Cevap: Sivasspor fikstürden memnun
ben şahsım adınıma fixtürden memnun değilim,nedenine gelince,geçtiğimiz başarılı olduğumuz yıllarda büyütülmüş takımları takip ediyorduk,hakemlerin o takımları kayırmak adına rakiplerine gösterdiği kırmızı ve sarı kartların,rakipleri olan futbolcuların aşırı motive ,yorulup ,yaDA saktlanmasının faydasını görüyorduk,balıkesiri takip etmemizin devanantajı şu olabilir,balıkesirin kadrosunu ve hocasını bu lig için yeterli görmüyorum ,onlara karşı rahat oynayan takımlar sivassporada aynı rahatlıkta oynayacaktır,büyütülmüş takımların hepsiyle ilkyarıda deplasmanda oynayacak olmamızda iyi olmadı,son 5 haftaya girilirken şansımızın tutmadığı yada birilerinin tutturmadığı takımlarla ibb kasımpaşa ,ts, karabük ,fb gibi takımlarla oyayacak olmamızıda talihsizlik olarak görüyorum,son 5 maçtan biraz puan alabilirzde ,hiç puan bile alamayabilirizde ,bu nedenle fixtürden memnun değilim,NOT:SİVASSPOR A hiç transfer yapmasa bile güveniyorum,rakip kim olursa olsun korkmadan mücadele edeceğimize ,ve duruma göre bu çekindiğim maçları kazanacağınada inanıyorum,tüm bu çekincelerimi belirtmek ,ona görede işimizi şansa ve son haFTAlara bırakmadan yapılacak transferlerin sağlam olması için takımın dikkatini çekmek istiyorum bekliyorum
.
.
|