-''BREZİLYA'DA TÜRK FUTBOLU ÇOK POPÜLER DURUMDA''-
İmza töreninde kırmızı-beyazlı formayı giyen Dennys, Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Bana Sivasspor ile ilgili gelen bilgiler doğrultusunda hareket ettim. Sivasspor'un çok profesyonel bir kulüp olduğunu ve profesyonelce idare edildiğini, teknik direktörünün de Avrupa standartlarına uyduğu için, burada kendimi daha basit, daha kolay ve daha hırslı şekilde top oynayacağımı hissettiğim için öncelikle bu kulübü tercih ettim. Brezilya'da Türk futbolu şu anda çok popüler durumda. Çünkü Brezilya Milli Takımı'nın en büyük starlarının çoğu Türkiye'de top koşturuyor. Beşiktaşlı Kleberson ile aynı takımda bir sene top oynadım.''
Sivasspor'un Brezilyalı futbolcuları Anderson ve Sergio ile tanışma fırsatı olmadığını, ancak çok iyi futbolcular olduklarını duyduğunu ifade eden Dennys, ''Şimdi üçümüz bir arada Sivasspor'da buluştuk. İnşallah benim de katkılarımla 3 Brezilyalı Sivasspor'a faydalı oluruz ve çok iyi yerlere el birliği ile taşırız'' dedi.
3 Brezilyalı Sivasspor´u arzu etti yemiz yere tasirlar
dennys gelmeden 2 hafta önce ben geldi dediğimde beni yalancılıkla suçlayanlar şimdi konuşuyolar konuşun bakalım yine ezilen biz olduk yine hakaretleri yiyen biz olduk