Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SS-FB Maçını Değerlendirelim
Alt 09.05.2015, 21:44   #11
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SS-FB Maçını Değerlendirelim

burhanın boş kaleye atamadığı o top gol olsa 3-1 ki fener daha çok yüklenirdi biz kontradan yine goller bulabilirdik maç farklı olurdu ancak maç 2-2 iken utakayı almak mehdiyi çıkarmak sıkıntı yarattı orta saha çöküncede golü yedik

maçın adamı ibrahim öztürk cicinho ve fatih

burhan ve aatıfda fena oynamadı

alttaki takımların tamamı puan kaybetti böylece sivassporda ligi bitirdi şimdi yönetimin hoca olayını netleştirmesi ve hemen transferleri yaparak takımı gençleştirmesi lazım artık bu sezon bitti önümüzdeki sezona hazırlanmalıyız
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2015, 21:47   #12
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

futbol bu kaybetmekte var kazanmakta ama mac öncesi ve sonrası Saçma sapan dedikodular koyuyor insana keske yenseydikte sesleri kesilseydi .........
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2015, 21:51   #13
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fatihe helal olsun genç yasına rağmen gelecek icin umut verdi ziyayı aratmadı Sergen hoca iyi ilgileniyor demekki nerdeyse Hatasız oynadı İbrahim Öztürk te öyle cok iyiydi gecen haftadaki mac dahil iyi oynadı
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2015, 21:55   #14
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***takım 2 yarıda neden durdu,neden sergen hoca 60 dak. sonra oyuna müdahale etmedi,sahada 2 yarıda ayakda duramayan seso,burhan ve batuhanın yerine kız gibi oynayan utakanın yerine aydın,musa ve ibrahim akın yer verebilirdi.eğer bu hamleler yapılsaydı biz fb puansız gönderbilirdik. .başkanımız bu kez oyuncuların odasına neden girme gereği duymadı.

***bu takımda sezon sununda cok şey değişmesi gerekir.sdatın yanı sıra,tecrubeli bir hoca ,kaliteli bir kaleci şart derim
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2015, 21:55   #15
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İkinci yarıdaki aciz, ruhsuz ve ezik futbol yüzünden yenildik doğal olarak. Maçtan önce puan alacağımıza dair en ufak bir ümidim yoktu ama bazı kendini bilmez şarlatanları haklı çıkarırcasına oynamak, onların ekmeğine yağ sürmek çok koydu. Kısaca gelenek bozulmadı.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2015, 22:00   #16
4eylul58
Acemi Yiğido

4eylul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 497 4eylul58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şunu gorduk ki bize defans yapmak yaramiyor.ilk yari atak oynadik fenerin bile seviyesi yetmedi bize.
ilk yaridaki oyun icin takimi tebrik ederim.2. yariyida alternatif yedegimiz olsaydi bi 2 daha atardik..
Alt 09.05.2015, 22:05   #17
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Staddaydım. Taraftarlarımızın vasatın üstünde destek verdiklerini söyleyebilirim. Attığımız ilk golden 20 Sn sonra gol yedik daha sevinemeden. Cicinho, orada Alper'i kaçırmamalıydı. 2. Yediğimiz Golden önce Atıf, 3.den önce ise Utakanın adamını kovalamamasının etkisi var. Takım Savunması ilerden başlar oysaki. Kaçırdığımız gollerde ise Atıfın ve Burhan'ın ikişer karşı karşıya pozisyonu var. Yenmemiz işten bile değildi yani. Maçtan önce 'biz tertemiz bir futbol oynayacağız, sadece biraz emeğe saygı bekliyoruz' demiştim. Öyle de oldu. Hiçbir şaibeye yer bırakmayacak şekilde maça asıldık. Ama bazıları gene sadece maç sonucuna bakıp bildiğini okuyacak . Bu "gansızlara" yapacak birşey yok ne yazık ki. Maçı kazanmamız için çabalayan herkesten Allah Razı olsun diyorum. Elimizden geleni yapmaya çalıştık.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2015, 22:10   #18
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar : Fatihin beklemediğim kadar iyi performansı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :2-1 ken burhanın boş kaleye kaçırdığı ve aatıfın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anlarıydı. iyi oynadık ama bu tip takımlara karşı bulduğun pozisyonları gole çeviremezsen sonuçlarına katlanırsın.

