Benim Rıza Çalımbay'a bir tavsiyem var. İstediğiniz futbolcuların listesini taraftar ile de paylaşın. Paylaşmakta çekinceye gerek yok, her takım ilgilendiği futbolcuyu kamuoyuna sızdırır. Bunun bir temel amacı var, o da taraftarı ateşlemek. Taraftarın maçlara olan ilgisini arttırmak ve o futbolcunun alınabilmesi için taraftarın takıma ekonomik destek olmasını sağlamak. Tabi şu da var, hangi futbolcuyu Rıza Çalımbay istedi, hangisini yönetim sormadan getirdi ayrımı başladı bu günlerde. Rıza Çalımbay şu oyuncuyu oynatmıyor çünkü yönetim getirdi deniyor.
Böyle iş olmaz, eğer bir oyuncu geliyorsa teknik direktör onaylamıştır varsayımı yapılabilmesi gerekir. Teknik direktör Rıza Çalımbay da olsa başka birisi de olsa teknik direktörün onayı alınmadan futbolcu alınmaz. Unal Aysal bile diyor, Fatih terime sormadan oyuncu almıyoruz diyor. Peki bizde niye böyle tartışmalar var. Bu tartışmaları sivasspor yönetiminin bitirmesi gerekir, aksi takdirde Rıza Çalımbay da yıpranıyor.
Son olarak, umarım GS maçını kazanacağız. Şampiyonluğun düğümünü çözeceğiz. Biz GS'yi yenersek Şampiyon Fenerbahçe olur diye düşünüyorum. Bu durumda Fenerbahçe de Türkiye Kupasını bize bıraksın bir zahmet

Bunu düşünebilmek için kimseyle konuşmaya gerek yok, telepati bile yeter