Cevap: Maçı Değerlendirelim
-Ertuğrul : İyi bir performans sergiledi,gerçekten klas bir kaleci.Bunu ilerleyen haftalarda göreceğimizi düşünüyorum.
-İbrahim : Bugün iyiydi görevini yaptı tebrik ediyorum.
-Ümit : Kötü bir performans sergilemedi tam bir görev adamı.
-Ziya : Oda bugün iyiydi ancak,soldan bindirmeleri ve orta açımını yükseltmesi lazım.
-Adem : Her ne kadar kazanmasakta,maçın adamı diyebilirim.Gerçekten iyi bir futbolcu.
-Mehdi : Mehdi,bugün elinden geleni yaptı diyebilirim.Ama eski performansından uzak görüntüsünü verdi.
-Atıf : Zaman zaman topları ezdi,ama yinede takımımızın en önemli silahlarından.
-Burhan : Her ne kadar hızlı olsada,bugün vasattı diyebilirim.Çok pozisyonlar ezdi.
-Batuhan : Futbolcu olarak ağır,pek pozisyon yaratamıyor.Formayı kaptıracak gibi.
-Ahmet : Ahmet`e fırsat verilse,iyi bir Ahmet göreceğiz gibi,ancak son dakikalarda fırsat veriliyor ne yazık ki kendini gösteremiyor.
-Da Costa : Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu,pek fazla birşey kaybetmemiş,Galatasaray maçında iyi bir Da Costa izleriz diye umuyorum.
-Kadir : Klasik bir Kadir izledik,verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim.
-Cicinho : Tam bir görev adamı,gerçekten çok koşuyor,tebrik ediyorum,Cicinho Sivasspor için büyük bir kazanç.
|