|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı izlemedim ,radyodan dinledim ilk yarıda sivassporun farkı kaçırdığını sanıyorum,neticede hem sıralama açısından ,hemde külüp kasasına girecek 1 trilyondan olduk,nerden baksak bu paraya 3 tane kaliteli yedek oyuncu alabilirdik,sanıyorum sergen hoca ve futbolcular tatile erken çıkmışlar,varsayınki bu maç ligde kalma maçı olsaydı ne yapacaklardı bilmiyorum,önümüzde çok önemli ts maçı var ,bizim için prestij ,ts için avrupa maçı ,umarım omaçta ciddiyetsizlikten uzak olmazlar,şuanda sergen hocayı filan suçlıyacak değilim,ligden düşmüş takımla ,ligde kalmış takımın maçında kalite beklenmemeli,bu takım sezona eksik başladı ,zaten takım çok yetersizdi ,r.carlos ve domingo lopez sayesinde ilk 5 e girdi yönetimide bu şaşırttı sanırım,takım gerçekten yetersiz,r.carlosuda boşa gönderdik,bazı oyuncular aşırı disiplinsiz ,egoist ,beceriksiz ,aldığı paranın hakkını vermiyorlar ,enaz 6 tane direkt oynıcak kaliteli adam lazım,şöyle düşünmek lazım,bu takım egoistlik yapmasaydı ,takım oyunu oynasaydı ,enaz 3 maçı daha kazanırdı,bu takımın kaliteli kalecisi olsaydı ,enaz 3 maçıda kaleci kazandırırdı,iyi bir sol açık olsaydı ,yada aydın adapte edilseydi ,enaz 3 maçta sol açık kazandırırdı,bu takımın fernandao gibi forveti olsaydı enaz 3 maçıda ,,forvet kazandırırdı,görüldüğü üzere sivassporun eksikleri belli,TAKIM BAŞTAN AŞŞA yenilik istiyor bu şekilde sivasspor ligde kalıcı olamaz,gelen takımlar hepsi paralı ,böyle balıkesir ,erciyes ,karabük gibi hata yapmıyacaklar ,ruhsuz oyuncuları bu takımda görmek istemiyorum,çoğu oyuncu zaten sivassporu kafada bitirmiş .
|