Maçın en iyisi kimdi : Mehmet Topal

Maçın en kötüsü kimdi : 3 golde de hatası olan İ.Öztürk ve Ümit

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Canere göstermediği kartlar hariç maçın sonucuna yansıyan bir hatası olmadı.
Alt 09.05.2015, 22:17   #19
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sezonun seyirci rekorunun kırılacağı maç olacağı belliydi öyle oldu,tabiki bu seyirci yoğunluğunun ana Nedeni bjk ve gs taraftarlarının desteğidir,maça geçecek olursak,bukadar üstümüzde baskı varken ,sonuç ne olursa olsun herkesin sivassporu konuşacağı birmaçta ,üzerimizdeki şikeci lekesini temizleyebileceğimiz,herkesi susturacağımız maçta, özellikle ilk yarı itibarıyla ,gurur duyacağımız ,işte sivas bu dediğimiz ,dikkatli olunsa ilkyarıyı 4-1 bitireceğimiz çok güzel bi ilk yarı seyrettik,ilkyarı itibarıyla fb nin bu maçı çevirebileceği aklımın ucundan geçmedi,2.yarı başladığında ,sivassporun anlamsız birşekilde geriye yaslanan ,kazayla fb ye gol atarız diye ileri gitmek istemeyen,ilk yarıdaki mücadelenin yarısını bile yapmayan ,fb gol atsın diye davetiye çıkaran bir oyun anlayışıyla ,2.yarı oynanan oyunla utanç duyduğum bir futbol oynadık,elbetteki sivassporun fb ye yenilmesi normal görülebilir ,ancak bu maçın 2.yarısını kimseye izah edeceğimizi sanmıyorum,sergen hocayada 2 çift sözüm olacak,hiçbirzaman büyük bir takımın hocası olamayacak,hiçbir takımı şampiyonluğa oynatamıyacak,teknik drektörlük hayatında da hiçbir zaman büyütülmüş takımı yenemiyecek kapasitede bir hocadır benim gözümde ,sivassporu öyle yada böyle ligde rahatlatarak sivassporda görevini tamamlamıştır, bundan daha fazlasını yapacak işler beklemiyorum,lig ve kupa birilerinin istediği gibi devam ediyor,aman fb şampiyonluktan kopmasın heyecan son haftaya kadar sürsün,kupadada süpriz olmasın gs-fb finali oynansın diye tayin edilen hakemlerde görevlerini layıkıyla yapıyor, hayırlısıyla şu ligin bitmesini 4 gözle bekliyorum.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2015, 22:33   #20
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Ben kaçan gollerden bahsetmeyeceğim zaten birçok taraftarımız bahsetmiş ben bu takımın neden skoru koruyamadığını konuşmak istiyorum. Bu sezon kupa maçları da dahil öne geçtiğimiz tam 8 maçı ya berabere ya da mağlup tamamlamışız. Bu sezon takımı çalıştıran iki hoca da buna çare bulamadı ne yazık ki. Bakıldığı zaman savunma oyuncularımız genel olarak iyi oynuyorlar ama maç içerisinde öyle bir iki hata yapıyorlar ki maçlar kopup gidiyor, hadi bu sezon bitti ama önümüzdeki sezon için buna bir çare bulunmalı. Tabii yenen golleri sadece savunma hatalarına bağlamak yanlış olur takım ikinci yarının sonlarına doğru birçok maçta öylesine sahasına kapanıyor ki rakibin akınlarını karşılaması bir süre sonra imkansız hale geliyor bunu da takımın oyunu iyi soğutamamasına bağlıyorum ben inşallah kalan 5 maçta ve gelecek sezonda bunları görmeyiz.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı, maçını, ssfb