[size=4]Eyvallah gardaşım sizlerinde desteğini herzaman bekliyoruz Sivasspor tribünü daha iyi olacak inşallah..Buradan Sivasta bulunan gençlere sesleniyorum gelin Hep birlikte Sivassporumuza sahip çıkalım...[/size]
[size=4]Eyvallah gardaşım sizlerinde desteğini herzaman bekliyoruz Sivasspor tribünü daha iyi olacak inşallah..Buradan Sivasta bulunan gençlere sesleniyorum gelin Hep birlikte Sivassporumuza sahip çıkalım...[/size]
gardaş senle tanışmak isterdim inşallah birgün beraber maç seyrederiz
bildiğim kadarıyla sende benim gibi mehmetpaşalısın
görüşmek üzere
__________________ Medeniyet açmak ise bedeni
hayvanlar bizden daha medeni
M.Akif ERSOY
[size=3]KESER DÖNDÜ SAP DÖNDÜ HESAP DÖNDÜ ASKERLİK BİTTİ SERHAT TRİBÜNE DÖNDÜ.Kardeş hoşgeldin .Bu haftaki ilk tribün showunu beğendim.Bundan sonra inşallah daha iyisini yapacağına canı gönülden inanıyorum seni seviyoruz Tekrar hoşgeldin[/size]
gardaş senle tanışmak isterdim inşallah birgün beraber maç seyrederiz
bildiğim kadarıyla sende benim gibi mehmetpaşalısın
görüşmek üzere
[size=4]Gardaşım insallah senide aramızda görmekten mutluluk duyarız eğer gelebilirsen manisa maçına misafirim olun...[/size]