Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.06.2005, 20:57   #11
FATSALI_YİĞİDO
Yeni Yiğido

FATSALI_YİĞİDO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATSALI_YİĞİDO ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BU DÜNYA DA AHTI VEFA DENİLEN BİR ŞEY VARSA BUNU SİVASLILAR'DAN BEKLEMEK İSMAİL KARTALIN EN DOĞAL HAKKIDIR..İSMAİL KARTALA İSTİFASINDAN DOLAYI KIZMAK VEYA SİTEM ETMEK YERİNE ONA GERİYE KALAN FUTBOL YAŞANTISIN DA BAŞARILAR DİLEMEK .TÜM SİVASSPOR'LU TARAFTARLARA YAKIŞACAK EN ÖRNEK DAVRANIŞ OLSA GEREK BUNDAN SONRA LİĞİN BAŞLAMASINA AZ BİR ZAMAN KALDIĞI İÇİN İSMAİL KARTALIN BOŞLUĞUNU DOLDURABİLECEK.VE EN AZ ONUN KADAR KALİTELİ AYNI ZAMANDA SÜPER LİG TECRÜBESİ OLAN YERLİ BİR ÇALIŞTIRICI İLE EN KISA ZAMANDA ANLAŞILMALI GEREKLİ TRANSFERLER YAPILIP BİZİ SÜPER LİG DE BAŞARIYA TAŞIYACAK İSKELET KADRO OLUŞTURULMALIDIR...
FATSALI_YİĞİDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2005, 21:53   #12
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

TEKNİK DİREKTÖR KARTAL:''SİVASSPOR'UN MENFAATLERİ
DOĞRULTUSUNDA BÖYLE BİR KARAR ALDIK, HİÇ KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM''

SPOR SERVİSİ
Birinci Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un teknik direktörü İsmail Kartal'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiği bildirildi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal yaptığı açıklamada, bir süre önce anlaşmaya vardıkları teknik direktörleri İsmail Kartal'la Sivasspor'un yollarının ayrıldığını açıkladı.
Kulüp Başkanları Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yaptıkları karşılıklı görüşmeler sonrası Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda bu kararın alındığını kaydeden Ünsal, şunları söyledi:''Bilindiği gibi hocamızla ligin sona ermesi ile birlikte anlaşmaya varmıştık. Sivasspor'un 38 yıl sonra Süper Lig'e yükselmesinde büyük emeği olan teknik direktörümüz İsmail Kartal ile düşülen ufak tefek anlaşmazlıklar yüzünden bu ayrılığın gerçekleşmesi bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Sivasspor'u şampiyonluğa taşıyan Kartal ve ekibine bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyoruz.''. İsmail Kartal'la yollarını ayırmalarının ardından ivedi olarak teknik direktör arayışına girdiklerini belirten Ünsal, bu sorunun da en kısa zamanda çözüme kavuşacağını sözlerine ekledi.Teknik direktör İsmail Kartal ise, Sivasspor teknik direktörlüğünden ayrıldığını belirterek, ''Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar aldık. Hiç kimseye kırgın değilim. Herkesle dostça ayrıldık. Ayrıldım ama yine de Sivasspor için çalışmalara devam ediyorum. Görev yaptığım dönemde ben ve ekibim Sivasspor'un başarısı için elimizden gelen herşeyi yaptık'' dedi.Ayrılma nedenini açıklamayan Kartal, ''Ufak tefek pürüzler olduğu için böyle bir karar aldık. Çok büyük önemli bir sorun yoktur. Sivasspor'a Birinci Süper Lig'de başarılar diliyorum'' diye konuştu.Kartal, gelecek sezon herhangi bir kulüple anlaşmaya varmadığını da sözlerine ekledi.Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, İsmail Kartal ile ufak tefek sorunlar olduğu için yollarını ayırdıklarını kaydederek, ''Hocamızla aramızda çok önemli sorunlar yoktur. Sivasspor'un menfaatleri için böyle bir kararı aldık'' dedi.İsmail Kartal'a yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür eden Otyakmaz, yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını ifade etti.

