Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takımda iş var hava yok...
Takımda lüzumsuz oyuncular var...
Takımda ruh yok...
Takımda torpilliler var, garibanlar var...
Artık ne olacak bu sivasın hali demeye başladık daha 3. haftada... Batuhanla Orhanla yürümez bu işler... abalo ve Barrales hazır değiller. Özellikle bunu 2-3 haftadır diyorum. Futbolcu alacaksanız kamp görecek adam alacaksınız. Hoş bizimkiler gördümü görmedimi nasıl bir sistemle çalıştılar bilemiyorum ama, Şu takımda cicinho ve İbrahim olmasa bizi bütün takımlar pas, çalım gol manyağı yaparlar.. Daha 3. hafta yahu bu ne ruhsuzluk, bu ne vurdum duymazlık. Puan pergelleri açılmadan 3 haftada en az 4 puan kaybettik... yazıktır günahtır... Sergen Hocanın takıntılarına takıldık kaldık. Bir Hakan Özmerti 2 hafta çektik, şimdide Orhan Gülle çıktı başımıza, baba çıhsın takıntılarına senin... Emin olun Erciyese gideceğim dese, adamı vallahi almazlar. Aatıfın haline ne dersiniz, yada Mehdinin... Adem efendide sapır sapır döküldü... Birde üstüne üstlük Milli maç arası veriyoruz. Ben Milli maçlardan sonra bizim takımın iyi sonuçlar aldığını pek hatırlamıyorum. elaleme yarıyor bize bir türlü yaramıyor bu ara... Vallahi kendinmize çeki düzen verin ağalar...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|