bide bi önerim olcak daha önce oldumu bilimiyorum bi pazar günü belirleyelim ve tüm forumdakiler orda bulussun herkes birbirini tanısın herkes sivassporun iyiliğini istiyo bilinçli taraftar olmak istiyosak adımızdan medyanın överek bahsetmesini istiyosak takımımız bizim destegimizle sahlansın rakiplerin korkulu rüyası olmasını istiyosak gelen kaliteli yabancı futbolcuların daha önce böyle ateşli taraftar görmedim demesini istiyosak "bu biraz zor tabi" egitim sart abiler bilinçli TARAFTAR ŞART şarkılar yazıp stad girisinde maça gelenlere dagitmalıyız herkes söylesin stad da öyle bi baskı olsunki bagırmayan adam bagırmadıgı icin maca gelmeye korksun nasılmı 10 kişi zorla adamı kolundan tutup bagırmaya kadırsın bagırmıcaksan desteklemiceksen niye geldin abi diye baskı yapsın ordakilere örnek olsun yeter zamanla oturur bu hemen olmaz malum bizde sürü piskolojisi mevcut bu arada bilet fiyatları da en az 20 olsun gercek taraftar gelsin 10 tl ye 20,000 gelcegine 20 tl ye 10,000 kisi gelsin misal ama gercekten destekleyen gelsin evellah cogumuzun sesi gür askerde eğitim cavusu olarak denetlemede getirdigim tekmille alayın agzı acık kalırdı

nyse şimdi askerlik anısı bitmez ben suan sehir dısında kalıyorum cok uzak degil gayseride

ama seve seve pazar günleri memlektime gelirim