Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ne çektik be Sivaslım...
Alt 16.04.2013, 14:59   #11
acizk
YASAKLI ÜYE

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acizk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne çektik be Sivaslım...

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
Hangi maça gittinde böyle konuışuyosun allah aşkına. bu taraftar yıllardır oynamayan maç seçen grosickiye bu senye kadar tahammül etti sesini çıkarmadı, oyunda çıkarken kaçkez formasını yere fırlattı, bu taraftar kötü oynadığı maçta morali bozulmasındiye adına tempo tuttu, bazen hak eden hakettiğini vereceksin, ordu maçında taraftarın sabrı taştı tepki gösterdi grosicki naptı rıza hocasının yaptığı gibi taraftar küfretti, hareket çekti, eee taftarımız ne yaptı bir maç sonra büyüklük gösterdi özür diledi, ama ruhsuz bikaç futbolcu ve vizyonsuz hoca göz göre göre bildiğini okuyor,
arkadaş bir laf vardır hemşeri ayağı bilmem ne ayağı diye bırakacaksınız bu işleri futbolda duygusallığa yer yok, gs kırık çıkık koluyla oynayan bülent gibi nicelerine kurumsal hedefleri için yan çizdi, o kadar olmasada bizlerde bu duygusallıktan kurtulup kimlerin SİVASSPOR ' a ne vereceğine ne katacağına bakmalıyız, kazanan kişiler değil herdaim SİVAS olsun...
acizk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı acizk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 15:04   #12
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
28 SVS 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sabretmeyip herşeyi yakmatktır diye biliyorum ben dostum ayrıca gelecek korkum yok bu takım türkiye liglerinin en iyi idare edilen özellikle maddi açıdan hemde oturmuş nadir takımlardandır ben sizin gibi bu sezon düşeceğmizi aklımın ucundan bile gecirmedim..
Birinci dünya savaşına girilirken Enver Paşa orduları teftiş ediyor. Orduyu savaşa sokmak isteyenler Enver Paşanın denetlediği birlikten askerin teçhizatını alıyorlar, Enver Paşa yeni birliğe varmadan askerlere veriyorlar. Ordan öbürüne, ordan öbürüne. Sonuç; Adam bakıyorken askerin teçhizatı yerli yerinde savaşa giriyor. Bir sürü vatan evladı şehit oluyor ve yeniliyoruz. Haliniz ona benziyor. Burda Enver Paşa'da Mecnun Başkan değil Sivas halkıdır. Çünkü sizce en iyi yönetilen klubün mesela bir basın sözcüsü yoktur. Sizce iyi yönetilen klubün alt takımlarında sadece es kaza Ziya çıkmıştır. Sizce iyi yönetilen klubün forma reklamını mecburiyetten Riga Boya'ya verirler. Geçin bunları. Herkes geçmişte yaşanan sıkıntılardan dolayı Mecnun başkana bu takımı mecbur hissediyor. Herkes bu işi kimsenin üstlenemeyeceğini düşündüğünden takımı başkana mahkum hissediyor. Bak bu yorumda sitede çok durmaz. Sivasspor yönetiminin DEMOKRASİYE ihtiyacı vardır. Kabadayılıkla yönetici olunmaz. Ortada hedefin olacak projen olacak.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 15:09   #13
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Olayı kişiselleştirmeden yazacağım, yukardaki fikirlerle benzer düşüncelere sahip olan güruh'un görmedikleri bir gerçek var, Mehmet Akif'in şiiri ile ifade edeyim

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Şimdiye kadar ki sessizliğimizden kimse koyun olduğumuzu çıkarmasın. Bizler şimdiye kadar kimseye sesimizi çıkarmadıysak ve sizin Rıza'nıza İstifa diye bağırdıysak, sizin Doğa'nıza dışarı diye tempo tuttuysak bunu birde siz düşünün.

Düşünemiyorsanız onu da düşündürelim. Çünkü ya gerçekten içinde bulunduğumuz durumun farkında değilsiniz, yada birilerinin piyonlarısınız ve burda o düşüncenin çığırtkanlığını yapıyorsunuz. İki durumda da aydınlanırsınız. Ama biz sizin gibi irinle aydınlatmayız ışığı tutarız. Gözünüze değil olaylara...

Futbol denen oyunda yenmekde vardır, yenilmekde. Düşmekte vardır şampiyon olmak da. Biz Sivassporlular olarak (dikkat eden onun bunun uşakları, piyonları veya yalakaları demiyorum) bunu kabullenebiliriz. Kabullenebiliriz ve takımımız düşsede ne düşürene kızarız küfrederiz nede küseriz 3 büyütülmüşe gideriz.
Bizim kabullenemediğimiz şey birilerinin başarısızlığın faturasını hep taraftara şehire futbolculara kesmesidir. Bu bir defa iki defa yapılsa susarız deriz ki sıkıştı topu bize attı. Ama sizin (iyi niyetle) savunduğunuz mu diyeyim yoksa başka sebeplerle arkasında durmaya çalıştığınız (çalıştığınız diyorum çünkü bu taraftar arkasında duranlarla beraber yıkacaktır kendini bu duruma düşürenleri) mı diyeyim insan, iki senedir her başarısızlığı birilerine fatura etmiştir. Tek açıklama gösteremezsiniz ben burda hata yaptım diyeceği.

