sıktılar abi artık bu neya dalgamı geçiyorlar bizimle..altıüstü bi maç yapılacak ordan oaraya ordan oraya atıyorlar..başlarım sizin gibi federasyona...allah bin belanızı versin..
birde avrupa statüsünde futbol isterler..siz bu kafayla arap futboluyla anca baş edersiniz..
Madem Yozgat'a vereceklerdi bu saate kadar neden beklediler dama taşı gibi bir o tarafa bir bu tarafa,çok yazık ya,bu kadar insanlarla dalga geçmeye kimsenin hakkı yok
[guote=1967_dernek_hüseyin]sivassprumuzun cezası nediniyle oynanacak olan samsun maçı istanbula alınmıştı şimdi ise tff,nin vermiş olduğu kararla maç yozgat şehir stadına alınması beni üzdü ama istanbuldaki yiğidolarlı arkadaşlar üzülmesin biz her zamanki gibi 1967 genc taraftarlar derneği olarak nere olursa olsun gitmeye hazırız her zaman takımımızın arkasındayız.Bu tff, ne yaptığını bilmiyoruz hamandaki garılar gibi kıvırıp duruyorlar ayıp be nerde oynanacaksa 2-3 gün önceden belirler verdiği yerinde kesin olarak bildirir ben bu tff den bişey anlamıyorum vallaha açıkcası şiddetle kınıyorum bu tff,yiiiiiii......[/QUOTE