Cevap: Maçı Değerlendirelim
Anlatacak çok şey var....
1-Takım hala Halis Özkahyanın enkazlarının moral bozukluğunu daha üzerinden atamamış göründü. Futbolcu psikolojisini iyi bilirim. Eyvah şöyle olacak böyle olacak stresini maç içerisinde üzerinden silkelemesi çok zor olur.
2-İlk yarı çok kötü başladık. Özellikle Aatıf ve Ümit Kurt bu maçın her periyotlarında kötüydü. Birisi ben Puyolum diyor diğeri Messi... Yok kardeşim biriniz Ümit diğeriniz Aatıfsınız. Eccük takım oyununa yönelin, defanssanız o statüde oynayın, orta sahada oynuyorsanız ona göre... Belki Kadirin çizgisi belli, belki topda kaybediyor ama pozisyonun ne olduğunu çok iyi biliyor. Sizde ona göre oynayın.
3-Adem ve Ziyanın yokluğu bu kadarmı belli olur bir takımda... Orta sahada top kayıplarımızda şöyle bakıyorum 5/1 kalıyoruz. Özellikle ilk yarı çok sırıttı bu durum. Hal böyle olunca trene döndü koridor. Aydın ise mevkisinin bir adım gerisinde defans bölgesinde mücadele etti. Adım Hıdır elimden gelen budur. Fazlasını zaten beklemiyoruz. Ama bir Cicinho varki adam gerçekten topçu. Klas zeka sukunet ne ararsanız var. Maşallahı var. Veee birde Da Costamız var ki aman aman. El yakar gönül fetheder. Tek kelime ile muhteşem.
4-Eveeet gelelim forvete... Salla salla vur duvara. Ne Utaka nede Djebbour iyi çıktı. 13 hafta geçti dişe dokunur hiç bir numara göremedik maalesef. Bu takımın forveti bunlar deseler; Vallahamı diye tepki verecekleri bir durum hasıl olmuşken, gel görki sorun bize; İçi beni dışı sizi yakar misali hiç bir şey yok. Forvet dediğin bir maç iki maç kurtarır abicim, ama nerdeee.. Bizimkilerin dermanı yok.
5-Korcanın maşallahı var. Herhalde bir kaç maç tolerans daha ekledi üzerine. Adam resmen ilk yarı bizi ipten alan pozisyonlar çıkardı. Allah onuda nazardan saklasın.
6-Hocamız her zamanki gibi sakin, centilmen ve ağır başlı. Ama oyuncu değişikliğinde biraz yavan. Gerçi takımın hüviyetini bizlerden çok o iyi biliyor. Biz böyle ahkam kesiyoruz ama belkide adamın ismi var cismi yoksa ne yapsın...
7-Murat hocamız bir ara röportajında transfer konusuna değinmiş, biz kimseyi yollamak istemiyoruz demişti. Gerçi devre arasında iy oyuncu bulmak çok zordur ama ben inanıyorum ki şu ligleri sona eren Brezilyadan Refikden de Utakadan da iyi bir forvet bulur. 2 yanlış bir doğruyu götürür misali ayağına geleni çatala takmasını değil sadece dürtüp içeri atması bize yetecektir.
Kısaca maç iki versiyon oynandı. Birinci devre farklı yenilebilirdik. Ama ikinci devre toparladık. Bu defada biz alabilirdik maçı. Durum nötrleşti ve berabere bitti.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|