Transferler gerçekleşmez sanki kendisi Pariste doğmuş gibi, sanki Elazığ-Karabük-Kayseri denilen şehirlerden daha aşağı Hakkari-Şırnak-Tunceli ayarında bir şehirmişiz gibi lanse eder tüm Türkiye kamuoyuna.

Taktik hata yapar Formda forvet oyuncusunu çıkarır, takım geri yaslanır golü yer, arkasından forvet sokması gerekir ama çıkan oyuncuyu giremiyor mecburi bir forvet sokar. Açıkalma yapar kadrom dar. sen golü yiyince yaslanma Forveti çıkarma bir gol daha at.

Taraftarın oyuncu ıslıklamasına gelince Taraftarın oyuncuyu ıslıklarken oyuncuya verdiği olumsuzluğun (üstüne basa basa söylüyorum) 50 katını Rıza Hocanız maçtan sonra isim vererek basının önünde eleştirerek veriyor. Taraftar bir Doğa'yı yemiştir. Senin hocan Grosicki'yi yemiştir. Senin hocan Rajnoch'u yemiştir. Senin hocan A. Kadiri yemiştir. Hem onun şöyle bir şansı var, çek antremanda at fırçanı, yada çek antremanda kenara yapma kardeşim de. taraftarın antremanda doğa'ya gidip sen bu takımın ayarında değilsin demesi düşünülemez. Taraftar fırsatını bulunca bağırır.

Tüm bunların sonucunda İSTİFA sesi yükselmiştir. Dünyada Türkiyede ilk İSTİFA sesi değildir bu. Senin hocanın yediği ilk İSTİFA tezahüratı değildir bu. Ama orda bir ilk yaşanmıştır. Rıza Hocan taraftara kolunu kaldırıp Ağzından küfürler saça saça küfür etmiştir. Bir örneği daha yoktur bunun. Ama o kol ve o küfürler bu taraftara değildir. O kolda o küfürlerde tüm olup bitene sesini çıkarmayan koyunlaradır. O kolu kaldıranı alkışlayanlaradır.
Degerli gardasimi sonuna kadar destekliyorum bu olanlar siradan bir olay degil kendini bilen bir hocanin yapmamasi gereken bir vakadir.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 15:14   #14
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Su an bizim yapmamamiz gereken su artik olan oldu sezon sonunu beklemeliyiz gideceklerle kalacaklar netlesecektir ondan sonra elestirilerimizi cok daha detayli olarak yapariz su an yapilacak hic birsey yerinde olmaz bundan sonra biz zarar görürüz bes hafta daha sabredelim nihayetinde selamete cikariz insallah.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 15:15   #15
28 SVS 58
Acemi Yiğido

32 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 28 SVS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birinci dünya savaşına girilirken Enver Paşa orduları teftiş ediyor. Orduyu savaşa sokmak isteyenler Enver Paşanın denetlediği birlikten askerin teçhizatını alıyorlar, Enver Paşa yeni birliğe varmadan askerlere veriyorlar. Ordan öbürüne, ordan öbürüne. Sonuç; Adam bakıyorken askerin teçhizatı yerli yerinde savaşa giriyor. Bir sürü vatan evladı şehit oluyor ve yeniliyoruz. Haliniz ona benziyor. Burda Enver Paşa'da Mecnun Başkan değil Sivas halkıdır. Çünkü sizce en iyi yönetilen klubün mesela bir basın sözcüsü yoktur. Sizce iyi yönetilen klubün alt takımlarında sadece es kaza Ziya çıkmıştır. Sizce iyi yönetilen klubün forma reklamını mecburiyetten Riga Boya'ya verirler. Geçin bunları. Herkes geçmişte yaşanan sıkıntılardan dolayı Mecnun başkana bu takımı mecbur hissediyor. Herkes bu işi kimsenin üstlenemeyeceğini düşündüğünden takımı başkana mahkum hissediyor. Bak bu yorumda sitede çok durmaz. Sivasspor yönetiminin DEMOKRASİYE ihtiyacı vardır. Kabadayılıkla yönetici olunmaz. Ortada hedefin olacak projen olacak.
bi tarihçiye verilebilecek en iyi örneği vermişin bizim derdimiz isimler değl sivasspordur bu takımı 3.liglerden alıp getirenler kimlerin emeği varsa allah hepsinden razı olsun saydığın olumsuz yönler istnbul takımları hariç kimde tıkır tıkır işliyor belki bi kaç takım ama sivasspor yönetiminin ne kadar eksiğide olsada izleği vizyon bence çok önemlidir biz taraftarlar üstüne düşen görevi yapalım şu stadı bi dolduduralım sonra istediğimizi eleştirelim...
28 SVS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 28 SVS 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 15:21   #16
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Su an bizim yapmamamiz gereken su artik olan oldu sezon sonunu beklemeliyiz gideceklerle kalacaklar netlesecektir ondan sonra elestirilerimizi cok daha detayli olarak yapariz su an yapilacak hic birsey yerinde olmaz bundan sonra biz zarar görürüz bes hafta daha sabredelim nihayetinde selamete cikariz insallah.
Gardaşım ben Sivaslıyım... Anadolu insanının duuygusallığı mı dersin ne dersin bilemem. Bu şehire o hareketi yapanı bir saat takımın başında tutmam. Gerekirse inerim soyunma odasına kelle koltukta ben veririm taktiği, yardımcı hoca'ya veririm yetkiyi birşey yaparım. Birşey yaparım anlıyormusun. Alacağın 6 puan. bak gör ordu bu hafta teknik direktör değişikliği yaptı kazanacak. Belki küme düşecek ama bizim takımın 5-6 puana ihtiyacı var. Olmadı takım düştümü? Süper Lige geri çıkılır ama Türkiyede taraftarına yumruğunu gösterip küfreden adamı kovamayan takım görüntüsü üstümüzden çıkmaz.

