Vefatına çok üzüldüm değerli kalecimize ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN
bana göre SİVASSPORUMUZUN tarihindeki petkoviçten sonraki en iyi kalecimizdi
Çok kıvrak kalecimizdi lastik gibi uzuyordu her yere
hiç unutmam SİVASTA oynanan Şekerspor maçında Son dakikada Kalesinden çıkıp tehlikeli atağı KAFASIYLA uçarak uzaklaştırdı ve o maçtadan SONRA BALIK APO lakabını takmıştık ...
Hayat ne garip 12 sene önce bizim kalecimizde panterleşiyordu şimdi vefat haberini öğreniyoruz yaşıda çok gençmiz 47 yaşında aramızdan ayrıldı ilahi TAKDİR hepimizin gideceği yer orası ama bu ani ölümler beni çok üzüyor :(
KALBİMİZDESİN BALIK APO ....
DOĞU BEY NİCKLİ ARKADAŞIMIZIN YAZISINA BİR DÜZELTME YAPALIM.
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar ihsan etsin...Abdullah abimiz 3.lig bataklığından kurutulmaya çalıştığımız günlerde bu takım için ter akıtan emektarlardan biridir..Rabbim mekanını cennet eylesin...
BİLGİ: Vefat eden Kalecimiz Abdullah Arslan 3.ligde değil 2.ligde takımımıza katılmıştır.Geçen sene Samsun'da BAL Takımı Dikbıyıkspor'da ilk yarıda görev yapmıştır.3.ligde şampiyon olduğumuz zaman Kalecimiz Ekrem'dir. O dönemki kalecimiz şu anda Sivasspor alt yapısında çalışmaktadır.Rahmetli kalecimiz Abdullah Arslan ise ise son olarak 3.lig takımı 68 Aksarayspor'da kaleci antrenörlüğü yapmaktadır.Başta Sivasspor ve Aksarayspor camiası olmak üzere Türk futbolunun başı sağ olsun.
Kalemizde görev almış, Abdullah Arslan'a Allah'tan rahmet , ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Allah mekanını cennet etsin.Sivasspora gelmiş takımı sahiplenmiş temiz kalpli, mert adam gibi adamlardan biri olarak anılacaktır.