Kaynak: Yeniülke Gazetesi
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2005, 22:24   #13
kral58
Yiğido

kral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ne diyim bilmiyomkii niye böyle olmuş çok şaşırdımm herşey için teşekkürle ismail hoca
kral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2005, 00:28   #14
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ABI NEDENNNN YAAA.

NE OLDUKI TAM HERSEY IYI GIDIYORDU. HAYRET VALLAA HA. IMPARATOR KARTAL HOCA GIBI HOCA GELMEZ BIRDAHA.. BUNU SOYLIIM...
Alt 09.06.2005, 00:56   #15
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

selam

cok yazik oldu sivasspora vallah

adamin dedigi oyunculari almasan tabiki anlasamasin hoca cok idalli konusuyordu ben asensör takim olmak istemiyordu onun icinde iyi oyuncular almak istiyordu.
ben bir aciklamasini dinledim tv de pek cok oyuncu gelmek istemiyormus sivasa iklimden dolayi onunda bir etkisi vardir yüzde yuz.

yinede bizlere bu sene yaptiklarindan dolayi cok tesekkurler ederim vede bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim.

ps sivasspor icin cok ama cok büyuk kayip oldu,bence onu cok arariz birinci ligde diye düsunuyorum
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2005, 04:09   #16
mesocan
Acemi Yiğido

mesocan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesocan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas Kartal'ını ufacık pürüzlerden dolayı kaybetmek acı bir şey...

Ne de çok sevmiştik onu... Bağrımıza basmıştık... (Ki İsmail Kartal nereye giderse gitsin bu adama sempatim hiç bitmez..)

Hakkımızda hayırlısı olsun ama ben bu haberi okudukdan sonra biraz ümitsizliğe kapıldım....

Başarımızdaki en büyük rollerden biri Kartal'ımızındı... Bakalım yerine gelen hoca bu boşluğu doldurabilecek mi....

Yolun Açık Olsun Sivas Kartal'ı..... Yerin Gönlümüzde Hiç Değişmez Bilesin...!!!!
Alt 09.06.2005, 07:37   #17
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasımıza bu kadar emeği geçen birinin takımdan ayrılması gerçekten çok üzücü oysa daha geçenlerde sözleşme imzalamışken :cry:

hem Sivasımız için hemde ismail hocamız için hayırlısı olsun
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2005, 09:07   #18
sivas_prensi
Yeni Yiğido

sivas_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence sivasspor yönetimi çok yanlış yapıyor ismail hoca nın emeklerini küçümsememek lazım hangi tarnsferi istiyorsa yapılmalıydı çünki bu sivassporun iyiliği ve ligde kalması için olacaktı neyse ne diyelim HAYIRLISI OLSUN!
sivas_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2005, 09:32   #19
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gerçekten çok üzüldüm hayırlısı böyle ise hayırlı olsun demekten başka çare yok ama İSMAİL hocamız herzeman gönlümüzün bir köşesinde daima kalıcak.Sivassporun menfaatleri neler onları bir anlamamız lazım kısaca İSMAİL hocanın istediği oyuncuları alamıyoruz o da bu şartlarda çalışmam dedi bizde yolumuzu ayırdık demiyorlarda menffatlerden bahsediyorlar neyse önümüze bakalım ve bir an önce hoca sorununu halledelim herkese selamlar....

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2005, 10:19   #20
3YILDIZ
Acemi Yiğido

3YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 3YILDIZ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

olacak is degil !
istifa edeceksen zamaninda etmeliydi, bu saatden sonra teknik direktörmü kaldi

zorlami imza attirdilar hocaya, zaten demisdi zamaninda cikarsak birakcam diye

tam bir fiyasko !
bekle bizi süperlig geliyoruz

sivasliyiz gardas !
3YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır