Alıntı:
58sinan58 Nickli Üyeden Alıntı
ne yazıkki bu söylediklerine katılıyorum kardeş
Eskişehir i üç iki yendiğimiz maçta sivastaydım ve maçı stadyumda izleme fırsatım olmuştu yanımızda oturan iki genç arkadaş devamlı küfür ediyor arkamızda dört tane bayan var arkadaşlar ayıp oluyor küfretmeygardas urda bayanlar var dedim arkadaşın tepkisi aynen şu
ne diyon sen abi ben buraya bir haftalık stresimi sinirimi atmaya gelmişim küfrederek deşarj oluyorum sooona garının statda ne işi var gitsin evinde çorbasını bişirsin eksüketekler haaa yoh geldilersede buna gatlanacahlar
ne yazıkki insanlarımız sporu futbolu sadece erkeklere mahsus bişeymiş gibi görüyor bayanmış çolukmuş çocukmuş umurlarında değil
bu sadece basit bir örnek statlarımızın bu ve bunun gibi zihniyetlerden arındırılmasını diliyorum
|
Bizim adimiza utanilacak şeyler bunlar.
Aynisi bu sezon TT Arenada oynadigimiz macta oldu 3-4 kişi olur olmaz yerde küfür ediyorlardi o mactada en az 25-30 bayan taraftarimiz vardi bende bayanlar var küfür etmeyin diyince verdikleri cevap çok komikti ` onlar var diye kufurdemi etmiycez gardas ` , onlar oyle diyince ben utandim sustum bunun tek sebebi cehalet baska bir sey degil az aklini mantigini kullanan adam ne o kufuru eder nede o lafi kullanır.
Bizim bunlari asmamiz icin taraftar profilimizi tamamiyla degistirmemiz lazim ve birde sunu soylemek istiyorum Sivas agziyla ozdeslesmis igrenc kelimeler ve kufurler var bunlari heryerde duyuyorum bu bizim kulturumuzu yuceltmez aksine bizi kucuk dusurur su laflari terk etsek mukemmel olur.