Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Maçlara gurbette olmamıza rağmen aldık. Sırf içinden bir miktarı kulübün kasasına girsin diye. Lakin Büyük şehirde özellikle İstanbulda yaşayan bir çok Sivaslının böyle düşündüğünü veya uyguladığını zannetmiyorum. Şu ya da bu sebeplerle birilerine rant kapısı açıldı bunu kabul ediyorum ama hiç değilse şehir dışında yaşayan Sivaslı gardaşlarım nasıl rağbet etmiyorlar buna anlam veremiyorum.
|
Anlam vermeyecek bir durum yok abi ben neden çalık holdingin bankasına bedavadan 25 tl kazandırayim ?
Neymiş şiddet önlenecekmis Allah aşkına sizce dert gerçekten bumu ? Bir kart ile şiddet önlenebilir mi ?
En basitinden bir soru bir insan salt futbol sever olamaz mı yani sadece maça gidip izleyemezmi istediği takımı ; tabiki izler ama o adam her gittiği takımın macinae ayrı pasolig kartı çıkartmak zorunda bu insanları sömürmek , aptal yerine koymak değil mi ?
Türkiye de futbol bitme noktasındayken bu gerizekalica sistemi koyup ve bu sistemi destekleyene yazıklar olsun.Hiçbir zaman almayacagim aldirtmayacagim umarım ki aktifbank kasasını bu sene sonuna kadar doldurur ve seneye bu sistemi kaldırarak en büyük zevkimizle tribünlerimizle bizi baş başa bırakır.