz ilgi gösterin YAZACAK ŞEY ÇOKTA BOŞVERİN HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 16:59   #19
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

HAKKI ABİ BU YAZINDAN DOLAYI SENİ CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM...SANA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... BİR 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYESİ OLARAK YAZINDAN GURUR DUYDUM ..SENİNDE BİLDİĞİN GİBİ HER DEPLASMANA GİTTİK VE SİVASSPORUMUZU DESTEKLEDİK VE DESTEKLEMEYE DEVAMEDECEZ...BU DESTEĞİ VERİRKEN TABİKİ KISITLI İMKANLARLA OLDUĞU İÇİN EKSİKLER DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN YALÇIN KORKMAZGİL ,DEĞERLİ ABİMİZ MUSTAFA ERSOY(NAMI DİYAR PAPATYA MUSTAFA ) AMİGOMUZ SEBO, TRİBÜN REİSİMİZ SERHAN TARAFINDAN KARŞILANIYOR... BEN BURDAN BU İNSANLARA CANİ YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... UMARIM DUYARLI YİĞİDOLARDA BUNLARIN FARKINA VARIRDA BİZDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEZ .......

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 17:24   #20
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

işte derneğimizin cefekar ve vefalı insaanlarının yaptıkları ortada
yönetim uyuma taraftara sahip çık

1967 sivasspor genç taraftarlar derneği
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla