Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Balon transferle bu kadar!
Alt 20.03.2015, 21:37   #11
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Balon transferle bu kadar!

inşallah bundan sonra ki süreçte korktuklarımız başımıza gelmez.. taraftar stadyumda yönetim istifa diye bağırdı yönetim carlosun biletini kesti.. oysaki tepki transfer yapmayan ve hocaların istediği futbolcuları almayan yönetimdi yine beleş transferlerle göz boyadılar.. eyvah eyvaaaahh
Alt 20.03.2015, 21:41   #12
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Mustafa Ates'e göre carpraz baglari kopmus.
Bu da otomatikman sezonu kapattigi anlamina gelir.
Bir futbolcunun yasayabilecegi en kötü sakatlik carpraz baglarinin kopmasidir.
En erken 4 ay sonra kosulara baslayabilir. Tekrar sahalara dönmesi 6 ayi bulur.
Alt 20.03.2015, 21:42   #13
maximustafa
Acemi Yiğido

41 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 389 maximustafa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Devre arasında Bulgaristandan romanyadan vb. ülkelerden hazır adam alsak şimdi bunların konuşmazdık, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş yazık olacak ...
maximustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı maximustafa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.03.2015, 21:43   #14
hoğuz
Yiğido

90 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 451 hoğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Belki de Musa Sinan forvet olmalı ... Allah Musa nın oynaması için elimizdeki forvetlerle sınadı bizi
-Ne bitkin Burhan'ı kesebiliyor (O'ndan daha hızlı olmasına rağmen)
-Ne olmayan sol kanat oyuncumuzu (Kim oynuyor bilmiyorum İ.akın mı ? Aydın mı ? Aatıf mı ? )
MUSA SİNAN oynasın ARTIIIKKK !!!
hoğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hoğuz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.03.2015, 21:46   #15
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 396 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

utaka ya batuhana kaldık arkadas korku fılmı gıbı utaka utaka olsa forvet sıkıntısı cekmeyızde adamın 2-3 sezon oncekı halıyle sımdıkı halı arasında sıyahla beyaz kadar fark var

devre arasında eneramo nun gelmesını ıstemıyodum cunku bıze verebılceklerını vermıstı ve 1 sezon top oynamamıstı (besıktas ılk devre ve bu sezonun ılk yarısı) batuhanla utakanın durumu malum sadece eneramoya guvenmek rısktı ve ustune ahmet arası gonderdık

mecnun otyakmaz ve ekıbıne gelırsek zaten transferlerde varlık gosteremıyen bır ekıbımız var guya devre arasında rekor harcama yapılcaktı yalan oldu anlamıyorum yanı akhısar takımı maddı olarak bızden cokmu daha ıyı adamlar gıdıp lua lua yı vaz te yı alıyor bız gıdıp ortada kalmıs serbest oyuncuları alıyoruz bu beleşçi zıhnıyetten gerçekten cok sıkıldım

mecnun otyakmaz yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla vadesını coktan doldurdu fakat malesef ondan baskada sahıp cıkan yok bu takıma en sonkı seçımlerde 2.aday bıle cıkmadı soylenıp duruyoruz fakat bunlar yasanmaya devam edecek

soz konusu transferse beklentınızı her zaman alcak tutun bu konuda yeteneksız bır yonetım var cunku
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Travis Bickle'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.03.2015, 21:48   #16
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazdıklarınızın 'şansımız yaver gitti ' cümlesi hariç diğerler fikirlerinize katılıyorum.Şans yaver gitse idi en az 30-34 puan arasında olmamız gerekirdi .
Sans yaver gitti kelimesi ile ben bu sezonu degil,Mesut Bakkal ve Riza Calimbay dönemlerinden bugüne kadar olan zaman dilimini kastettim.Baktilarki Sivasspor küme düsecek,ara transferde alinan Da Costa,Eneramo ve Grosicki Sivasspor´u ligde tutmadimi.

Kaleci ve forvet ihtiyacimiz her sezon baska bir bahara ertelenmedimi?.Gecmis sezonlardan birinde Diyarbakir´in küme düsürülmesi ile ipten dönmedikmi?.

Bunlar sans faktörü degilde neydi?.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.03.2015, 22:08   #17
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
hoğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İNŞALLAH BU HABER YANLIŞ BİR DUYUMDUR BİRAZDAN YAZACAKLARIM AKSİ HALDE GEÇERLİDİR
DOĞU BEY ve tayfasına selam olsun !!!

-sayın (!) çok bilmişler ; gördüğünüz üzere kilo vermemiş, fit hale gelmemiş, antreman eksiğini kapatmadan maça giren sakatlıktan yeni çıkmış oyuncu (1 ay oldu diyenler olacaktır mutlaka, adam en az 100 kilo... kilo vermeden sakatlık atlatılmaz) oynatılırsa sonucu bu olur ..

-Maç eksiğini kapatmadan ligde nasıl oynayacak demiştiniz ! Buyrun .. Bize asıl ligde lazım olan adamı 3 gün sonra Bursa maçı gibi önemli bir maç varken Kayseriyle oynadığımız Kupa maçında -- 13 dakikada maç eksiğini kapatacak sözümona -- ziyan ettik şimdi sezonu kapattı maç eksiğini çok iyi tamamlar...

-Beni de takıma kondisyoner olarak transfer etmiştin hoşuma da gitti doğrusu Sivasspor'da kondisyoner olmak büyük şeref ama ben seni Sivas Otogarı'ndan içeri sokmam dostum... takımdan uzak durman senin ve Sivasspor'umuz için daha hayırlı

-sonuç olarak o kadar dil dökmemize, adam sakat ,ligde oynasın,3 gün daha bekleyelim, Kilo versin, Kardio Antremanı yapsın dememize rağmen 13 dakikalık Maç eksiği var, Eneramo girsin aşkınız yüzünden sezonun geri kalan kısmını Batuhan ve Utaka gibi toplasan 1 futbolcu etmeyecek 2 oyuncuyla geçirmek zorundayız ...

doğu bey ve tayfası siz de kına yakın
şu yazdıklarınla tam bir komedisin ve beyninin çapının ne olduğunu ortaya koymuşssun...gören de zannedecek ki eneramoyu biz sakatladık veya sergen hocayı cepten arayıp son 13 dakika sahaya sür dedik

100 kiloluk oyuncu demişssin peki sen 100 kiloyu 3 günde mi verdirip sahaya sürecektin..futboldan biraz anlasaydın böyle bilip bilmeden atmazdın...git hangi hocaya hangi futbol adamına sorarsan sor bir oyuncu sakatlıktan çıkıp antremana başlamışssa maç eksiğini kapatması için 1 devre veya 15 dakiak gibi sürelerle forma almalıdır..senin dediğini yapsak ve bursa maçında ilk 11 başlasa ve yine sakatlansaydı ne oalcaktı? o zaman sakatlanmasın kilo versin 2 ay bekleyelim öyle mi? lig bitmiş adama ihtiyacın var bir an önce form tutması için kupada hazırlık maçında vesaire oynaması lazım ki bir an önce 11de oynasın...

bu arada 3 günde 100 kilodan 80 kiloya indirecek sihirli formülü açıkla da herkes faydalansın D ulan ne komedi tipler var ya
Alt 20.03.2015, 22:10   #18
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
triper58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geriye kaldı cam adam Utaka ,Espresso Batuhan bunlarla sezon bitmez.
espresso batuhan hahahaha
Alt 20.03.2015, 22:17   #19
sirseri58
Yiğido

90 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 sirseri58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
hoğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belki de Musa Sinan forvet olmalı ... Allah Musa nın oynaması için elimizdeki forvetlerle sınadı bizi
-Ne bitkin Burhan'ı kesebiliyor (O'ndan daha hızlı olmasına rağmen)
-Ne olmayan sol kanat oyuncumuzu (Kim oynuyor bilmiyorum İ.akın mı ? Aydın mı ? Aatıf mı ? )
MUSA SİNAN oynasın ARTIIIKKK !!!
Resmen içimi okumuşun kardeş.....musa oynasın artık rüzgarın oğlu
Alt 20.03.2015, 23:03   #20
kadir00058
Acemi Yiğido

kadir00058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 432 kadir00058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Artik elimizde iki forvet kaldi batuhan ve utaka.Utaka biranönce gecen sezonun son dönemindeki gibi oynarsa eneramoyu aratmaz eger yok bu seneki gibi oynarsa tabi eger o da sakatlanmazsa vay halimize.Batuhana gelince elinden geleni yapiyorum ama maalesef yetersiz.Peki bu durum ortadayken neye güvenerek elimizdeki ( bana göre utakadanda batuhandanda daha iyi olan) Ahmet Arasi Antalyaya verdik?! Bizim takimda oyuncu izleme alma satma konusunda hicbir basarimiz yok maalesef.Bence sezon basi ilk isimiz bunu halletmek olmali.30 Yas üstü dolu oyuncularla yavas yavas yollar ayrilmali cicinho haric.Kaptan Cicinho yapilmali ve cok iyi didik didik arastirip futbolcular transfer edilmelidir.
kadir00058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadir00058'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
balon, kadar, transferle