Cevap: Kaybedecek futbol oynamadık
Evet,sizin yanlış taktik ve oyuncu tercihlerinize rağmen,sevgili hocamız,biz gene de kazanırdık. Futbol bu. Tolunay Kafkas,geçen hafta içerde yenildikleri FB maçı sonrası çıktı ve 'Yenilginin bütün sorumluluğu benimdir' dedi. Onun kadar da mı olamıyorsunuz?
Neden Erhan'ı değil de Uğur'u oynattınız? Bu soruya taraftarı tatmin edecek bir cevabınız var mı? 'Taraftar kendi işine baksın ' vari cevaplarla bu iş ötelenemez. Kaldı ki takımda Uğur'dan başka bombalar da vardı,gözönüne gelen o oldu. Mesela,bir ara orta saha sol çizgiden topu anlaşılmaz şekilde ters tarafa, bizim kalemize doğru 'göğlendiren' bir Kadir vardı. O top hemen rakipçe kontratağa döndü,Allahtan gol olmadı. Yaptığı röveşataya ve iyi savunmaya rağmen gene tehlikesiz bir yerde gereksizce rakibine arkadan dalan ve az kalsın direkt kırmızı görebilecek Rajnoch'a ne demeli?
E,efendim,bu onların bireysel hataları... . Hayır,öyle değil. TS maçında rakibi güzel oyunla rezil eden de bu kadroydu. Takım içinde iyi gitmeyen şeyler var. Ben artık başka bir teknik heyetle tesadüfi olmayan başarılar istiyorum. Size,kendi adıma bir Sivasspor taraftarı olarak, sezon sonuna kadar kredi vermiştim ama bu inat ve yanlışlarla Türkiye Kupasını da siz alamazsınız. Aklınızı başınıza alın,taraftarı nasıl hayal kırıklığına uğrattığınızı görün. Daha önemlisi,'Kötü futbol oynamadık' deyip aynı mantaliteyle devam edebileceğinizi sanmayın. Bizi artık kandıramazsınız,kendinizi de kandırmayın.
|