Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.10.2005, 10:47   #11
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Bu yasak yeni mi başladı.Görüyorum bazen stadlarda demirlere bağlanmış büyük pankartlar. Slogan derken küfür değil tabiki yani kınama amaçlı topluca
atılamazmı?
Benim aklıma şöyle bir slogan geldi." KAPAMA GÖZLERİNİ GÖR BİZİ MEDYA"
))
BURASI SİVAS BURDA ASILMIYOR TELLER KISA GÖZLEMCİ İZİN VERMİYOR..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 11:12   #12
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
pankart işi olmaz stadyuma pankart asmak yasak...slogana gelirsek yalnış anlarlar...zaten satdyumu kamerayla doldurdular bir açığımızı arıyorlar..

Abi stada tabi ki taraftar gelmez. Pankart yasak, davul yasak, slogan yasak, o yasak, bu yasak..... Opera mı kardeşim burası?... Bu kuralları kimler koyuyorlarsa işi iyice zıvanadan çıkarttılar. Sonra da ağlayıp dururlar taraftar gelmiyor diye. Düşünebiliyormusunuz insanlar artık stadda çakmakları alındığı için sigara bile içemiyorlar. Ben sigara falan kullanmam, kullanılmasını da tavsiye etmem ama açıkçası kahvede ya da evde maç izlemek yukarıda saydığım nedenlerden dolayı artık insanlara daha cazip gelmeye başladı.

Stadları zindana çeviren zihniyeti kınıyorum......
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 11:20   #13
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Abi stada tabi ki taraftar gelmez. Pankart yasak, davul yasak, slogan yasak, o yasak, bu yasak..... Opera mı kardeşim burası?... Bu kuralları kimler koyuyorlarsa işi iyice zıvanadan çıkarttılar. Sonra da ağlayıp dururlar taraftar gelmiyor diye. Düşünebiliyormusunuz insanlar artık stadda çakmakları alındığı için sigara bile içemiyorlar. Ben sigara falan kullanmam, kullanılmasını da tavsiye etmem ama açıkçası kahvede ya da evde maç izlemek yukarıda saydığım nedenlerden dolayı artık insanlara daha cazip gelmeye başladı.

Stadları zindana çeviren zihniyeti kınıyorum......
O zaman herkes ağzına bant yapıştırsın gelsin yaniiiii. Bu nasıl iş. O seyirciye kızmaya hakkı yok o zaman kimsenin.Bu kuralları kim koyuyor anlamadım.Bu sadece Sivas kenti içinmi geçerli. O zaman o seyirci stada ne için gelecek.Sus pus olup çekirdek çıtlatmak içinmi.
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 11:22   #14
eren1
Gast

TURKIYE SİVASSPORA SAYGI DUYUYOR

İ......NE BASIN BUNUDA YAZIN

Alt 19.10.2005, 11:51   #15
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Televizyon kanalları özel, izleyici kitlesinin çokluğuna göre yayınlarına yön veriyorlar. İstanbul takımlarının taraftar sayısının fazla olması, geçmişten gelen istikrarlı başarıları, sürekli onlardan bahsedilmesini sağlıyor.
Bizde, başarılarımızı devam ettirir, taraftar olarak, üstünlüğümüzü, kalitemizi
kabul ettirirsek, bu konuyuda aşmış oluruz.
Alt 19.10.2005, 12:02   #16
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Lächeln BİR ESPİRİSİ OLSUN YOKSA ANTİ PATİ YARATIR

ARKADAŞLAR FİKİR GÜZEL AMA MUTLAKA ESPRİLİ BİŞEY OLSUN, KINAMA FALAN FİLAN ANTİ PATİ UYANDIRIR, ADAMLAR NEYAPSIN HAZIRLIKSIZ YAKALANDI HARAMİLER, KİM BİLİYORDU BİZ İNANMIŞLARDAN BAŞKA SİVASSPORUN YÜKSELECEĞİNE İNANAN VARMIYDI HALA GÖRMEZDEN GELİYORLAR, GELSİNLER SİVASIM ALSIN BU HAFTADA 3 PUANI ATSIN DEMİRİ 3.LÜĞÜDE GÖRELİM BAK NELER OLACAK, ADAMLARA HAKTA VERİYORUM SİVASI TANIYAN BİLEN YORUMCULARI BİLE YOK LİG TV DEN GELEN 3 DKLIK GÖRÜNTÜLERE YORUM YAPIYORLAR, TAKIMIMIZI İZLEYEN ÖZEL MUHABİRLERİ YOK Kİ HALA,
AMA YAPILACAKLAR BELLİ MUTLAKA TV KANALLARINI VE GAZETELERİ MESAJ YAĞMURUNA TUTALIM AMA EDEPLİ DİLLE, YAVAŞ YAVAŞ HER HAFTA YAZALIM
BAKIN NASIL HİZAYA GELECEKLER, BU HAFTA NTV DE MEHMET LAFA GİRDİ HEMEN BOĞDULAR, DALGAMI GEÇİYORLAR YOKSA HELALMİ OLSUN DİYECEKLERİ BELLİ DEĞİLDİ, 9 MAÇTA 8 GOLLE 18 PUAN VE LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ APTALLAR YORUM YAPAMADI BİLE, ÇOK KUVVETLİ DEFANS TAKIMI OLDUĞUMUZU SÖYLEMEKLE YETİNDİLER, YİĞİDO EKOLÜNDEN ŞİMDİLİK HABERLERİ YOK

