Cevap: SS-FB Maçını Değerlendirelim
Sezonun seyirci rekorunun kırılacağı maç olacağı belliydi öyle oldu,tabiki bu seyirci yoğunluğunun ana Nedeni bjk ve gs taraftarlarının desteğidir,maça geçecek olursak,bukadar üstümüzde baskı varken ,sonuç ne olursa olsun herkesin sivassporu konuşacağı birmaçta ,üzerimizdeki şikeci lekesini temizleyebileceğimiz,herkesi susturacağımız maçta, özellikle ilk yarı itibarıyla ,gurur duyacağımız ,işte sivas bu dediğimiz ,dikkatli olunsa ilkyarıyı 4-1 bitireceğimiz çok güzel bi ilk yarı seyrettik,ilkyarı itibarıyla fb nin bu maçı çevirebileceği aklımın ucundan geçmedi,2.yarı başladığında ,sivassporun anlamsız birşekilde geriye yaslanan ,kazayla fb ye gol atarız diye ileri gitmek istemeyen,ilk yarıdaki mücadelenin yarısını bile yapmayan ,fb gol atsın diye davetiye çıkaran bir oyun anlayışıyla ,2.yarı oynanan oyunla utanç duyduğum bir futbol oynadık,elbetteki sivassporun fb ye yenilmesi normal görülebilir ,ancak bu maçın 2.yarısını kimseye izah edeceğimizi sanmıyorum,sergen hocayada 2 çift sözüm olacak,hiçbirzaman büyük bir takımın hocası olamayacak,hiçbir takımı şampiyonluğa oynatamıyacak,teknik drektörlük hayatında da hiçbir zaman büyütülmüş takımı yenemiyecek kapasitede bir hocadır benim gözümde ,sivassporu öyle yada böyle ligde rahatlatarak sivassporda görevini tamamlamıştır, bundan daha fazlasını yapacak işler beklemiyorum,lig ve kupa birilerinin istediği gibi devam ediyor,aman fb şampiyonluktan kopmasın heyecan son haftaya kadar sürsün,kupadada süpriz olmasın gs-fb finali oynansın diye tayin edilen hakemlerde görevlerini layıkıyla yapıyor, hayırlısıyla şu ligin bitmesini 4 gözle bekliyorum.
|