Başkan çıkacak diyecekti ki, Futbol seyirciyle güzeldir. Bizim yaptığımız tüm çalışma taraftar içindir. Rıza Hoca istifa etmiş, istifasını kabul etmiyorum. Taraftarıma şehrime bu hareketleri yapan insanı kovuyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 15:26   #17
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
28 SVS 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi tarihçiye verilebilecek en iyi örneği vermişin bizim derdimiz isimler değl sivasspordur bu takımı 3.liglerden alıp getirenler kimlerin emeği varsa allah hepsinden razı olsun saydığın olumsuz yönler istnbul takımları hariç kimde tıkır tıkır işliyor belki bi kaç takım ama sivasspor yönetiminin ne kadar eksiğide olsada izleği vizyon bence çok önemlidir biz taraftarlar üstüne düşen görevi yapalım şu stadı bi dolduduralım sonra istediğimizi eleştirelim...
Ben inşaat mühendisiyim ama severim tarihi. şimdi size şunu diyeyim haklısınız gün birlik olma günü. Ankarada yaşıyorum sırf maça gidebilmek için bahaneler arıyorum Sivas'a gelebilmek için. Şunu bilin. Takımın başındaki adam 3000-5000 kişinin protestosundan bile kendine pay çıkarmadı, bildiğini okumaya devam etti. Şu sitede yazılanlardan dolayı morali bozulacak falan yapacak filan yapacak bir adam değil. Çokda fifi senin Sivassporun onun için. Taraftarı etkilermi şurdaki yorum, Bu kadar adama karşı olan ben bile gelip takıma destek vermeyi düşünüyorsan benim YİĞİT gardaşlarımda kan kusacaklar ama kızılcık şerbeti içtim deyip takımlarını destekleyeceklerdir.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 16:23   #18
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

gerçekten çok kötü bir gelenek başladı şu an bütün futbolcular aynı akıbete uğrarmıyım korkusu yaşıyor ve dikkat ederseniz öz güven eksikliği var kimse gol vururşu yapamıyor, ben eminim ki penaltı olsa atacak kimse yok zaten atamazlarda, onun için herdaim takımı desteklememiz gerek hele şimdi
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2013, 16:26   #19
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ccey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten çok kötü bir gelenek başladı şu an bütün futbolcular aynı akıbete uğrarmıyım korkusu yaşıyor ve dikkat ederseniz öz güven eksikliği var kimse gol vururşu yapamıyor, ben eminim ki penaltı olsa atacak kimse yok zaten atamazlarda, onun için herdaim takımı desteklememiz gerek hele şimdi
Hadi ya... Geçen senenin sonu ve bu senenin başında atamadıkları 7-8 tane penaltıda aşırı güvenden mi kaynaklandı o zaman... Allahım sen aklıma mukayyet ol. Yazdıklarımı okuda ufkun açılsın kardeşim. O zaman futbolcular hoca maçtan sonraki açıklamasında beni rezil eder diyerekte top oynayamıyorlar? çünkü hocan hemen futbolcusunu satıyor.
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2013, 16:59   #20
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Hayırlısıyla kazasız belasız şu sezonu kapatalım başka bir şey istemiyorum. Kupada bile gözüm yok yeter ki düşmeyelim.

Sezon sonu artık futbolcusundan hocasına, hatta başkan hariç yönetimdeki işe yaramaz adamlar da dahil herkesle vedalaşılmalı.

Ne geldiyse başımıza hep bu hemşeri ayaklarından geldi. Bırakın bunları boş işler bunlar.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
çektik, sivaslım