PANKART İÇİN ÖNERİM
''LİG ÜÇÜNCÜSÜNE 3 DAKKA :((( ''
ULUSAL BASINMI ÜÇ BÜYÜK SÖZCÜSÜMÜ ? KARAR VERİN, ANADOLUYUZ BİZ
Alt 19.10.2005, 12:16   #17
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1260 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

arkadaslar bu konuda çok haklısınız ama bir yandanda basında olmamamız bizim için iyi sessiz sedasız zireveye geldik yoksa herkez herşeye çamur atara malum başaraılar türkiyede kıskanılır.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 12:17   #18
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Televizyon kanalları özel, izleyici kitlesinin çokluğuna göre yayınlarına yön veriyorlar. İstanbul takımlarının taraftar sayısının fazla olması, geçmişten gelen istikrarlı başarıları, sürekli onlardan bahsedilmesini sağlıyor.
Bizde, başarılarımızı devam ettirir, taraftar olarak, üstünlüğümüzü, kalitemizi
kabul ettirirsek, bu konuyuda aşmış oluruz.
Sizde haklısınız tabiki. Onları gözardı edip bizim gibi kulupleri sürekli ön planda tutsunlar demiyoruz. Birini saatler boyu yayınlarken diğerini 2 dakikada geçiştirmesinler hepsi o. Düşününki her hangi bir anadolu takımı yada Sivası örnek gösterelim. Tüm kanallarda saatlerce bahsedilse sürekli ön planda olsa sürekli gündemde olsa gazate manşetlerinden hiç inmese,o takımın taraftarı elbette fazla olur elbette hergeçen gün artar.Bizim gibi anadolu kulüplerinde büyümesi biraz medyayada bağlı diyorum ben. İşin özünde büyük haksızlık yani birazda o takımları gündeme getirmesi gerekir diye düşünüyorum. Beyinlerinde bizi hep figüran takımlar konumundan çıkarmalarını sağlamalıyız bu tür tepkilerimizle diyorum ben.
Alt 19.10.2005, 15:29   #19
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR FİKİR GÜZEL AMA MUTLAKA ESPRİLİ BİŞEY OLSUN, KINAMA FALAN FİLAN ANTİ PATİ UYANDIRIR, ADAMLAR NEYAPSIN HAZIRLIKSIZ YAKALANDI HARAMİLER, KİM BİLİYORDU BİZ İNANMIŞLARDAN BAŞKA SİVASSPORUN YÜKSELECEĞİNE İNANAN VARMIYDI HALA GÖRMEZDEN GELİYORLAR, GELSİNLER SİVASIM ALSIN BU HAFTADA 3 PUANI ATSIN DEMİRİ 3.LÜĞÜDE GÖRELİM BAK NELER OLACAK, ADAMLARA HAKTA VERİYORUM SİVASI TANIYAN BİLEN YORUMCULARI BİLE YOK LİG TV DEN GELEN 3 DKLIK GÖRÜNTÜLERE YORUM YAPIYORLAR, TAKIMIMIZI İZLEYEN ÖZEL MUHABİRLERİ YOK Kİ HALA,
AMA YAPILACAKLAR BELLİ MUTLAKA TV KANALLARINI VE GAZETELERİ MESAJ YAĞMURUNA TUTALIM AMA EDEPLİ DİLLE, YAVAŞ YAVAŞ HER HAFTA YAZALIM
BAKIN NASIL HİZAYA GELECEKLER, BU HAFTA NTV DE MEHMET LAFA GİRDİ HEMEN BOĞDULAR, DALGAMI GEÇİYORLAR YOKSA HELALMİ OLSUN DİYECEKLERİ BELLİ DEĞİLDİ, 9 MAÇTA 8 GOLLE 18 PUAN VE LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ APTALLAR YORUM YAPAMADI BİLE, ÇOK KUVVETLİ DEFANS TAKIMI OLDUĞUMUZU SÖYLEMEKLE YETİNDİLER, YİĞİDO EKOLÜNDEN ŞİMDİLİK HABERLERİ YOK

PANKART İÇİN ÖNERİM
''LİG ÜÇÜNCÜSÜNE 3 DAKKA :((( ''
ULUSAL BASINMI ÜÇ BÜYÜK SÖZCÜSÜMÜ ? KARAR VERİN, ANADOLUYUZ BİZ
Her ne olursa olsun bir şekilde sesimizi çıkarmalıyız diyorum. Atalarımız ne demiş "Ağlamamayana meme yok" Bunu düşünerekten yola çıkarak ses getirici fikirler ortaya çıkarıp bunu wwwsivasspor.com'unda müsadesiyle hayata geçirmeliyiz.Mesela TRT 1 stütyosunun önüne siyah bir çelenk bırakmak,üzerinde senin yazdığın "Ulusal basınmı,üç büyük sözcülüğümü?" güzel olur bence.
Daha değişik protesto şekilleri geliyorsa arkadaşlar belirtsin bence.
Herkese saygılar
Alt 19.10.2005, 16:31   #20
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1342 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Futbol Fedrasyonun bu sene almış olduğu bir karar bu...Stadyumda Tribünlere pankart asmak yasak...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır