Alıntı:
|
BOSS_58 Nickli Üyeden Alıntı
SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİZE ÖNCELİKLE BİLETLERİ KONTROLLÜ SATMALARINI RİCA EDİYORUM.DİĞER ŞEHİRLERE 3 BÜYÜKLER GELDİĞİ ZAMAN EV SAHİBİ TAKIMDAN FAZLA SEYİRCİSİ OLUYOR UEFA KURALLARINA GÖRE %5 LİK MİSAFİR SEYİRCİ SAYISINA DİKKAT EDELİM . BİZİM EN ÖNEMLİ VİTRİN MAÇIMIZ F.BAHÇEYE ALDIRACAĞIMIZ BİR MAĞLUBİYET BİZİ HAFTALARCA VİTRİNDE TUTAR .BURDA GALİBİYETİMİZ İÇİN EN ÖNEMLİ ETKEN DE SEYİRCİMİZ OLACAK.SİVASTAKİ TARAFTAR ARKADAŞLAR LÜTFEN ARTIK TRİBÜNLERDE ŞOV YAPIN SİZİ GURURLA GURBETTE İZLEYELİM.BİZ İSTANBULDA BUNU FAZLASIYLA YAPTIK KİMİ MAÇA AZ SEYİRCİ GELDİ AMA DESTEK 90 DAKİKA SÜRDÜ VE BAŞARIYA KATKI OLDUĞUNU HERKES KABUL ETTİ.
ŞİMDİ TAM ZAMANI ;TARİH YAZMAKSA LİDERİ DEVİRMEKLE OLUR ŞİMDİDEN PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM HAYDİ YİĞİDOLAR PAZAR GÜNÜ TÜM KALBİZİM SİZİNLE....
ALLAH YARDIMCIMIZ FUTBOL ŞANSI BİZİMLE OLSUN...
NOT : İNŞALLAH CEM PAPİLA GİBİ BİR MAŞA TAYİN EDİLMEZ
|
Sevgili arkadaşım maalesef bizim yönetim yüzde beş sınırını aşmış. Normalde fenerlilere 550 kişilik yer ayrılması gerekirken yönetimimiz 1945 kişilik bilet ayırmış. Bence çok büyük yanlış. Ama yine de bir bildikleri vardır diyelim. Başka söyleyecek bir söz bulamıyorum.
Benim en büyük korkum yaklaşık ikibin kişiden oluşan fener taraftarının bizim onbin kişilik taraftarımızı susturması ve stadı Sivassporumuza deplasmana çevirmesidir. İnşallah böyle bir şey olmaz...