Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
İnce eleyip sık dokumadan iki vidyo seyredilerek yapılan transferin sonu böyle hüsran olur neyse buda bizim transfere bakan teknik ekibe ders olurda bundan sonra iyice araştırılır
|
Bu yorumunuza katılmıyorum video izlenerek futbolcunun iyi ve kötü olduğu anlaşılır bal gibi Rengifonun videosunu izlerken ben hiç ama hiç beğenmedim takımda alternatif olacağını düşündüğüm için sesimi çıkarmadım
Atıf gelmeden önce videosunu izledim orada neyse SİVASSPORDADA o oyununu oynuyor
Mehdi herkes yaşlı beleş boş futbolcu derken Adamın videosunu izledim hayran kaldım SİVASSPORUN olmazlarında olacak dedim gerçektende öyle oldu
Kamil SİVASSPORDA her ne kadar bu sezon yer bulamazsa bile geçen senelerde oynadığı futbol videosuna uyuyor ve bazı maçlarda katkısı oldu
Manuel da costa utakayı söylememe gerek yok birinci sınıf futbolcularımız bunlar bizim videosuna izlememize gerek yoktu ama yine baktım nasıllar diye onlar süperdi
Videoyla şu alakası olabilir dediğinizin Performan ve uyum sorunu yaşayan futbolcular bize skınıtı yaratır eğer Atıf Mehdi Da costa Utaka gibi adamlarda bu skıntıyı yaşasaydı ozaman kabahat videonun değil Performans düşüklüğü ve Uyum sorunu olacaktır
Ben 2 senedir diyorum IBINI ISEİ diye bir futbolcuyu takip ettim çok yetenekli ve çok hızlı diye ama beni sallayan malesef olmadı Rengifonun yerine o arkadaş gelseydi eminimki Şuan adından söz ettiyor olurdu ve alanlara teşşekkürlerimizi sunacaktık keşke devre arasında bu oyuncuyu alsak genç ve hızlı bir oyuncu kazanmış oluruz vede gol yollarında sorunumuzu aşmış oluruz...