Cevap: Timur Özgöz
Timur ve Ahmet'e ODYAKMAZ'DAN ONAY
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Başkan Emin Kar'la yaptığı zirvede Ahmet Aras ve Timur'un transferlerine onay verdiği ifade edildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim ise oyuncuları ikna görüşmelerine başlarken Timur'la prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi
İKNA ÇABALARI
Dış transferde yine ses getirmek üzere olan Samsunspor, Sivassporlu iki oyuncu için büyük çaba harcıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ahmet Aras ve Timur Bayram Özgöz için ısrarcı tutumunu devam ettiriyor. Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz arasında hem Ahmet hem de Timür'un transferi noktasında kritik bir zirve gerçekleştirdi. Odyakmaz'ın iki futbolcuya onay verdiğini görüşmede Başkan Kar'a ilettiği ve, "Ben transferlerine onay veriyorum. Siz yeter ki oyuncularla görüşün ve onları ikna edin" dediği öğrenildi.
TİMUR YAKIN
Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın da Ahmet ve Timur'un transferlerine onay verdiği için Mecnun Odyakmaz'a teşekkür ettiği belirtildi. Hem Timur hem de Ahmet Aras ile görüşmelere tekrar başlanırken futbolcuların ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin 27 yaşındaki golcü oyuncu Timur Bayram Özgöz ile yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Ancak Süper Lig ekiplerinden tekilf alan Ahmet Aras'ın ikna edilmesi daha zor gibi görünüyor. Sivas basını da Timur'un Samsunspor'a yakın olduğunu doğruladı.
Kaynak: Facebook - Samsunspor Aşkı
|