Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hedefe Ulaşacağız
Alt 01.11.2013, 12:03   #11
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Hedefe Ulaşacağız

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ellerine ve agzina saglik kardesim

sonuna kadar katiliyorum hele Kadirin söyledikleri iyiki varsin kardesim..... ben hep dedim ki yaaa bu Kadirin BOMBA Performansi tek ben mi göriyorum......

Hakkimdaki düsüncelerin icin tesekkürler.Ben Kadir yüzünden kac mac feda ettim sirf onu gözlemledim.Gözlemlerim dogrultusunda elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum.Kadir Sivasspor´a yararli bir oyuncu degil.Takim Kadir ve Adem´den ötürü su anda sahada 10 kisi mücadele veriyor.Bu diger futbolcularida sezon sonuna kadar cok zorlar.
Bu sezon Sivasspor kulübü R.Carlos´u Sivasspor´a getirdikten sonra Cicinho ve Da Costa transferleriyle suana kadar begeni topladi.Sivasspor´un bundan sonra yapacagi sey orta sahada takimi güclü kilmak.Suanda transfer olamiyacagina göre Hakan ve Mehdi o bölge icin en ideal isim.Mehdi´yi fazla yedek birakmak ne kadar yanlis ise,Adem´i oynatmakda o kadar yanlistir.Biz bugüne kadar Kadir´in degismesini cok bekledik ama olmuyor,bunu kendiside biliyor. Sahada adeta diken üzerinde oynuyor ve hata yapmaktan adera korkuyor ve ürkek.
Bülent hoca gerek Adem´i gerekse Kadir´i bilir ve bizim en SIKINTILI bölgemiz ,orta saha oldugundan bize karsi bu orta saha zaafimizi kullanacaktir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hedefe, ulaşacağız