Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Futboldan anlamıyorlar
Alt 20.10.2015, 09:40   #11
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Futboldan anlamıyorlar

Alıntı:
Futboldan anlamiyorlar
Evet simdi sira bende.........

7-10-2015 saat 17 de Sivasspor Tessislerde 1,5 Saat Antremani izledim burda cok kisi biliyorlar ben Almanya da yasiyorum ve böyle Anreman bizim 3. Lig Takimlar yapiyo simdi KIM FUTBOLDAN ANLAMIYO???? Antreman baslayken yaklasik 40dk sonra Berkayi Soyum odasina kovuldu NEDENSE BEN DE ANLAMADIM
Antreman sonrasi benim Babamin yakin arkadasi LigTv icin calisiyo bana süpriz yapti ve soulsun beni Soyum odasi götürdu ve bütün oyuncu gördum hepsine resimleri cektim yine forma aldim ve hepsi üzerine Imza attilar
yakin da bütün resimleri paylasacam

nedemek istedim SERGENLE SIVASSPORA YAKISMIYO!!!!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 09:47   #12
kayabaşı
Yeni Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayabaşı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tamer Tuna gitti sergen bitti. Antepte olduğu gibi sivasta da takımı yöneten Sergen değil Tamer'di. Beşiktaş boşa almadı adamı bizden. Tıpkı Domingos gittiğinde Carlosun bittiği gibi
kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 11:12   #13
58Yiğidoo58
Yiğido

58Yiğidoo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 58Yiğidoo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor düşmanlarına sivassporun içinden net cevap.. Önyargılarınızı artık yıkın. Başakana hala ithamda bulunan var. Bu takımı mecnun başkan düşürmez bu bir. İkincisi teknik direktör ile takım arasında uyumsuzluk hala oturmuş değil. Başkan bence sergeni yakından tanıdığı için bir kırılma noktasının olduğuna inanıyor. Bu da galibiyetle başlayacağın inandığı için ilk galibiyeti bekliyor.

Sivasspor taraftarı bile sivassporu tehdit edemez. Yolgeçen hanı değil. Herkes düşünürken bir kaç kişi başı boşluktan yararlanarak boş boş konuşuyor. İnsanlara stres değil güven verin. Sivasspor deneme tahtası onun bunu kafasına göre gel git yapılacak bir kulüp değil. Her türlü arenada kendini bulmuş kurumsal bir sivasspor 3-5 tanesinin lafına bakılıpta tribünde har gür çıkarılmayla yönetilmez. Bu sayfanın amacı da bu olmalı. İngiltere de taraftar nedir acın biraz belgesellerde izleyin. Bir tanesi bugüne kadar gereksiz yerde yıkıcı politika izlemiş mi? Düşmana zevk aldırmaktan başka bir şey yapmazsınız.

KENDİNİ BİLEN TARAFTAR!
58Yiğidoo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 11:43   #14
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili,değerli,büyük Sivasspor taraftarları aslında söylenenler,yazılanlar ve verilen cevaplar tek kapıya açılıyor..Başka SİVASSPOR yok..Ve şu an itibariyle yapılacak tek şey var. Hoca ve oyuncular aynı,takım aynı. Bizim taraftarlar olarak yapacağımız tek bir şey var bugünden itibaren takıma sahip çıkıp destek vermek. Herkes teknik direktör şu anda...!!! Şöyle olsa,böyle yapsalar demeyi bırakıp dört elle takıma sahip çıkmak günüdür. Hafta sonu stadı doldurup,mağlup olsak bile takıma destek günüdür. Sahada 90 dakika tezahürat ve futbolculara,hocaya,yönetime sahip çıkma günüdür. Bize bu günleri yaşatan bu başkana destek günüdür. KÜFRETMEDEN FUTBOLCUNUN ANASINA,AVRADINA...FUTBOLCU TRİBÜNE BAKARKEN NE BAKIYORSUN LAN TOPUNU OYNA DEMEDEN,HER BİR FUTBOLCUYU SESLEYİP,HOCAYI SESLEYİP TRİBÜNE MORAL VERME GÜNÜDÜR. İyisiyle kötüsüyle,artısıyla eksisiyle bu takım bizim arkadaşlar. BASALIM BAĞRIMIZA VE SEVELİM,DESTEK VERELİM..İnşallah güzel günler bizi bekliyor.
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 11:43   #15
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Yeterli Zamanınız vardı Milli Takım arası, ya hiç çalışmayan bir Kadro var yada Teknik kapasitesi yetmeyen Kadro, Çalışma sistemi yanlışsa ohooo çok bekleriz. Şu Eskişehir bile bizi yendi ya, Biz Taraftarlar ezik oynayan. Düşmeye oynayan Sivasspor görmek istemiyoruz. Yönetim Sergen istediği kadar anlaşsın ortada Başarısızlık varsa bedeli bir an önce ödensin.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 17:32   #16
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz topdan anlamiyoruz ama siz sekiz hafta nerede idiniz anladiginiz neise bizede anlatin tek basina hicbir futbolcu mac kazanmadi maasallah siz bunu basaracak siniz devam aatif bey
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 18:28   #17
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Her hafta ayrı bir masal anlatıyorsunuz bu haftaki masalcınız da Barales'ti buna rağmen taraftar hala bir umut sizi takip ediyor. Atıf sen yetenekli olabilirsin ama futboldan anlamıyorsun, anlasaydın bugün Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynamaya yetecek yeteneğini egoizminle harcamazdın. Sen hala futbolun felsefesini anlamamışsın, bireysel bir spor zannediyorsun futbolu sonra da çıkmış futboldan anlamıyorsunuz diyorsun , emin ol futboldan iyi anlıyoruz ve bu özeleştiri yokluğuyla senden bir şey olmayacağını da görüyoruz.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 18:39   #18
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Futboldan anlamak ne demek ben bunu anlamıyorum bir yarış var 18 takımın oldugu önemli olan şampiyon olmak anladığım kadarıyla söylüyorum bunuda takım olarak yapmak oynanilan maclarin rakip karşısında skor üstünlüğüne puan veriyorlar yanlışsa düzeltin lütfen eeee su anki Sivasspor'da bu saydıklarımın hangisi var acaba ben giremiyorum takım takım yok ortada skor skor yok ortada biz futboldan anlamıyoruz EYVALLAH
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 20:17   #19
menesakin
Acemi Yiğido

45 Mesajına 71 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 409 menesakin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir Aatıf anlıyor zaten futboldan. Bencillikte doruk yapmış adam. Bastığı ezdiği sonra da ayağından kaçırdığı toplar ya gol oluyor ya da takımı zor durumda bırakıyor. Para ederken satılması gerekiyordu ama nerde o yönetim zekası
menesakin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2015, 22:40   #20
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Futboldan anlıyorsanız rakip sahada pek pas yapamadığınızı,pozisyonların çoğunda kendisinin şahsi oynadığını hatta takımın ritmini bozduğunu da görüyordur.Zaten teknik direktörlerinin maç sonu yorumunda kondüsyonlarının zayıf olduklarını teknik
taktik olarak eksiklerinin olduğunu,çok sayıda bireysel hatalarının olduğunu söyledi.Futbol olarak dogru hiçbirşey yapmamışsınız yani.Bunu Sergen söyledi.Siz futbolu çok iyi biliyorsanız futbol olarak neyi düzgün yapıyorsanız söyleyin de hem teknik direktörünüz hem yönetim hem de biz bilelim.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
anlamıyorlar, futboldan