Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rengifo Gözden Çıkarıldı
Alt 02.11.2013, 13:12   #11
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Rengifo Gözden Çıkarıldı

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnce eleyip sık dokumadan iki vidyo seyredilerek yapılan transferin sonu böyle hüsran olur neyse buda bizim transfere bakan teknik ekibe ders olurda bundan sonra iyice araştırılır
Bu yorumunuza katılmıyorum video izlenerek futbolcunun iyi ve kötü olduğu anlaşılır bal gibi Rengifonun videosunu izlerken ben hiç ama hiç beğenmedim takımda alternatif olacağını düşündüğüm için sesimi çıkarmadım
Atıf gelmeden önce videosunu izledim orada neyse SİVASSPORDADA o oyununu oynuyor
Mehdi herkes yaşlı beleş boş futbolcu derken Adamın videosunu izledim hayran kaldım SİVASSPORUN olmazlarında olacak dedim gerçektende öyle oldu
Kamil SİVASSPORDA her ne kadar bu sezon yer bulamazsa bile geçen senelerde oynadığı futbol videosuna uyuyor ve bazı maçlarda katkısı oldu
Manuel da costa utakayı söylememe gerek yok birinci sınıf futbolcularımız bunlar bizim videosuna izlememize gerek yoktu ama yine baktım nasıllar diye onlar süperdi
Videoyla şu alakası olabilir dediğinizin Performan ve uyum sorunu yaşayan futbolcular bize skınıtı yaratır eğer Atıf Mehdi Da costa Utaka gibi adamlarda bu skıntıyı yaşasaydı ozaman kabahat videonun değil Performans düşüklüğü ve Uyum sorunu olacaktır

Ben 2 senedir diyorum IBINI ISEİ diye bir futbolcuyu takip ettim çok yetenekli ve çok hızlı diye ama beni sallayan malesef olmadı Rengifonun yerine o arkadaş gelseydi eminimki Şuan adından söz ettiyor olurdu ve alanlara teşşekkürlerimizi sunacaktık keşke devre arasında bu oyuncuyu alsak genç ve hızlı bir oyuncu kazanmış oluruz vede gol yollarında sorunumuzu aşmış oluruz...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 13:33   #12
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yazın Sivastayken antremanları izlediğimde anlamıştım zaten bu adamın boş transfer olduğunu.
Alt 02.11.2013, 13:45   #13
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Sivasspor,forma kapması zor olan bir takım.Mücadele etmeyende forma şansı bulamaz kim olursa olsun.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 14:05   #14
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Pedriel gitmeseydi keşke
Alt 02.11.2013, 14:07   #15
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rengifo ilk alindigi zaman elestirdigimizde bu forumdaki futbol uzmanlari izledikleri 3-5 videodan adami yerlere goklere sigdiramiyorlar 15-20 arasi gol atar diyorlardi ve pedrielden kaliteli oldugunu soyluyorlardi. Her konuda ben en iyisini bilirim otorite benim diyenler simdi hatalarini anlayip diger gorusleri dinlemeye ve deger vermeye baslarlar umarim. Son olarak utaka ve djebboura deginecek olursam utakanin bonservisi bizde zaten performansini biraz daha artirirsa iyi olur ama kalan haftalarda djebbourdan istenilen verim alinamazsa devre arasi o gonderilip 2 forvet alabiliriz ama devre arasi oyuncu bulmak zordur performanslarini artirmalari temennimdir
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 16:15   #16
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bide utaka eklenirse güzel olur
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 16:26   #17
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***rengifo ve utaka nın yerine, takıma tekrar pedriel ve rasmussen kazandırılırsa
bu takım coşar derim.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 16:36   #18
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Adam hic göze girmediki cikarilsin.yeni Transfer olmasi sebebiyle piech gözden cikan ilk isim olmustu.

bu durumda beni encok sevindiren durumun Carlos un ben aldim iyi diyip hic inat etmemesi tebrik etmek lazim.

Bazi Arkadas larin Eren ve Apdurrahman i degerlendirmesine kismen katiliyorum

Eren hakkindaki benim tespitim herzaman oynayabilecek vaziyette solda sorun yasayacagimizi düsünmüyorum elestirenlerin hayrettin gönderilip onun kadroya katilmasini Kabul edemediklerinden kaynaklandigini biliyorum.

Apdurrahman konusunda sezon basi degerlendirmemde 3. sagbek olabilir demistim aynen öyle oldugunu Ankaragücü macinda denemeli onayli gösterdi insallah Cicinho yaya bisey olmaz ondan sonra o mevkide gördüklerimiz Mercedesten inip Haci murata binmis hissi veriyor insana.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 16:44   #19
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pedriel gitmeseydi keşke
Aynen katılıyorum pek yetenekli değildi ama görev verince oynuyordu yedek kalmayı da sorun etmiyordu şu an boşta kulüp bulamadı.Geri dönse iyi bir alternatif olur şehre takıma uyum sorunu da yaşamaz.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2013, 17:15   #20
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Utka Rengifo Djebbour bu isler isimle olmuyor yapitiklari basarili bulan varmi kamil bitmis abdurahman nerde ismini saymadigim bir kac daha var sivassporun simdiki takima uyum saglayacak oyuncuya ihtiyaci var burasi dinlenme kampi degil sivassporun genc emeklilere verecek parasida yok
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
çıkarıldı, gözden, rengifo