Rıza Hoca der ki kadromuz dardır,
Kalanlardan bir puan alsak da kardır,
Daha ligin sonuna dokuz hafta var,
Üzülmeyin yiğidolar, bunda da bir hayır vardır.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Ben misafirler nedeniyle izleyemedim ama, bu konu TV58'de Sporvizyon spor proğramında gündeme getirilerek tamamı okunmuş galiba. Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş kardeşime teşekkürler. Stüdyoda, Faruk Serin hocamızda varmış galiba...
Ben misafirler nedeniyle izleyemedim ama, bu konu TV58'de Sporvizyon spor proğramında gündeme getirilerek tamamı okunmuş galiba. Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş kardeşime teşekkürler. Stüdyoda, Faruk Serin hocamızda varmış galiba...
Akşam TV58 de izledim ağbi. Çok güzel okudu şiiri Mustafa Ateş ağbi.
Sivasspor kimsenin fantezi yapacağı deneme tahtası yapacağı klüp değildir grosickinin alternatifi hayrettin hiç değildir elinde 3 gün önce oynattığın ademde var pichde var sercanda bu kadar aptal bir analyış olmaz olamaz tarih bu saçmalığı hep yazacak asla unutulmayacak rıza hoca sen önce 3 maçtır saçma sapan yaptığın oyun değişiklikleriyle en azından alamdığın 1 puanalrın hesabını ver yeter artık hayretininide uğurkavuğunuda al gitttt
futbolda duygusallığa hiç bir zamn yer yok bu takımda hayrettinin misyonun bitmiştir bu takıma ne kadar hizmet ettiyse okadarda bu takım ona herşey verdi fazlasıyla artık kendide anlamalı bırakmalı bu takımı zarardan başka bişey vermiyor