|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 
|
Cevap: Başkan soruları yanıtladı
Yönetimi ve yöneticileri eleştirmek istesek, okadar çok malzeme buluruzki,takımın zor zamanlarda olduğu bir ortamda yönetimin şevkini kırmadan ,kendilerinin görmediği ,ancak taraftarların gördüğü olumsuzlukları dile getirip ,olumlu ,yapıcı eleştirilerde bulunacağım,umarım biraz katkım olur,öncelikle bu kulübün finans yönetiminin iyiseçilmesi gerekir,geçen sezon €kurundan zarar ettik diye golcü almadınız,transfere harcıyacağınız 3 4milyon€ çöpe gitti,kurfarkına verildi,bundan sonra böyle bir saçmalığa izin vermeyin ,futbolcuyla ero üzerinden anlaşıyorsanız önlemini alın ,böyle bir yol mevcuttur bilmiyorsanız öğretirim ,gelecek yıl eroyu 3 500 tl görürseniz şaşırmayın, ona göre önlemini şimdiden alın ,bu takımın hakkı yendiğinde,mhk yı, tff yi eleştirecek,takımın son durumu,transferler hakkında bilgi verecek basın sözcüsü yok,bukonudaki eksikliğinizi giderin,sezon başında taraftarların %90 bölümü,takıma sol açık,güçlü,fizikli,hızlı,bitir ici golcü,orta sahada oyunkuracak önlibero lazım diye biyerini yırttı ,taraftarın sesine kulakvermediniz,halimiz ortada ,tüm sivassporu takip eden yazarlar,taraftarlar bu konuda hemfikir,biraz taraftarında sesine kulak verin ,pasolig uygulaması, hortumculuk işidir,sivasspora ve diğer takımlara ,taraftarlarına hiçbir maddi manevi getirisi yoktur,bu hortum sistemine körü körüne destek vereceğinize ,pasolig almıyanları eleştireceğinize,hortumcunun değirmenine kendiniz su taşıyıp,taraftarada kovaları getirin sizde bu hortum değirmenine su taşıyın diyeceğinize,çıkın delikanlı gibi bu hortum düzenini eleştirin,dik durun ,yanlışı savunmayın,sivasspor maç kazanamıyorsa bu pasoliginde suçu var,ben ne maçlar biliyorum takım bişey oynamadığı halde maçı seyirci kazandı,marifet bu takımı bizden sonraki yönetime borçsuz devretmek için ,kulübü borca sokmuyoruz demek değildir,marifet bu takım ve kulübü biz olsakda olmasakda ,yönetime talip olan olsada olmasada kendi ayakları üzerinde duran ,geliri olan ,şirketgibi yönetilen, yılda milyonlarca tl ciro yapan bir kulüp haline getirmektir,oldonilere ,rengifolara doğalara ,bednarlara milyon eroları verip zarar edene kadar, hersezon kulüp namına bir yatırım yapsaydınız,mesela sivasda benzin istasyonu kurabilirsiniz,mesela 1 2 firmaya sivasspor adına 2 otobüs koyup çalıştırabilirsiniz ,mesela sivasda ,ankarada, istanbulda ,diğer sivaslıların yaşadığı şehirlerde marketler zinciri kurabilirsiniz,mesela inşaat sektörüne girer ,ucuza arsa kapatır inşaat yapıp satabilirsiniz,bunları yapsaydınız bugün güvenlikçilerin,hakemin paralarını konuşmuyor olurdunuz ,alın size yapıcı eleştirii
|