Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.10.2014, 16:52   #11
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

üç puanı altın tepside rizeye verdik bizim galibiyete ihtiyacımız yok borcumuz yok galibiyet parasına ihtiyacımız yok adamlar kalemize bir kere geldi onda da gol attılar sen istediğin kadar yüzde yetmiş topla oyna bişey yapamadıktan sonra atamayana atarlar
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58sinan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 16:53   #12
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1572 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Besıktas macında oyunu sahaya yansıtan bır takım vardı ama bu macta topa sahıp olupta gol atmak ıstemeyen bır takım

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 16:53   #13
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerlendirecek bişey yok atıfın bencil oynaması utaka ve chrisantusun bekleneni vermemesi bizim 3 puana daha çok hasret kalacağımızı gösteriyor madem borcumuz yoktu niye adam gibi futbolcu almadık bilmiyoruz nereye sürükleniyoruz
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fedayi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 16:53   #14
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

asıl yorumlarımı açık saçık söylersem ban yiyeceğim.bu yüzden ''aşırı'' sansürlü konuşuyorum.sizlerin oynadığı topa lanet olsun.böyle bir takım olmaz.neden mi ? ver topu 35 yaşındaki cicinho'ya o bir şeyler yaratırsa kazan yoksa sabaha kadar oynasan maç alamazsın.bunun dışında bu oyunu bilerek oynayan tek oyuncu adem koçak.yıllardır söylüyorum anlatamıyorum.ziya erdal'ı bu ülke sınırlarından çıkart herhangi bir ülkeye götür futbolcu olduğuna inandıramazsın.bek dediğim adamda çalım yeteneği,sürat,teknik gibi bazı özellikler olur.bunların hangisi var bunda ? hala milli takıma gider diyenler var.yuh be.caner erkin de sol bek bu da.kendinizi nasıl inandırıyorsunuz bazı şeylere.

asıl eleştirim carlos'a.kardeşim geçen sene kurduğun kadroya, oynattığın oyuna bir bak.takımının kanat oyuncuları oyununun temelini oluşturmuş.geçen seneki sürat,teknik,yetenek özelliklerini barındıran sol açığın elinden gitmiş yerine kimseyi almamışsın.takımda adam gibi sol ayak kullanan adam bile yok.-ki aydın geçen sezon bitmeden ayrılmıştı bizden.koskoca 3 ay boyunca iyi kötü bir yabancı sol açık alamıyor musunuz ? ben istedim yönetim almadı demek kolay.sen istiyorsun onlar almıyorlar mı,bir daha iste hala mı almıyorlar o zaman gururlu bi duruş sergile ve istifa et.kendisini pek sevmem ama trabzonun hocası halilhodzic ne dedi ? bu kadar oyuncu alınmazsa giderim.ben demiyorum ki bizim hoca da böyle desin.ama sen yönetime hiçbir şekilde söz geçiremiyorsan zaten burada işin ne ? bırak onlar çıksın yönetsin o zaman takımı da.bu takım her maç sahada ağlıyor.kazandığımız tek maç dahil her maçta bunu söyledim.nerede geçen sene rakibi abluka altına alan sivasspor, nerede bu sivasspor ? sol kanadın çökmüş bir kere rakip sağ kanadına, hatta sağ kanadına bile değil cicinho'na önlem alıyor ve bitiyorsun.orta sahada oynayan adamların tamamı defansif özellikli.eee orta sahan bu kanatların bu.golü kim hazırlayacak.topu oraya nasıl ulaştıracağız ?

sivasspor resmen bal yapmayan arılarla dolu bir kovan olmuş.bu kafada devam edilirse yıllardır evinde kazanma alışkanlığına sahip olan sivasspor kendi evinde kolay kolay maç kazanamaz.bu da bizim adımıza tehlike çanlarının çalması demek.kimse kimseyi kandırmasın geçen sene oynadığımız oyunun binde birini oynamıyor bu takım.çünkü yaratıcı oyuncu yok.zamanında söylediğim gibi aydın karabulut'u beğenmeyenler bu günlerde artık anlarlar heralde değerini.her takımın ihtiyacı vardır yaratıcı oyunculara ama sivasspor'un her takımdan fazla ihtiyacı var çünkü bu takımın cicinho'dan başka bu tarz oyuncusu yok.kaldı ki gelecek hafta cicinho da yok.şimdiden geçmiş olsun gelecek haftaki maçta.gol atmadan adam gibi organize pozisyona girilmeden maç kazanılmıyor hatırlatırım !
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 16:55   #15
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Topla oynama yüzdesi fazla pas sayın fazla ama adam gibi şut kaleye yok takımda bi güvenilen atıf oda kendini dünya yıldızı zannediyor ceza sahasina girdiğinde verse hakana biz öne geçeceğiz bu durumda yönetim transfer yapmayarak baş sorumludur bence Insallah daha kötü duruma dusmeyiz
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı benozgurr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 16:55   #16
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

takımda büyük disiplinsizlik var salaklk yapıp.maç kaybettiniz diğer haftalarda niye takımı yakyorsunuz ibrahim toramandan beklentiniz ne merak ettim bu disiplinsizlik çözlmezse hepbirlikte merhaba deriz gideceğimiz yere
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34orhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.10.2014, 16:56   #17
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu haftayı da Zehir ettiniz sivas'lılara helal olsun size

Burhan diye bir adam haftalarca tüm topları ya eziyor, ya rakibe kaptırıyor, ya da atılan toplara yetişemiyor,

İbrahim Toraman sen kimsin ki altı pasa kadar çalım yapacaksın ondan sonra pasını verecek veya şutunu çekeceksin... topların çoğunu kaybedecek ve çalım yiyeceksin, sonunda muradına erip kaptırdığın topla takımın gol yemesine ,mağlup olmasına sebep oldun.. hücumda bile sürekli faul yapıp takımın atağını sekteye uğratacaksın yazık yazık..

Utaka top hakimiyeti diye birşey yok, topa hamle üstünlüğü yok hiç kendini zorlamıyor...

Bu golü Ertuğrul yemedi doğru dürüst yırtıcı bir golcü almayan yönetim yedi, mağlubiyeti de yönetim aldı..

Ne denildi 3 maçta 9 puan alacağız değil mi ? aldık mı ?

Neymiş ilk beşe girecekmişiz !! siz düşmemeye oynayacak bir duruma getirdiniz takımı... yazıklar olsun şimdi oturun mağlubiyetler yüzünden düştüğümüz acı duruma mı üzülürsün , kaybedilen maç başı paralara mı ?

Adam gibi transfer yapılsaydı hem durumumuz iyi olacak hemde transferlere harcanan paralar kendini amorti edecekti.. düştüğümüz durumu ancak kusura bakmayın aptallar yaratabilir.... bunu becerdiniz...bravo size yönetim..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 17:01   #18
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1572 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

ümit bitti şimdide ahmet şahbaz uzaktan şuta başladı verem edersiniz adamı hakan elini açıyor aatıfa bırak önüme diyor atıf 3 çalım attın tamam ama kapandı önün versene hakana

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 17:01   #19
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

günlerdir yazıyorum. uyarıyorum bu takımda işler iyi gitmiyor diyorum. gidenin yerine alınanlar çok kötü diyorum. aydın karabulutun yeri doldurulamadı diyorum. ziya çok kötü diyorum. burhan kötü diyorum. forvetler kötü diyorum bakın batuhan 10 dakikada nakavt belki şanssızlık ama mendozayı arıyorum takım iyi çalışmıyor. 1. liğe doğru yol almaya başladık sanırım hayırlısı olsun. bu kafa ile olmaz. mantalite yanlış.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.10.2014, 17:02   #20
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 530 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne söylenecek bilmiyorum gerçekten.. bi tarafta maçı katleden modern futbol nedir bilmeyen bir taktikle oynayan rize var diğer tarafta ne yaptığını bilemeyen bir sivasspor var..7 maçta 1 galibiyet almamızın bir sürü nedeni var en başta buradanda bi çok kişi söyledi yönetimde söyledi geçen yıl takımımız iyiydi koruduk bu takımı bunu derken heralde futboldaki bazı ihtimalleri düşünmediler oyuncular form kaybederse ne olur sorusu gibi...geçen yıl carlos yine oyunu okuyamıyodu ama arada aydın aatif da costa çıkıyo kaliteleriyle oyunu düzeltiyodu bu yıl o da yok ..öyle olunca carlosun oyuna hakim olamadığı parlıyo resmen..cici de geçen hafta hakeme beni at diye yalvardı bu haftada kendini attırdı tebrik etmek lazım.bence burada ciciden çok şampiyonluğa oynayacağız diyen yöneticelerin açıklama yapması lazım.ha denilebilirki daha belli olmaz ligin 7. haftası ama şu da varki görünen köy kılavuz istemez geçen yıl yenilgiden sonra bile bu takım oynar kafaya diyoduk fakat bu yıl halimiz oynan futbolla ortada...diyecek söz çok ama hayırlısı olsun inşallah karanlık günler beklemez takımımızı!!!!
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda batur0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı