Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İstifa Mevsimi !..
Alt 28.01.2013, 08:34   #11
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İstifa Mevsimi !..

Yönetim büyük ölçüde başkandır, ben başkanı ayrı tutalım görüşüne katılmıyorum. Senelerdir hatalardan ders alınmıyorsa kulübün başındaki insanın bizzat sorumluluğu vardır. Biz buradan bas bas bağırdık Bülent Uygun'da yaptığınız hatayı yapmayın bir takım tamamen hocanın insiyatifine bırakılamaz ama Rıza Hoca ile aynı hata tekrarlandı.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 09:10   #12
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takıma verecek birşeyleri olmayan asil ve asıl teknik direktörler, takımın önünü açmak uğruna, yönetimin rahat kararlar almasını sağlamak için bazen öyle kararlar alırlar. Ve istifa ederler.

İstifa herşeyin sonu değil, yeni birşeylerin başlangıcıdır. Buna karar vermek kadar uygulamakta çok önemlidir. Ligin son 2-3 haftasında peşpeşe gelen istifalara bugün iki onurlu hareket yapan teknik direktörlerde eklendi. İstanbu BŞB'ye 4-1 yenilen Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Elazığspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş istifa ettiler.

Diğer istifa eden takımların yeni teknik direktörleriyle yaptıkları ortada. Takımda bir canlanma, bir diriliş göze batarken futbolcular da daha bir istekle oynuyorlar. Bizde ise çöküş devam ediyor, uyku hali devam ediyor, vurdumduymazlık devam ediyor, aymazlık devam ediyor, üzüntü devam ediyor ve teknik direktör devam ediyor.

Allah sonumuzu hayır etsin !..

.
sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 09:38   #13
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
rıza hocanın faydalı bir futbol meziyetini örnek gösterebilirmisiniz sivasspora ne gibi faydaları oldu..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 09:41   #14
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takıma verecek birşeyleri olmayan asil ve asıl teknik direktörler, takımın önünü açmak uğruna, yönetimin rahat kararlar almasını sağlamak için bazen öyle kararlar alırlar. Ve istifa ederler.

İstifa herşeyin sonu değil, yeni birşeylerin başlangıcıdır. Buna karar vermek kadar uygulamakta çok önemlidir. Ligin son 2-3 haftasında peşpeşe gelen istifalara bugün iki onurlu hareket yapan teknik direktörlerde eklendi. İstanbu BŞB'ye 4-1 yenilen Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Elazığspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş istifa ettiler.

Diğer istifa eden takımların yeni teknik direktörleriyle yaptıkları ortada. Takımda bir canlanma, bir diriliş göze batarken futbolcular da daha bir istekle oynuyorlar. Bizde ise çöküş devam ediyor, uyku hali devam ediyor, vurdumduymazlık devam ediyor, aymazlık devam ediyor, üzüntü devam ediyor ve teknik direktör devam ediyor.

Allah sonumuzu hayır etsin !..

.

Izmirliyigido Gardasim seni birkez daha tebrik ediyorum.. Deve kusu edasinda kafasini kuma sokan forum yoneticilerine inat. Silinecegini bildigim icin acmadim Riza Hoca Istifa diye bi konu. Ama acsam bu siteyi faal olarak takip edenlerin %90ni katilir bu goruse..
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı mucahit_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 09:43   #15
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlarımın mesajlarının bir bölümüne katılıyorum. İzlediğim kadarıyla Rıza Çalımbay'ın takıma verdiği bir şey yok. Takımın bir oyun düzeni yok rastgele oynuyor. Tabi oynanana oyun denilirse. Eneramo, Grosiçki ve Pedriel takımdan derhal gönderilmeli. Rıza Çalımbay da kendi bırakmalı.

Saygılar.
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2013, 09:44   #16
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

geç olmadan karar alınmalı, ancak bu yönetimin B PLANI yoktur...
kupadan ziyade ligde oynayacağımız fenerbahçe maçından sonra birşeyler netleşir...
Bu Konuda kakikli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2013, 09:47   #17
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sen futbol bilgini yoksunu olmayan futbol dehasi, 4-2 yendigimiz kayseri maci dahil zevk alarak izledigin bir maci soyle, Riza hocanin 2,5 senede takima neler kattigini soyle, T.direktor olarak herhangi bi basarisini soylede bizde bilek.

(Lig ortasinda bjk yalakaligini, rakipleri analiz etmemesini, Ugur VE Kadir israrini seni mahcup etmemek icin sormuyorum bile.. Peh)
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mucahit_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 09:48   #18
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
Öncelikle hitap ve konuşma üslubunu düzgün kullanmaya davet ediyorum. "Senin gibiler", "benim gibiler" ifadeleri hiç hoş bir tarz değil. Benim futbol bilgisi yoksunluğumu bu yazımla ölçebiliyorsan ya sen futbol alimisin, ya teknik direktörsün, ya çok süper bir spor adamısın ya da Rıza Çalımbay'sın.

Burası tarafsız ve saygı çerçevesi içerisinde taraftarların içini döktüğü bir taraftar sitesi olduğu için benim gibilerin il temsilcisi yapılması ve görüşlerimi belirtmem bir aykırılık oluşturmamaktadır.

Rıza hocanın başarılı olduğunu savunan azınlıklardan birisin sadece. O da senin futbol anlayışından ileri gelmekte. Ve saygı duyarım. Her insan ufku kadar, hedefi kadar yani aklı yettiği kadar bulunduğu ortamdan mutlu olur. Sen futbol oynamayan, gol atamayan, zevk vermeyen ve hızla ligin dibine doğru giden, oynadığı son maçı 3-0 kaybeden bir takımdan zevk alıyorsan saygı duyuyorum kardeşim.

Ben ve benim gibi düşünen binlerce kişi Sivasspor'un bu başarısızlığı haketmediğini, elimizde ki futbolcuların çok iyi olduğuna ama iyi oynatılmadığına inanıyoruz ve üzülüyoruz. Sen yeterli görüyorsan, sen üzülmüyorsan o senin ufkun ile ilgili bir sorun. Saygı duyuyorum kardeşim.

Ben sadece galibiyetlerine sevinen yazan biri değilim. Ben galibiyetlerinde bile eleştiren biriyim. Neden? Çünkü oynadığımız futbol zevk vermeyi bırak her maçta tehlike sinyalleri veriyor. O yüzden her seferinde "hay senin oynatacağın futbolun......" diye yazıyorum. Çünkü 4 ay, ne 4 ay'ı sezon başından beri bu istikrarsızlık takımı bu hale getireceği belliydi. Ve hızla da çöküyoruz. Eğer futbol bilgin varsa ne demek istediğimi anlarsın ve körü körüne bağlanmazsın hocaya. Kardeşim benim, başka Sivasspor yok, bunu biliyorsundur umarım. Değeri kaybettikten sonra anlamı yok konuşmanın, devekuşu rolünü oynamamak lazım diye düşünenlerdenim.

.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 09:48   #19
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'ta mevsim kış, Sivasspor teknik kadrosu da "kış uykusunda"
o zaman desene nisan sonu gibi uyanacaklar zaten mayıstada lig bitiyor birde uyanamazlarsa işimiz zor
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58sinan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2013, 09:52   #20
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yetkisi olanlar anket açsalar rıza hoca istifa etmelimi etmemelimi diye sitede herkez oyunu kullansa taraftarın çoğunluk görüşü belli olur yönetime mesaj olur.
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı alaattin 5858'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
mevsimi, İstifa