Bence başkanın ve sivassporun 3 temmuzdan sonra önü kesildi başkan bunları biliyor ama söylemiyor başkanlığı bırakmaya niyeti var göreve talip yok. Transfere gelince klübü borçsuz devretmek için yapılmadı diye düşünüyorum
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karasarlıyiğido'a Teşekkür Ediyor...
başkan görevi bırakmak istiyorsa cıksın açıklasın ben sivassporun başkanlığını bırakıyorum diye elbette birileri cıkar takımı sahiplenir böyle gizli saklı yönetimi bırakacağım diye takıma zarar verilmezki.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
sorun mecnun başkanda değil sorun yanında beceriksiz ve basiretsiz sivasspor üzerinden nemalanan köşeyi dönen insanlardan kaynaklanıyor bu memlekette hiçmi sivasspor sevdalısı yok da süreki kulüp yöneticilri aynı adamlar seçiliyor daha düne kadar kimsenin tanımadığı düne kadar otopark işleten mağaza işleten adamlar şimdi köşelik oldu adamın zoruna gidiyor sivasspor üzerinden birilerinin cebini doldurması
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ready'a Teşekkür Ediyor...
Başkana lafım yok bugünlere geldiysek onun sayesindedir. Ancak futboldan anlamayan sırf yöneticiliğin imkanlarını kullanarak kendi çıkarları ve ticari ilişkileri için yönetimde bulunanlar bir an önce bu kulüpten gönderilmelidir. Yönetim de illa Sivas'ta yaşayan adamlara gerek yok bu işi profesyonel yapacak adamlar var oyuncuları bulup takıma kazandıracak vizyonu olan yöneticilere ihtiyaç var
Arkadaslar bizim Takim 5 macta ortalama 17 gol yiyorsa Birinci ligde isi yok. Murat Akca yi sattilar Costa 6 mac cezali, Karabükte 2 gola atti murat. Riza Hoca bile bunlar gibi degildi dengeli tutuyordu. Istikrari biraz zor yakalariz. Teknik direktör acik futbol oynattigi sürece fark yemeye devam ederiz. Takim ne hale geldi. Hep ya Burhan endeksli yada Atif endeksli futboldan kurtulmak lazim. KaDIR PEKMEZCI TAKIMA ZARAR VERMEYE BASLADI:
eger bi durum varsa başkan çıksın söölesinki taraftrada ona göre davransın varsa bi şey açıga çıkar ama bunu gizlemek hem takıma hem taraftra zarar veriyo
ben size söyleyim, başkan bırakacak bu yuzden de transfer yapmadı, aksıne ıyı oyuncuları da sattı, yanı gıder ayak verdıklerını gerı alıp gıdecek. Olay bundan ıbaret baska bır acıklaması yok. Bıraz tepkı gostersek bırakırım bak dıyıp duruyor, ya kardesım sen cocuk musun bu nasıl bır mantıkdır. Bırakırsan bırak ne yaplım sımdı yas mı ılan edelım. Yok yok baskan ıyıce cıvıtmaya basladı bu ısı.
Bence başkanın ve sivassporun 3 temmuzdan sonra önü kesildi başkan bunları biliyor ama söylemiyor başkanlığı bırakmaya niyeti var göreve talip yok. Transfere gelince klübü borçsuz devretmek için yapılmadı diye düşünüyorum
Agzina saglik kardesim bende boyle dusunuyorum ama sunu da unutmuyalim ki Mecnun baskan giderse onun gibi iyi ve adam gibi baskan bulamayiz.
Agzina saglik kardesim bende boyle dusunuyorum ama sunu da unutmuyalim ki Mecnun baskan giderse onun gibi iyi ve adam gibi baskan bulamayiz.
şimdiye kadar sivasspor çok başkan gördü tamam mecnun başkanın hakkınıda yemeyelim ama As olan sivasspor kukübü ve taraftarlarıdır kişiler ve yöneticiler teknik kadro gelip geçicidir
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor