Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 
|
Cevap: Sivasspor'un Kasası Boş
Daha önce söyledim ,bidaha söylüyorum,bu yönetimin sivasspora yaptıkları iyiliği inkar etmemekle birlikte malii açıdan iyi yönetilmediğini rahatlıkla söyleyebilirim,geçen sezon ero yükseldi 3 4 milyon ero zarar ettik denildi,profesyonel kulupte bunlar olmaz,busezonda 300 bin ero fazla vermemek için iyi bir sol açık alınmaması takımın bütün düzenini bozdu ,iyi oynuyormuşuz gibi görünmemize rağmen galibiyet alamıyoruz ,dolayısıylada galibiyet primide alamıyoruz,paso lig zaten başlı başına rezillik,kepazelik,iktidara yalakalık olsundiye bu paso lige ,destek olursanız sonucunuda katlanacaksınız,bu lanet sistemin türk futboluna,ve kulüplere zerre kadar faydası olmıyacağını,bu adi düzenin trübünlerdeki mualif kesimi sindirmeki,stadlardan uzaklaştırmak,türk futbolseverlerini hortumcunun bankasına tavuk yapmak için çıkarıldığını bilmeniz gerekirdi,ayrıca yıllardır bu kulübün kasasına milyonlarca ero girdi çıktı,hasan yurtlara,doğalara ,ceyhun erişlere,old0nilere,rengifolar a ,dennislere ,bednarlara ,milyonlarca ero verip zarar edene kadar ,heryıl 1 milyon eroyu kulüp adına faaliyet gösteren şirket kurup sermaye yapsaydınız,enazından mütehatlik şirketi filan kursaydınbız ,bugün takım parasını almak için galip gelmek zorunda kalmazdı,elin lazları istanbulun ve bu milletin anasını s...p milyardolarlık ihaleleri götürüyor,ormanları sahilleri bitiriyor,sizler pazarlamacılık,hamamcılık işleriyle uğraşıyorsunuz ,bunca yağmadan ,hortumdaN ,SİVASSPOR nasibini alamıyor,hemde bukadar yalakçılığa rağmen bu sözlerim birilerine çok acı verecekte ,objektif düşünenler mutlaka bana hak verecektir,lige iyi bakın ,sivasspordan başka kulüp gösterinki bütün gelirini galibiyet primine göre ayarlamış olsun,yok böyle kulüp ,tek tek saymaya gerek yok,bjk yönetimine,gs yönetimine,ts yönetimine,fb yönetimlerine bakın ,devletle iş yapmayan hangi işadamı var?rize yönetimi devletten milyar dolarlık savaş gemisi havalimanı ihalesi alıyor,konya desen,torku aracılığla para yağıyor,hükümet torkuya olabildiğince kıyak geçiyor onlarda konyayı ve konyasporu ihya ediyor,başakşehir desen namı diğer ibb ,başkanı aynı ,yönetimi aynı ,yıllarca sivasdan esirgenen stadyumlarıda yapıldı,neticede arkasında taraftarı yok siyasi destek var,kasımpaşa desen yine aynı şekilde,antep desen,iflas halindeyken,bakanları çıktı devletten para akıtıp kadro kurdurdu,kaRABÜK desen ,sivasdan çıkan demiri işletip ,işçilerden,5 10 tl otomatik para kesiliyor,sivasda öyle şirket olmadığı için böyle şansıda yok,birtek helal yoldan kulübü yöneten sivasspor yönetimidir,buda belli yere kadar gider ,artık bu araba bu benzinle yürümüyor,biran evvel sivassporu sağlam gelire bağlamanızı bekliyorum,seyirciyok,galibiye t yok,paramızda yok,borcumuzda yok ,puanımızda yok bahanelerinin ardına sığınmayın,beceremiyecekseniz ki ,beceremiyorsunuz da ,bu açıkça belli oluyor zorlamanın anlamı yok 
|