12.04.2014, 20:25
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
öncelikle sivassporlu oyuncuları , bize galibiyet hediye ettikleri için tebrik ediyorum,ayaklarına yüreklerine sağlık,ilk 35 dak çok iyi oynadık,son 15 dak sivaspor geriyemi yaslandı diyelim,oyundanmı düştü diyelim çok baskı yediler gol geliyorum dedi adeta ,2.yarı gs sanki berabere kalmaya razı oynadılar,sivasspor 2.yarıya iyi başladı,istediği gibi oynadı,farklıda kazanabilirdik,utakanın şutu direkten döndü,1 tane karsıkarsıya atamadı,atıfın,2 3 gollük pozisyonu vardı dikkatli olsa enaz 2 gol daha atardı,neticede ligin ilk yarısında begendiğimiz sivasspor gibi oynadık diyebilirim,EFSANE YİĞİDO döndü, maç beklediğim gibi oldu atıf ,utaka ,burhan damga vurur demiştikde,ben ümit korcan ve kadirin oyunu sonucu tayin eder diye düşünmüştüm öylede oldu ,ümitde,korcanda ,kadirde,atifda utakada ve diğer tüm oyuncularda çok iyi oynadılar,sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet oldu,fb yi yendik diye haftalarca burnumuzdan getirdiler,hakem maça etki etmedi,bazı pozisyonlarda sarı kartları 2 takımada esirgesede çok iyi yönetti
|
|
|