SEVGİLİ YİĞİDOLAR
BU SİTEYE AŞIK OLDUM, BURADAKİ SİVASLI SAMİMİYETİNE VE TEMİZLİĞE İNANARAK İLK MESAJIM VE HABERİM AŞAGIDAKİYDİ, ÇÜNKÜ BİZ HERKESİ KENDİMİZ GİBİ BİLEREK YETİŞTİK FELSEFEMİZ BUYDU, SİVASLININDA EKSERİYETİNİN İNSANİ YAPISI YİĞİT MERT DÜRÜST SAMİMİ, CANDAN OLMASIDIR BU BİZİM MAYAMIZDA VAR, TÜRKİYEMİZDE YAŞANAN ÇİRKEFLİKLERİN AYNISININ DİLEĞİM SİVASSPORUMUZADA SİRAYET ETMEMİŞ OLMAMASIDIR, HAYDİ YİGİDOLAR
SLOGAN BELLİ MADEM %99 U MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ NEDİR BU İDDİA REZALETİ, HEMDE GÜYA MÜSLÜMAN HÜKÜMET DÖNEMİNDE , BUNLAR BİRAZ KENDİNE MÜSLÜMAN GALİBA, BÜTÜN RANT DAĞILIMINDA VE İHALELERDE ORTAYA ÇIKTI AKBİL ÇETESİNİN MARİFETLERİ, VATAN MİLLET CUKKA MUHABBETİ AYNEN DEVAM
ONUN İÇİN DÜRÜST AHLAKLI İLKELİ TEMİZ TOPLUM, TEMİZ SİYASET TEMİZ SPOR VE FUTBOL İÇİN HAYDİ YİĞİDOLAR ONURUMZU KURTARALIM PİS OYUNLARI ORTAYA ÇIKARALIM, LÜTFEN DEMOKRATİK TEPKİMİZİ HER FIRSATTA DİLE GETİRELİM, ÖNCELİKLE MAYFA UZANTILARININ FUTBOLDAN EL ÇEKTİRİLMESİ İÇİN KAMUOYU YARATALIM AMA BUNU DERKEN KORKUYORUM, TRABZONDAKİ VATANDAŞLARI ÖRNEK ALMAYIN, VEYA KURBAN OLMAYIN ORDAKİLER GİBİ BUNUN BİR ADİL YOLU OLMALI HERALDE.
abircan bildirdi:: sevgili sivassporlular
sitemiz hayırlı olsun, istanbulda yaşayan sivaslı olarak gurur duyuyorum bu yıl ilk yarı yaşananlardan, tüm sivaslılardan ricam temiz toplum, temiz siyaset, temiz spor ve temiz futbol olsun istiyorum
temiz toplum, temiz siyaset, temiz spor ve temiz futbol olsun istiyorum bu herkesin elinde türkiyede yaşanan çirkinlikleri hep beraber görüyor ve yaşıyoruz, burada konumuz tabiki temiz futbol, sivaslılar olarak adımıza dördüncü büyük yazdırmak ve kabul ettirmek elimizde, bu güzel camiayı hep beraber geliştirelim, teknik kadro yönetim ve taraftar toplulukları olarak sorumlu ve örnek olalım fair playe yakışır bir tablo yaşayalım yaşatalım, bunun ipuçlarını ben istanbuldaki iki maçtada canlı izledim, her hafta istanbuldan maç sonuçlarını oyunu puanları fikstür hesaplarını yapar olduk, fb li, gsli, bjk li olarak ama en büyük heyecanı ve zorluğu takımımız birinci lige çıkınca yaşayacağız belkide en büyük keyfi mesala fenerbahçeli olarak iki takımımıda aynı anda izlemenin keyfini yaşayacağım, bu büyük heycanı yaşamak istiyorum, lütfen sivasspora elimizden gelen desteği sağlayalım, istnabulda resmi dernek ve vb yapılaşmalarda bulunmak istiyor ve bulunanlara destek vermek istiyoruz, hepinize sevgiler başarılı ve mutlu sonla ama mutlaka birinci olarak 1. lige çıkmak istiyoruz.
Sevgiler
Alaattin Bircan
Tarih: 26.01.2005 Saat: 13:54 Gönderen: admin