ben bir bjk taraftarı olarak gönlüm tabiki memleketimin takımından yana en büyük sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr................. ...?
merhaba..bende besiktaş taraftarıyım..fakat bu maçta gönlüm sivastan yana.kan mı çekiyor bilmiyorum..gerci istanbulda fener,cimbom takımlarının taraftarlarındada sivaslılar cogunlukta.istanbul nüfusunun çogunlugunu olusturuyoruz.isterimki sivas hep kazansın.fakat biliyorsunuzki ligimiz sabıkalı bir lig.fener maçını kaybetmemize ragmen çok güzel oynadık.alkıslanacak bir maçtı.ve diğer maçlarımızda aynı..türkcell ligine çıkarken şampiyon olarak çıktık.umarım bu ligi de üstlerde bitiririz.şampiyon olmamıza gerek yok.zaten bu takım gönlümüzde şampiyon olmuş bir takım.
GURURLANMAK SİVASLININ HAKKIDIR..
İlk gece maçımız ve artık şu son dakikalarda yenilgi kompleksini üzerimizden atmış olarak bu maçı kazanmamız gerekiyor... Ben bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.. İnşallah bu maçı güzel bir futbolla kazanırız...
İlk gece maçımız ve artık şu son dakikalarda yenilgi kompleksini üzerimizden atmış olarak bu maçı kazanmamız gerekiyor... Ben bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.. İnşallah bu maçı güzel bir futbolla kazanırız...
bunun baska cıkar yolu yok bu maı olmamız lazımbu mac hem moral kaynagı hemde sıvassporumuzun 4 eylul de seyırcısıne sunacagı onemlı guzel maclardan bırı olacak